Állandó asztali edzés, amelyet bárki megtehet

, ha van egy álló íróasztala, akkor valószínűleg azt választotta, hogy harcoljon az összes negatív ellen, amely a napi nyolc órán keresztül ül (tudod, mint például a súly megszerzése is mint a szív- és érrendszeri betegségek nagyobb veszélye). Azonban az állva nem fog olyan messzire jutni. A kutatási tanulmány azt mutatja, hogy az ülésről az állásra megy, nem pontosan hajtja végre, hogy mennyi kalóriát éget. Ráadásul megsérülhet a lábad és az ízületek! „Az egy környezetben való tartózkodás nem fantasztikus a testének, Urawa Red Diamonds Mez tehát meg kell győződnie arról, hogy áthelyezed -e az áthelyezést” – állítja Kashiwa Reysol Mez Sarah Jane Parker, a Wyomingi engedéllyel rendelkező személyes fitnesz oktató.

Szerencsére egyszerű megtenni egy edzést az álló íróasztalánál. Próbálja ki a rutinszerű Parkernek való megfelelést, amely kombinálja az állóképesség -mozdulatokat és a nyújtást. Elegendőek, amelyek elégségesek ahhoz, hogy e -mailek olvasása közben vagy szeminárium telefonhíváson, valamint annyira finomak, hogy nem kell aggódnia, hogy a munkatársak rád bámulnak.

Álló borjúnövelések: Növelje fel a lábujjait, és emelje fel a sarkát a padlóról. Menj lassan – vegye fel a két számot, és két számot tér vissza. Csinálj 15-25 ismétlést (mindkét lábat együtt végezhetsz, vagy csak egy lábat is megtehetsz, hogy sokkal nagyobb kihívást jelentsenek).

Álló lábhosszabbítások: Vegye be a magját – ez elkerüli az alsó hátát az ívektől is -, majd meghosszabbítja az egyik lábát közvetlenül mögötted, és bekapcsolja a sikoltozását, ahogy megy. Csináld 12-25 ismétlést.

Állandó hátrányos göndör: Hajlítsa meg az egyik térdét, és tegye a lábát a csillogás felé, majd engedje vissza. Csináljon mindkét oldalon 12-25 ismétlést.

Álló borjú nyújtás: Jobb áthelyezés az asztal egyik lábához, emelje fel az egyik láb gömbjét a padlóról, és helyezze a lábához (a sarkát a padlón tartja). Hajtsa be a testét az íróasztalba, és érezze a borjában nyújtott nyújtást. Tartsa Brighton & Hove Albion FC Mez 20-30 másodpercig, és ismételje meg a másik oldalon.

Álló mell nyújtás: Összekapcsolja a kezét a hátad mögött, egyenesítse ki a karját, és emelje fel őket, miközben lehajtja a pengéket. Érezni fogja a mellét nyitva, amelynek fantasztikusan kell éreznie magát, miután előrehalad az íróasztalánál. Tartsa 20-30 másodpercig, valamint ismételje meg.

Állandó csavar/hátsó szakasz: Hajlítsa meg a legjobb térdét, és emelje fel azt a csípőmagasságot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bal lábán kiegyensúlyozódik -e. Helyezze a bal oldalt a legjobb térdén, és csavarja a törzset jobbra. Tartsa 10 másodpercig, majd ismételje meg a másik oldalon.

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutin elindítása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Alice Oglethorpe

Alice Oglethorpe egy szabadúszó író és szerkesztő, székhelye Chicago, IL. Fedezi az egészségre, a boldogságra, a fitneszre, valamint bármi mást, ami érdekli. Munkája az O -ban, az Oprah magazinban, az önmagában, a formában, a fitneszben, a Redbook -ban, az egészségben, a sokkal jobb házakban és a kertekben, a pszichológiában, a nagyszerű háztartásban, valamint még sok másban jelent meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *