Giveaway – szervezze meg az edzésfelszerelését

Hello! Hogy megy oda oda?

A vasárnap az ősz első napja, és az új szezon hűvösebb időjárása Feyenoord Mez és a nyári felszerelések csomagolásának szükségessége. Igen, a SOCAL még mindig fosó!
A legfrissebb videóim

High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review Club America Mez magas szintje. A drogfüggő kettős életének új emlékezetének gyors áttekintése. Olvassa el a szerző.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
Az Arany -retriever nem fogja elvenni a tablettáit!
02:19

Élő
00:00
08:21
06:12

De még mindig ki kell csomagolnom a téli futóművemet, és el kell tennem néhány nyári cuccomat. Ropogós reggelek megjelennek, mielőtt megismernék, és néhány hónappal ezelőtt elhelyezem a hosszú ujjaimat, kesztyűt és cuccomat.

Ez arra késztetett, hogy gondolkodjak a futóeszközök megszervezéséről – főleg azért, mert van egy csomó! A FAB -val dolgozom ezen a bejegyzésen, hogy ötleteket hozzon neked az edzés / futóeszközök megszervezéséhez. Ingyenes szállítást, ingyenes hozamot és mosolygástartozást kínálnak. Az alábbi lista olyan elemeket tartalmaz, amelyek segíthetnek a cuccok megszervezésében a webhelyükről, ötleteimmel és trükkökkel együtt, hogy „összegyűjtsem”.

Hogyan szervezze meg az edzésfelszerelését

Először – tedd el azokat a dolgokat, amelyeket néhány hónapig nem fog használni. Csomagolom a téli fogaskeréket vákuumzsákokba, figyelembe véve, hogy a tetőtérben tartom őket, és ez durva, és nem a hőmérsékletet nem ellenőrizte.

Vákuumzsákok szezonon kívüli felszerelésekhez

A fiókjaimat sportolókkal töltik – igazán azt hiszem, ez a ruházat futtatásának legfontosabb része! Szóval, meg kell szereznem ezt a melltartót és a chonie szervezőt

Sport melltartó szervező

A sport melltartókról beszélve – ki kell fektetnie vagy kiszáradnia, ahelyett, hogy a szárazabbba helyezné őket. Használok néhány horgot, amely a mosógépem felett van, de ez nem kínál elegendő helyet. Tetszik ez a harmonikaszárító állvány, hogy elvégezzem a munkát!

Ha sokkal több helyed van ezzel a fehér fogassal, akkor is nagyszerű.

Ezt is használnám, ha kis futók lennének – kabát állvány

A futó nagyon különleges, intim kapcsolatban áll a cipőjével. És figyelembe véve, hogy Ön 500 mérföldre vagy annál kevesebb mérföldönként kikapcsolja őket, gyakran több pár fekszik.

Továbbá – különféle típusú cipőkkel rendelkezem hosszú futáshoz, rövid futáshoz és sétahoz. Van egy cipőszervezőm a nappali szekrény alján a cipőmhez.

Cipőszervező a szekrény aljára

Ez a függő cipőszervező egy másik jó lehetőség.

A legjobb ötletem az, hogy az elektronikát és más „kötelező dolgot” egy helyen tartom, így könnyen megtalálhatók. Ily módon megszerezheti az óráját, a szemüveget, a zenét és a biztonsági igazolványt, és kifogások nélkül kijuthat az ajtón. Ezt a műanyag tartályt használom a Target -től …

De imádom ezt a hihetetlenül aranyos tároló kocka! (Ez egy nagyszerű cikk is, amelyet a kedvtelésből tartott állatok felszereléséhez használhat, és sétákhoz/játékokhoz tartsa az ajtót.)

És mivel ez a kedvenc ötletem, és imádom, adok egy RER -olvasót, hogy a bájos Paisley Storage Cube a felszerelés megszervezéséhez!

A belépéshez: Watford FC Mez Hagyjon megjegyzést erről a bejegyzéshez, amelyben ezek közül a választások közül melyik a kedvenced?

Nyílt a Föld minden lakosa számára. 9/20 -án zárul be az EST 8 -kor.

Jogi nyilatkozat: Ezt a bejegyzést a FAB szponzorálja. Az ajándékot én szponzorálom. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

1SAVE

A megosztás törődés!

1
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *