Rock n ‘roll phoenix félmaratoni összefoglaló

Megcsináltam! A félmaratonban prek vagyok – de kezdjük el a kezdetektől …

Az első dolog, amit félmaratoni reggelen csinálsz, menj a mellékhelyiségbe. A második dolog a napfényre helyezi. Feltettem, mielőtt felteszem a pólómat, így nem hiányzik a nyakam körüli foltok. Ne hagyja, hogy ezek a mexikói gének becsapják téged – úgy égek, mint egy újsággal teli dobozt.
A legújabb videóim

Maratoni edzés 4. napja
Maratoni edzési napló 4. nap

További videók

0 másodperc 1 perc, 21 másodperc

Következö
Mielőtt idegenek voltak
09:42

Élő
00:00
08:21
01:21

Sajnos elfelejtettem a spray -napgátlómat, és a hajamban meg kellett vágnom a krémet. Lehurrogás. Miután helyesen megsemmisítettem a fehér cuccokat, főztem egy kávét üzemanyagért.

Mindig hosszú távon töltöm fel pirítós és mandulavaj (vagy PB) -nel. Nem voltam biztos benne, mit szeretnék, ezért különféle lehetőségeket hoztam

Vettem a shuttle -t a szállodából a kiindulási vonalig. Miután ott voltam, bejutottam a Porta Potty Line -be. Végül ideje volt felállni! Annak ellenére, hogy egy kicsit kiégtem a versenyeken, örülök, hogy jobban versenyezek. (Ha még nem ismeri a RER -t – itt van az utolsó maratoni áttekintésem, és azért, mert kiégtem.) Ez valóban segített az idegeimben. Általában rendetlenség vagyok, de ma csak benne voltam, hogy szórakozzam.

Összeálltam a korrációmba, és rájöttem, hogy az 1:45 Pacer is ott van. Úgy döntöttem, hogy a csoport mögött maradok. Tudom, hogy még nem vagyok készen az 1: 45 -es felére – de hírhedt vagyok, hogy túl gyorsan indulok. Nem. Ma intelligens versenyt futtatnék. Gondoskodtam arról, hogy ne adjam át azt a csoportot, és azt hiszem, megtérült.

1:49:28 idővel fejeztem be. Nem túl kopott. (A vonalon átléptem a vonalat, miután átléptem a vonalat.)

A félmaratonom Las Vegasban 1:51:16 volt. Szóval, csak egy hónappal később prokoztam!

Miután átléptem a célvonalat, megragadtam egy protein rudat és a cytomax italt, kinyújtottam, pisiltem és elmentem megtalálni Tina -t. Azt terveztem, hogy a 23. mérföld körül találom meg, de az utca, ahol felmentem, a 24. mérföldre vitt engem – ez működött.

Miután felvidítottam néhány fantasztikus futó idegeneket (és egy olvasó is megtalált engem! Szia !!) Tinát találtam. Azt mondta, hogy nem érezte magát ilyen nagyszerűnek, de még mindig jól nézett ki.

Az utolsó 2 mérföldet vele futtam.

Ben bérelt egy helikoptert, hogy fedezze ezt az eseményt a jármű parkolószerkezetéből a legjobban a célvonal előtt!

Itt vagyunk! Menj menj menj! fejezze be erősen!

Soha nem vezettem versenyt senkivel korábban, így szórakoztató volt, ha egy kicsit nem is tudtam beszélni

Nagyon jó érzés volt a PR -nek és Tinával futni az első teljes maratonján! Teljesen megverte a célját – olvassa el az összefoglalót, és mondja el, hogy gratulálok a Carrotsncake -hez.

13,1 mérföld után, plusz még néhányat, találtam Ben -t az emberek tengerében. Ezen a ponton zuhanyozásra és néhány ételre volt szükségem.

A nap egyetlen negatívja volt a felháborító forgalom, amely megpróbált kijutni a jármű parkolószerkezetéből. Legalább 30 percig tartott. Ezután találkoztunk a tipikus rossz versenynapos forgalommal, mert így számos utca zárva van. Ma hazamegyünk, és csak 14:00 óráig volt a szállodai szoba, így vissza kellett rohannunk, hogy gyorsan zuhanyozhassak és megszerezzem a cuccainkat! 10 perc múlva komolyan felkészültem.

Mindig azt mondom, hogy a nap hátralévő részében még akkor is viselnie kell a kitüntetést, még akkor is, ha lezuhanyozni Kashiwa Reysol Mez és változtatni. Tegye vissza utána. Megérdemelted! És ez tényleg az egyetlen nap, amikor valaha is viselné. (Hacsak nem vagy Flava flav vagy valami.)

Az útra jutottunk, majd rájöttem: “Nagyon sokat fogom elmenni, ha most nem eszem a legjobban.”

Lépettünk az autópályáról, és találtunk egy véletlenszerű hamburger -ízületet – Smash Burger -t.

Ben vásárolt vegetáriánus krumplit. Tragikusak voltak. Csak zsíros zöldségek. Állítólag „Flash Fried”, de a The Ehhez kissé túl nedvesnek tűnt.

És az adag is fukar volt. élj és tanulj.

Nem zavarom, amikor a krumplit érinti, és édesburgonyát kaptam.

És egy saláta. Azt hiszem, még mindig kissé kiszáradt vagyok, mert csak egy nagy salátát akartam rengeteg zöldséggel. Ah. Annyira jó.

A félidő futtatása közben találtam valakit, akinek Dunkin Donuts csésze van. Szomorú, hogy versenyen voltam, és felfedeztem, mit iszik valaki? Talán. És ez rendben van.

Megszállott voltam a DD -vel, amikor Marylandben éltem (részben Tina köszönet, amelyet állandóan dühöngtek). Nagy jeges kávét kellett kapnom.

Van néhány fánklyuk is a desszerthez. A verseny PR -je, általában versenyek, vagy akár csak reggel kiszállni

A mai nap fantasztikus nap volt, és ez csak jeges volt a tortán a tortán a tortán!

Most blogolok, miközben Ben visszahúz minket Dél -Kaliforniába.

Gratulálunk az összes versenyzőnek ma! Néhány blogolvasó és futó azt mondta, hogy engem is látnak – remélem, hogy az emberek rázkódtak !!!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

RészvényCsipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Szörfös városmaraton és félmaratoni eredmények és összefoglaló. Fotók és szórakozás a Huntington Beach -i félmaratoni futásról

Vörösbor és étkezési félmaratoni verseny összefoglaló

Vörösbor és étkezési félmaratoni verseny összefoglaló

Futtassa a Disney Half Marathon Race Refap -ot. Vörösbor és étkezési félmaraton 2021 Javaslatok trükkök és áttekintés a 13,1 mérföldről

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Félmaratoni verseny áttekintése és áttekintése. Irvine Half Crazy Half Marathon futópálya és verseny áttekintése és javaslatai

AFC Half Marathon Race Refap és Photos

AFC Half Marathon Race Refap és Photos

Amerika legszebb városa (San Diego) félmaratoni verseny eredményei és összefoglalása. AFC félmaratoni fotók. Futás

OC Half Marathon eredmények és a 13 legfontosabb kiemelés

OC Half Marathon eredmények és a 13 legfontosabb kiemelés

OC maraton és félmaratoni verseny eredményei. Orange County összefoglaló és a 13,1 mérföldes futás legjobb részei. kedvezmények másokra

A Lexus csipke Dán labdarúgó-válogatott Mez a félmaratoni eredményeket és a következő versenyek kedvezménykódját

A Arsenal FC Mez Lexus csipke a félmaratoni eredményeket és a következő versenyek kedvezménykódját

A Lexus csipke Irvine Half Marathon 5K eredményeket. Race összefoglaló természetesen a célvonal és a versenypálya Dél -Kaliforniában.

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *