Quebec arra készteti a tisztviselőket, hogy hagyják el törvényeiket, amikor az UFC a városra vonatkozik

___________________________________________________

A TUF Nemzetek 2014. április 16 -i döntőjét törvényesen Quebec iránymutatása szabályozza a Palmeiras Mez harci sportra vonatkozóan. Ezek az iránymutatások valójában nem hagyják jóvá az MMA -t az egységes szabályok szerint, ehelyett a tartomány legalizálta a „vegyes boksznak” nevezett speciális sportot. Mint korábban kiemelték, ezek néhány jelentős eltérést igényelnek az egységes szabályoktól.

De nem kell aggódnia az UFC rajongói, mivel ismerős show -t fogsz kapni a TUF Nemzetek Fináljával, mivel a Quebec Bizottság látja, hogy azt mondja a tisztviselőknek, hogy hagyja figyelmen kívül a tényleges politikájukat, amikor a nagy show a városra vonatkozik.

Milyen különbségeket mutatnak Quebec tényleges politikái az egységes szabályoktól? Ide tartoznak a következő sajátosságok:

A meghatározás:

195.1.

A „vegyes boksz” Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez egy harci sportot jelez, amelynek során az azonos neműek versenyzői állnak vagy a szőnyegen; Amikor harcolnak az álló helyzetben, a versenyzők kickbox -technikákat alkalmaznak, kivéve, ha ebben a fejezetben módosítják; Amikor harcolnak a szőnyegen, az egyetlen megengedett benyújtási technikák az ebben a fejezetben leírtak.

A leütési szabály:

195.9. Ahol a versenyzőt leütötte, a játékvezető utasítja az ellenfelet, hogy vonuljon Iráni labdarúgó-válogatott Mez vissza a legtávolabbi sarokba, amelyet a játékvezető mutatással jelöl.

A játékvezető megállíthatja a mérkőzést, és kijelentheti az ellenfelet a győztesnek, amikor a versenyző már nem képes megfelelő módon megvédeni magát.

Nincs sztrájk a térdre:

195.13. Ha egy versenyző csapást kap a nemi szerveknek vagy a térdnek, a játékvezető megszakíthatja a mérkőzést, és akár 5 percet hagyhat a gyógyuláshoz.

Ha a versenyző nem folytatja a késés utáni küzdelmet, a játékvezetőnek:

(1) a nemi szervekre való csapást követően jelzi, hogy a versenyző elhagyta az elhagyást;

(2) A térdre csapást követően kizárja ellenfelét.

A bírálási kritériumok:

195.18. A bíró döntését a versenyzők hatékonyságára alapozza, figyelembe véve a következő tényezőket:

(1) ütés csapott be a test bármely hajlamára;

(2) agresszivitás, amint azt a versenyző a forduló során a harc során a nagyobb támadások számának végrehajtásával bizonyítja;

(3) A szembetűnő gyűrűs tábornokság, azaz a készség, hogy gyorsan kihasználja az összes felajánlott lehetőséget, és az a képesség, hogy megbirkózzon minden olyan helyzetben, amellyel felmerül, előre látja és semlegesítse az ellenfél támadásait, és nem különösebb kényelmes;

(4) védekezés ügyes kijátszások és parriák által; és

(5) Az a képesség, hogy egy versenyző levonja az ellenfelet a szőnyegen.

Nincs térd vagy könyökcsapás:

195.28. Amikor a versenyzők harcolnak, a következő cselekedetek mindegyike szabálytalanságot jelent:

(12) az ellenfél ütése a hajlított térd vagy a hajlított könyökkel;

Nincs állandó fojtószelep vagy beadvány:

195.28. Amikor a versenyzők harcolnak, a következő cselekedetek mindegyike szabálytalanságot jelent:

(20) Az ellenfél megragadása a torok mellett.

195.30. Ahol az ellenfelek harcolnak a szőnyegen, a kar vagy a lábtartókon, valamint a megfojtás megengedett.

A fentiek értékelésével a kérdés az, hogy a Quebec Atlétikai Bizottság követi -e a saját politikáját, vagy megint szemmel veszik -e a tartományuk törvényeit az UFC számára?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A „vegyes boksz”, más néven professzionális vegyes harcművészetek törvényei Quebecaugust 2013. sz. 22 -én.
Vajon Quebec figyelmen kívül hagyja -e a dopping felfüggesztést, amikor az MMA sportolókat engedélyezi? 2017. június 21 -én 1 megjegyzéssel
Most, hogy befejeztük az S-209 törvényjavaslatot, az ideje, hogy eljusson a 2013. január 6-i munkájához. “Amatőr MMA törvény”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *