A Bailey Glasser Arthur H. Bryant, a Partner

IX. Cím ügyvédjének megemeli a Bailey Glasser hét új partner, köztük Arthur River Plate Mez H. Bryant, a sportjogi ipar egyik vezető ügyvédjeinek emelkedését, amikor a felpereseket címet képviseli. IX.

Bryant hosszú, sikeres hivatali igazgatójaként csatlakozott a Bailey Glasserhez. Nagyobb győzelmeket nyert és precedenseket hoz létre az alkotmányjog, a fogyasztóvédelem, a mérgező károkozás, a polgári jogok, a csoportos cselekedetek és a tömeges károkozás területén. Nemrégiben a VfL Wolfsburg Mez Nemzeti Law Journal 2021 -es Trailblazernek nevezte el a sportjogban.

Az elmúlt évben Arthur olyan településeket nyert, amelyek megőrizték a nők (és férfi) interkollegiált atlétikai lehetőségeit, és előmozdítják a nemek közötti egyenlőséget a Brown Egyetemen, a William & Mary Főiskolán, a Clemson Egyetemen, a Pembroke -i Észak -Karolinai Egyetemen, a Kelet -Carolina Egyetemen, Egyetemen, Egyetem St. Thomas, a La Salle Egyetem, a Dartmouth Főiskola és a Crystal Palace FC Mez Dickinson Főiskola.

A Bailey Glassert 1999 -ben alapította Ben Bailey és Brian Glasser Charlestonban, Nyugat -Virginiában. Jelenleg egy nemzeti cég, amelynek több mint 80 ügyvédje van 17 irodában Alabama, Kalifornia, Delaware, Florida, Massachusetts, Idaho, Iowa, Illinois, Missouri, New York, New Jersey, Pennsylvania, Texas, Nyugat -Virginia és Washington DC.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *