5 oldalirányú gyakorlatok, amelyek hozzáadják a következő edzéshez

A kiemelkedő bölcsesség azt mondja, hogy folytassa tovább, de ezt a tanácsot nem kell alkalmazni az edzésre. „Az embereknek olyan gyakorlatokat kell végezniük, amelyek minden irányba működnek a testükben” – állítja Ashley Borden, a csillag fizikai fitnesz -oktatója, Los Angeles, Kalifornia, aki Mandy Moore -val, Reese Witherspoonnal, valamint Ryan Gosling -szel foglalkozik.

Az oktatók a mozgási mintákat három csoportra osztják: szagittális (előre vagy hátra), elülső (oldalsó), valamint keresztirányú (rotációs). A kiegyensúlyozott test kialakításához – mondja -, a különféle gyakorlatok egyensúlyának elvégzését követeli meg. Ez a hüvelykujjszabály nem csak a súlyemelőre vonatkozik, hanem a futóknak, valamint a kerékpárosoknak szintén az oldalsó gyakorlatokat be kell vonniuk a kitartási rutinokba legalább kétszer. Itt van hat egymás melletti gyakorlat, amelyet hozzáadhat a rutinhoz. Próbáljon meg 10 ismétlést tenni minden Athletic Bilbao Mez egyes mozdulatból a jobb oldalon, és balra, mielőtt a következőre megy. Mert néha az oldalsó lépés valóban egy lépés a helyes irányba.

Súlyzó oldalsó lunges

Mindkét kezében tartva egy súlyzót, álljon a magjával, valamint a lábad csípőszélességével. 2. Tegyen egy lépést jobbra, csökkentve a jobb térdét, amíg 90 fokos szöget nem kialakul a padlóhoz, és a súlyzók a jobb boka közelében vannak.

Nyomja fel a jobb lábát, és térjen vissza a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg a bal oldalon 1 rep.

Oldalsó súlyzó fokozatok

Tartva egy pár súlyzót az oldalán, álljon egy erős dobozgal vagy a jobb oldalán alacsony paddal, és a lábaddal csípőszélességgel foglalkozik.

Lépjen jobb lábát a padra, nyomja a sarkát, és növeli a bal lábát.

Miközben lassan hajlítja a jobb térdét, engedje le a bal lábát, amíg a lábát szilárdan a padlóra ültetik.

Hozd a jobb lábát a padlóra, hogy visszatérjen a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg a bal oldalon.

A súlyzó oldalsó emelések

Mindkét kezében tartva egy súlyzót, álljon a lábad csípőszélességével.

Ha még mindig a válla és a válla felfelé tartja, lassan emelje fel a kezét oldalra felfelé, amíg a karjai, valamint a törzs A típusú „T.

Lassan engedje vissza a súlyzókat a kiindulási helyzetbe.

Oldalsó medve feltérképezés

Engedje le magát egy pushup helyzetbe, a kezével közvetlenül a válla alatt, valamint az állát a mellkasához ragasztva.

Hozd előre térdét, amíg a csípőjével 90 fokos szöget írnak be. Ez a kiindulási helyzet.

Húzza meg a jobb kezét, valamint a jobb lábát oldalra, a bal és a bal láb által, miközben jobbra mozog. Ezután kapcsolja be az utasításokat, balra indulva.

Módosított oldaldeszka lábemelkedéssel

Feküdjön a jobb oldalán, ha a jobb könyöke a válla alatt van, és a jobb kezed a földön pihen.

Csomagolja a bal sarkát a jobb sarok tetejére, és emelje fel a csípőjét a padlóról. (A testének közvetlenül a bal vállától a bal sarokig Sevilla FC Mez kell írnia az A -t.) Ez a kiindulási helyzet.

Tartva a magját, lassan emelje fel a bal lábát, amíg párhuzamos a csípőjével. Engedje le vissza, hogy kielégítse a jobb lábát. Ismételje meg a másik oldalon.

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutin elindítása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Maria Masters

A Maria Masters író és szerkesztő, amely az egészségre, a fogyásra, valamint a fizikai fitnesz tartalmára összpontosít. Személyzeti Svájci labdarúgó-válogatott Mez pozíciókat töltött be a férfiak egészségén és wellness -ben, valamint a háztartási körben, valamint cikkei megjelentek az Health, a Women’s Health, a Everydyhealth.com, a Mensjournal.com, valamint a többen. B.A. a Pittsburgh -i Egyetemen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *