A tanulmány felfedezi, hogy a gyors szélsőséges súlycsökkentések „fokozott izomkárosodást” eredményeznek az MMA harcosoknál

A Sao Paulo FC Mez gyors szélsőséges súlycsökkentések számos harci sport -szakember egészségét és wellnessét is megtették, és akár halálos áldozatokban is játszhatnak. a harci sportokban, például a bokszban, valamint az MMA -ban.

A szabályozók, valamint a piacon szereplő mások is lassan észrevették, hogy olyan reformot igényelnek, amely esetleg a legmegfelelőbb tipp, hogy a sportolóknak szükségük van a hidratációs teszt teljesítésére a súly készítése során.

Egy új kutatási tanulmányt tettek közzé a Sport Nutrition Nemzetközi Journalban, valamint a gyakorlati anyagcserében, amely a gyakorlat sokkal több ártalmat dokumentál. A kutatási tanulmány áttekinti a biokémiai és hormonális reakciókat az MMA szakemberek között, akik gyors vágásokat végeznek, szemben azokkal, amelyek nem. Röviden: a kutatási tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy „a gyors fogyás módszere kedvezőtlen hatást gyakorolt az energia elérhetőségére, és fokozta mind az izomtömeg -károsodást, mind a katabolikus expressziót az MMA harcosokban”.

A legutóbbi, a gyors fogyás című tanulmány kivonata káros biokémiai és hormonális reakciókat vált ki a vegyes harcművészeti sportolókban.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tanulmány – A gyors szélsőséges súlycsökkentések hátrányosan befolyásolják az MMA teljesítményét még a Mexikói labdarúgó-válogatott Mez RehidrationMarch 2016. január 31 -e után is. “Biztonsági vizsgálatok”
Tanulmány – A korai MMA értékelje az INS „súlyosbodott” hatásait a gyors súlycsökkentés 29, 2021in “Biztonsági tanulmányok”
A tanulmány felfedezi a súlycsökkentési módszereket / hidratációs szinteket az MMA Belga labdarúgó-válogatott Mez Athletessoctsoct 2016. október 13 -án. “Biztonsági tanulmányok”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *