5 Pro-Runner étkezési ötletek, amelyek segítenek az ünnepek örömének megteremtésében

, mint mindenki más, szeretjük az ünnepi szezonot, valamint az összes nagyszerű tapsot, valamint a nagyszerű ételeket, amelyek magukban foglalják. Sara, valamint én is olyan sok emlékem van a hosszú, őrlési futásokról, amelyeket az UP -vel tápláltak, és az üdülési kezek. Általában azonban a viszonylag nehéz edzés közepette vagyunk, amikor a tavaszi maratonok vagy a beltéri pályák találkozókra állunk, ami azt jelzi, hogy az ünnepek során néhány fontot felveszünk a tervben. A normál ünnepi súly elérése érdekében van néhány ötletünk, amelyek ideális esetben praktikusak lesznek az Ön számára is.

Idő a kezed

Körülbelül 60 perc alatt áll az edzés, amikor az izmok kimerülnek a glikogénből, és újratöltésre vágynak. Ez az egyetlen napszak, amikor Sara, valamint tudatosan megpróbálom cukrot enni. Annak érdekében, hogy a csodálatos időablak megszámolhassa, a 80–100 gramm szénhidrátot vesszük be a lehető legközelebb a futás befejezéséhez. Az a finom karácsonyi reggeli fahéj tekercs? Készítse el ezt a helyreállítási fokozó jutalmat egy nehéz futás után, ahelyett, hogy reggeli. Ez a módszer már nem egy fontcsomagoló ütés a testéhez.

Frissítse a burgonyapürét

Az egyik preferált ünnepi oldalam a burgonyapüré. Felfedeztem azonban, hogy a fehér burgonya az összes élelmiszer egyik legnagyobb cukor-spiking glikémiás indexének pontszáma, amely hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz. Ezzel szemben a csodálatos burgonya sokkal alacsonyabb glikémiás indexet mutat, sokkal lassabb, sokkal tartósabb cukorfelüldelést eredményez a véráramba – így sokkal tisztább, hosszabb égő üzemanyag -forrást biztosít az edzéshez. A csodálatos burgonya szintén tele van más tápanyagokkal, amelyekben a futó test vágyakozik, mint például a kálium, így az egyik legjobb szénhidrát, amelyet fogyaszthat. Tehát ahelyett, hogy fehér burgonyából készítené az idei pörkölt burgonyapürét, csak cserélje ki a csodálatos burgonyát a helyükön.

Tálaljuk a vadon fogott lazacot

Háztartásunk a lazacot ünnepi vacsorává tette, mióta elhasználódtunk a régi, kiszáradt Törökországból. A lazac tápanyag-sűrű, szuperétel a futók számára. Rengeteg erős antioxidáns, például D -vitamin és szelén tele van, amelyek lényegesen segítenek az izomtömeg -gyógyulásban, valamint támogatják az egészséges emésztőrendszert, a hormonális funkciót, valamint a kardiovaszkuláris egészségét. A lazac szintén tele van omega-3 zsírsavakkal, ami a futó étrendjének szükséges része. A vadon fogott, alaszkai lazacot tengeri sóval, valamint az áztatott cédrusdeszkán alacsony melegen rágcsáljuk. Próbáld ki-a tested és az ízlelőszékek is köszönetet mondanak neked!

Tartsa meg a hagyományt, rúgja a cukrot

Felnőttként szem előtt tarthatom a „karácsonyi tea” készítését, amely a fűszerek, az azonnali teapor, valamint a Tang, egy narancssárga ital keveréke volt – alapvetően egy csomó cukor volt. Noha ez a tea sok kedves ifjúsági emléket hoz vissza, Sara, valamint én is rájöttem, hogy valami egészségesebbet tudunk kiszolgálni, és még mindig behatolhatunk ebbe a hagyományba. Az utóbbi időben növényi teákat főzünk olyan ízekben, mint a mézeskalács és a borsmenta süti, amelyek tele vannak antioxidánsokkal, valamint kiegészítő cukorral.

Könnyítsen egy AZ Alkmaar Mez kicsit

A háztartással való időt tölteni, valamint a kedveltekkel való felzárkóztatás, amelyet az évszak más időszakai nem láthatnak, az az ünnepi szezon. Ennek részeként is magában foglalja az egymás preferált receptjeinek kipróbálását. Sara, valamint én nem annyira keményen a háztartási összejöveteleken való táplálkozásunkkal – felhatalmazást adunk magunknak, hogy örömet szerezzünk egy alkalmi szezonális jóságnak, mivel döntő fontosságú a konyhában dolgozó személyek tiszteletére, azzal a funkcióval, hogy mosolyognak a mosolyokhoz Arcunk, az ünnepi kezelések Német labdarúgó-válogatott Mez részvételével.

Mint az életben a pihenőévben, az ünnepek egészséges állapotának alapvető fontosságú, mérsékeltség. Mindaddig, amíg naplózzuk a lépéseinket, megszerezzük Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez a kiváló minőségű ZZZ -t, és hogy a legfinomabban végezzük el a táplálkozás maximalizálását, Sara, valamint nem aggódunk egy cookie -ról, vagy két, hogy a pályáról kidobnak minket. Ahogy nem kellene!

A legjobbakat kívánom neked és a tiednek ezen az ünnepi szezonban!

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutin elindítása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Ryan csarnok

Ryan Hall egykori szakértői távoli futó. Ő az America egyik legfontosabb távfutója, valamint az Egyesült Államok képviselője a 2008 -as, valamint a 2012 -es olimpiai játékokban. Az egyik leggyorsabb maratont futtatta, a negyedik helyen a 2011-es bostoni maratonon, valamint 59: 43-ban tartja az amerikai rekordot a félmaratonról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *