Jones biztosítja a minimalizált dopping felfüggesztést azáltal, hogy az USADA-t „lényeges segítségnyújtással”

szállítja, miután a szteroid Turinabol-ra pozitív tesztet vezettek az UFC 214-es versenyen belüli gyógyszeres teszt során. Második doppingellenes jogsértése az UFC USADA-korszakában.

Ma a McLaren Worldwide sportopciók közzétették választottbírósági döntésüket, amelyben Jon Jones sorsát fedik fel az UFC doppingellenes politikája (az „ADP”) alapján. Annyi 4 éves felfüggesztéssel foglalkozott, ám egy olyan döntésben, amely sokkolta, hogy Richard McLaren sok választottbírója 15 hónapos felfüggesztést adott Jonesnak. A felfüggesztés visszamenőleges hatályú, hogy Jones -t visszatérjen az UFC -hez ebben az évben.

Még a választottbírósági eljárás elindulása előtt kiderült, hogy Jones és az USADa olyan ajánlatot ért el, hogy Jones 4 éves felfüggesztését 30 hónappal minimalizálják. Ezt a döntést nem vették alá a választottbírósági eljárás értékelése vagy nehézségei. Sokkal többet erről az alábbiakban.

A választottbíróság a 18 hónapos tartózkodásra összpontosított. Az USADA szerint Jones -t teljes ciklusra felfüggeszteni kell. Jones azt állította, hogy ezt a kifejezést csak 12 hónapra kell minimalizálni, ahogyan azt az ADP 10.5.2. Postolása engedélyezi, amely biztosítja, hogy „az egyébként alkalmazható nem jogosultsági periódus minimalizálható a sportoló vagy más személy hibás foka alapján, azonban a minimalizált időszak a nem jogosultság nem lehet kevesebb, mint egy egyébként alkalmazható nem támogathatósági időszak egynegyede. ”

Jones azt állította, hogy nem volt hibás, és a felfüggesztését csökkenteni kell. Elsősorban a nézeteltérésben uralkodott, hogy megvédje a McLaren választottbíró 15 hónapos csökkenését, Lengyel labdarúgó-válogatott Mez megjegyezve, hogy bár Jones nem határozza meg annak forrását, hogy a betiltott vegyület miként ment a testébe, amely nem akadályozta meg, hogy a 10.5.2. Szakasz szerinti csökkentést keresse.

McLaren folytatta a Jones magatartásáról szóló mentesítő nyilatkozat betartását –

„7.17 Felfedezem, hogy az összes nekem felajánlott bizonyíték arra készteti, hogy becsomagoljam, hogy a jogsértés nem azt jelentette, hogy nem javította a sportoló teljesítményét. Egyáltalán nem volt szándéka a sportoló tiltott anyagának felhasználására. A hibás értelmében említett egyéb tényezők között szerepel a veszélyességi szint, valamint az ellátás szintje, valamint a vizsgálat, amelyet az Sanfrecce Hiroshima Mez észlelt kockázati szinttel kapcsolatban kell gyakorolni. Ebben a tekintetben a sportoló a fentiekben részletezett további lépéseket tett a bizonyítékokban, hogy kipróbálhassa, és megbizonyosodjon arról, hogy a kiegészítők felhasználása közben soha nem volt még egy pozitív teszt a tiltott vegyületre. Helytelenül feltételezte, hogy az USADA hivatalos kiegészítőket használja. Az igazság az, hogy az USADA listájának kiegészítői rendkívül szennyeződnek, azonban soha nem engedélyezi a kiegészítőket. A sportolónak vagy ügynökeinek el kellett volna Boca Juniors Mez ismernie ezt a téves feltételezést. Ennek része annak, hogy elfogadja a megállapodásban meghatározott bizonyos fokú hibákat. ”

Sokkal sokkal érdekesebb azonban az, hogy Jones meggyőzte az USADA -t, hogy a felfüggesztését 30 hónappal az első helyen minimalizálja. Ezt Jones az USADA „jelentős segítséget” nyújtja mások magatartása szempontjából. A választottbírósági döntés átalakul, és ennek a segítségnek a részletei nem nyilvánosan ismertek. Ismert azonban az, amire szükség van a segítségnyújtás csökkentéséhez. Ezt az s. Az ADP 10.6.1 -es számú, valamint segítségre van szüksége

„Eredmények: (i) usada vagy még egy doppingellenes szervezet
Doppingellenes politikai jogsértés újabb személy által és
A szolgáltatott személy által biztosított információk
Jelentős segítséget nyújtanak az USADA -nak,
vagy (ii), amely bűncselekményt vagy fegyelmi testületet eredményez
bűncselekmény felfedezése vagy előrelépése vagy
A másik által elkötelezett szakértői politikák megsértése
Személy, valamint a személy által szolgáltatott információk
Jelentős segítséget nyújtanak
USADA. ”

Röviden: Jones a minimalizált felfüggesztés nagy részét az USADA -nak vagy más hatóságoknak nyújtott segítségnyújtással biztosította, amelyek büntetőjogi vádakat vagy fegyelmi vádakat okoznak másokkal szemben.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Amit a Yadav helyzet megmutathat nekünk Jon Jones közelgő USADA Fatemarch 2018. január 1 -jéről
Az UFC Felipe Olivieri 2 éves dopping -felfüggesztési január 25 -én átadta
Jon Jones UFC 214 sikertelen gyógyszeres kezelés utáni, 2017. szeptember 23 -án, a leendő, nagy távolsági jogi hatásokkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *