Tanulmányi fájlok Az MMA, a BJJ és a Judo az amerikai mentőszobáktól

a sérülési típust és az Cruz Azul Mez arányokat. Jiu Jitsu, judo és vegyes harcművészetek.

A brazil jiu jitsu, a judo és a vegyes harcművészeti sérülések, amelyek az Egyesült Államok sürgősségi osztályainak, a 2008–2015-ös vegyes harcművészeti sérüléseknek, a szerzők, amint azt a cím is sugallja, az Egyesült Államok ER-jének adatait 8 év alatt értékelte. A szerzők megjegyezték, hogy „a BJJ és a judo résztvevőinek a leggyakoribb diagnózisok voltak a leggyakoribb diagnózisok, míg a kopások/zaklatások voltak a leginkább diagnosztizált MMA -sérülés.” és hogy „a BJJ és a judo sérülések többsége nem versenyképes küzdelem során történt, míg a verseny során számos MMA -sérülés történt. ”

A teljes absztrakt a következőképpen olvasható:

A korlátozott kutatás szisztematikusan elemezte a brazil jiu jitsu (BJJ), a judo és a vegyes harcművészetek (MMA) által okozott sérüléseket, különösen, ha sokkal ismertebb vagy nem megfelelő harcművészetekhez képest. Ez a három harcos sport alapvetően különbözik az iránymutatások és technikák szempontjából. A BJJ hangsúlyozza a földi pozicionálást és a benyújtást, a Judo jutalmak az ellenfelet hátra dobják, a mérkőzés befejezésével, és az MMA hangsúlyozza az ellenfelek benyújtásának kiütését vagy kényszerítését. Elemeztük a sérüléseket bármilyen korú emberek körében, akiket a BJJ -ben, a Judo -ban és az MMA -ban való részvétel során tapasztaltak meg. Elemeztük az Egyesült Államok (USA) Fogyasztói Belga labdarúgó-válogatott Mez Termék Biztonsági Bizottságának nemzeti elektronikus sérülések megfigyelő rendszerének adatait, hogy becsüljük meg az Egyesült Államok sürgősségi osztályainak (szerk.). Összehasonlítottuk a sérülési profilokat a sportok között, ideértve a becsült számú sérülést, a helyüket, a típusát és a mechanizmust. A BJJ -ben, a Judo -ban és az MMA -ban való részvétel becslések szerint 39 181 sérülést okozott az Egyesült Államok ED -jének 2008 -tól 2015 -ig. Az ütés eredményeként a sérülések többségét mindhárom sport esetében. A feje volt a legkérettebb testrégió a BJJ és az MMA számára, míg a láb volt a legkérdődik a Judo testrégiója. Végül, a BJJ és a judo sérülések többsége nem versenyképes küzdelem során fordult elő, míg a verseny során számos MMA -sérülés történt. Tanulmányunk hozzáadja a korlátozott irodalmat, amely a BJJ, a Judo és az MMA sérüléseit vizsgálja, a valószínűségi mintából származó adatok felhasználásával, és ez egy kezdeti lépés a sérülések nemzeti aggodalmának megértése felé, az e sportban való részvétel miatt. Tekintettel a résztvevők által elszenvedett sérülések mennyiségére és súlyosságára, további kutatásokra van szükség a részvétel kockázatának és a beavatkozások hatékonyságának, például a jobb személyi védőfelszerelésnek és a szőnyegeknek a hatékonyságához, mint a tipikusan előforduló Inter Milan Mez sérülések elkerülése.

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tanulmányi áttekintés-Az MMA résztvevői 22% -28% -os versenyen belüli sérülést mutatnak, 2016. sz.
Tanulmány – Az MMA -nak a legnagyobb sérülési aránya van a Combat Sports Seprept 2015. szeptember 20 -án. “Biztonsági tanulmányok”
A tanulmány a harci sportok megfojtásáról szóló Safetymay 9, 2022in, “Biztonsági tanulmányok” alaposan közzéteszi

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *