Stitchfix Loves februárból

Nagyon szerettem a legfrissebb öltéses ruháimat! Amint kinyitottam a dobozt, azt mondtam, hogy „igen!” lenyűgöző maxi ruhához és fehér tetejéhez. Gyorsan tudtam, hogy őrzők. imádom!! Tudom, hogy március van, de februárban kaptam ezeket a Stitch Fix divatválasztókat, így február ruháimnak hívjuk …
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 1. napja

További videók

0 másodperc 3 perc, 12 másodperc

Következö
Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
14:26

Élő
00:00
08:21
03:12

Stitch Fix Divat Haul februárból

1. Mitchel maxi ruha.

Szeretem a fantasztikus maxi ruhát. Olyan kényelmesek és könnyen viselhetők! Ez a válogatás volt a legjobb hosszúság, illeszkedés, vágás, minden. Szeretem a nyitott hát lil peek -jét. Aranyos, de nem túl sok (tehát még mindig viselhetek egy normál melltartót). Tart.

2. Coney Lac Back Yoke blúz. Ez egy aranyos dizájn és jól illeszkedik, de általában nem viselek fekete tetejét (az alján fekete vagyok, tekintve, hogy nagyobb vagyok ott). visszaküldve.

3. Leiden francia Terry kabát. Ez a jobb oldalon lévő kék kabát. Nincs olyan fotóm, amelyben viseltem, de ezt megtartottam. Hihetetlenül kényelmes, de mégis aranyos. Én vagyok a legrosszabb, hogy elrontom a ruhát egy régi kapucnis pulóverrel – az egyik barátom a múltban rámutatott nekem. Tehát most elkezdem az élet új fejezetét, ahol megpróbálok melegen maradni anélkül, hogy tragédiának tűnnék. Ez a kabát ugyanolyan kényelmes, mint egy kapucnis, de felöltözhető. Tart.

4. Abigael Solid hátsó kötött teteje. Ez a teteje kényelmes és színes, de nem igazán az én stílusom, ezért visszaküldtem. Tudom, hogy a stylistám elküldte, mert mindig színes tárgyakat követelek. Az őrültnek kell vezetnem, hogy visszaadjam ezt, de úgy éreztem, hogy úgy néz ki, mintha valami viseli az irodát, és nem dolgozom egy irodában, így visszatértem. visszaküldve.

5. A Girona szemüveg részlete. Amint az utolsó Stitchfix dobozomat kézbesítettem, kinyitottam, és feltettem ezt, hogy feljussam a Surf City Expo -t. Ez volt a legjobb időzítés. Szeretem a fehér tetejét (tehát emlékszem, amit később ettem, amikor az élelmiszer -foltokra nézek). Ez a teteje személyesen még vágott, az összes szemlemez és a nyakkivágás mellett. szeretem. Tart.

Összességében hihetetlenül örülök ennek a legfrissebb Stitchfix -vontatásnak !! Azt hiszem, a Maxi lehet a kedvenc ruhám eddig. És most már néhányszor dolgozom a fehér tetőn.

Itt regisztrálhat a Stitch Fix -re. Hogyan működik … kitölti a stílusprofilt, és 20,00 dollárért egy személyes stylist 5 elemet választ ki az Ön számára. A ruhákat/ékszereket/táskákat a házába szállítják, ahol kipróbálhatja őket, és eldöntheti, mit szeretne megtartani/visszatérni. Ezután visszaküldhet bármit, amit nem akar egy előre fizetett borítékban. Hihetetlenül könnyű! (És 100 -szor jobb, mint a dolgok kipróbálása egy öltözőben.) Ha bármit megtart, akkor a 20 dollárt az Ön összegére helyezik, így általában ingyenesen kapja meg a szolgáltatást. Bumm.

Kérdés: Mit viselsz ma?

Én: Még mindig edzési ruhákban vagyok, mert 4 -kor felébredtem és edzési felszerelést tettem, de úgy döntöttem, hogy blogolok, mielőtt a súlyokat megütötte. Ma egy Holland labdarúgó-válogatott Mez erő edzési nap, nincs futás.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

A legjobb ajándékok a futóknak

A legjobb ajándékok a futóknak

A legjobb ajándékok a futók számára Halad -to -toe – listája annak szükségessége, hogy a kedvenc futójának (vagy magadnak) ajándékokat kell szereznie ebben a szezonban!

Haj oktatóvezérlőhullámok forró görgőkkel

Haj oktatóvezérlőhullámok forró görgőkkel

Beachy Waves bemutató forró görgőkkel. Hogyan lehet gyorsan eljutni az egyszerű tengerparti hullámokkal otthon. Vörös hajú haj ötletek göndör, stílus és isA legjobb állítások a futók számára

A legjobb állítások a futók számára

Itt található a futók 51 pozitív állításának listája. Ma rámutattam ezekre az Instagram -on, mert lehet, hogy nem veszi észre

A kedvenc költséghatékony és hízelgő nadrágom Iráni labdarúgó-válogatott Mez ideális

A kedvenc költséghatékony és hízelgő nadrágom ideális

A legjobb nadrág a görbékhez, a combokhoz és a csikkhoz. hízelgő és költséghatékony nadrág a futók számára. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

A haj termékem kedvencei

A haj Southampton FC Mez termékem kedvencei

Végül hozza el a kedvenc hajtermékeimet! Ez az egyik sok kért videóm !! Tehát megosztom azt, amit használok

A legjobb fekete péntek és a cyber hétfői értékesítés a futók számára

A legjobb fekete péntek és a cyber hétfői értékesítés a futók számára

Itt van a legjobb fekete péntek és a Cyber ​​Hétfőn a futók számára. Ezek a legjobb eladási árak közül néhány

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *