Életem legjobb csoportja – Csoportos kirándulás a China Hotel Info -ba és a kérdésekhez

Kaptam egy Groupon -ot a kínai utazásomhoz hónapok és hónapok óta. Valahova akartam menni, figyelembe véve, hogy gyerek voltam (azt hiszem, néhány Sesame Street Big Bird ihlette a kínai filmben).
A legfrissebb videóim

4 perc alsó test edzés a futók számára
Öt alsó test gyakorlat a futók számára! Próbálja ki ezt a gyors erősségű edzést otthon a lábak, a csípő és a fenék számára. Nincs szükség felszerelésre.

Izzóhíd
A szamárrúgások – alternatív oldalak
CLAMSHELS – Alternatív oldalak

Kap még sok további információt a runeatrepeat.com oldalon

További videók

0 másodperc 4 perc, 49 másodperc

Következö
A sportos rövidnadrág futtatása review.mp4
08:21

Élő
00:00
08:21
04:49

Akárhogyan is. Amikor a Groupon e -mail felbukkant az üzletre, felugrottam, mert az a LAX, a szállodák, a több étkezés és a kirándulási útmutató repülése volt, hogy eljuthassanak a legfontosabb eseményekre. Utazás közben nem vagyok a vezetett kirándulások rajongója, mert szeretek felfedezni és megtenni a saját dolgomat. Ezért soha nem vettem csoportos kirándulást.

De nem tudtam, hogyan kell egy szót mondani a mandarinról, és tudtam, hogy nem is próbálhatom elolvasni a jeleket (ellentétben az európai országokkal, ahol egy nyelvi fordító könyv segíthet a lekvárból), így teljesen nyitott voltam a Csoportos kirándulás Kínába.

És annyira örülök, hogy megcsináltam. Ez egy életre szóló utazás volt, és egész idő alatt azt mondtam magamnak, hogy „Kínában vagyok !!!”.

Mielőtt egy Groupon -utazást megszereznék, azt javasolnám, hogy ellenőrizze a kirándulási operátor webhelyét. A TripAdvisor ellenőrzése az érintett kirándulás / szállodák / vállalatok áttekintése szempontjából. Ellenőrizze a repülési és a szállodák árát is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban jó üzlet!

Ez a kirándulás egy teljes csomag volt, amely magában foglalta a repülést, a szállodákat, a sok étkezést és a kirándulási útmutatót, amelynek busz/repülés minden helyszínen található. Ez volt a chinatour.com -on keresztül. Biztos vagyok benne, hogy ez a csodálatos kínai utazás volt.

Peking – A Pekingben található Sheraton négy pontján maradtunk. Nagyszerű szálloda volt, még szebb edzőteremmel. Félelmetes ügyfélszolgálat. A hely jó volt, 5 perc sétára egy nagy bevásárlóközponttól és a metróig.

A szobaszerviz vásároltunk olyan éjszaka, amikor odaértünk (a néhány alkalommal a vacsora egyikét nem vették figyelembe), mert kimerültünk az öt órakor történő leszállás és a pekingi állatkert és Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez az olimpiai stadion feltárása után. Nagyon jó volt! Az a tököt ízléses gombákkal töltik, és a tényleges tök jól és finom is volt.

Az edzőteremben volt egy figyelemre méltó medence és fantasztikus öltözőszobák is! Az egyetlen rossz dolog az, hogy sok edzőterem nem nyitott meg 6: 30 -ig vagy később. Valójában sikerült ezt a szállodát korán megnyitni nekem, de a többiek egyike sem tette. Négy csillag !!!

Miközben Pekingben felfedeztük a nyári palotát, a tiltott várost, a Kína fantasztikus falát és a snack utcát. Itt olvashatja ezeket a cikkeket:

Kínai pandák és az olimpiai stadion

Snack utca

Séta a kínai félelmetes falon

Az összes tea Kínában

Pekingtől Sanghajba repültünk!

Jelenetek a sanghaji futásomból

Sanghaj felfedezése

A következő szálloda a Jiangsu -i Grand Metro Park volt.

Csoportunk egész nap városnézés, evés vagy utazás volt. Amikor minden reggel találkoztunk a lobbival, 8:00 és 8:30 között volt. Csak minden este 20:00 után visszatérnénk, és Bayern Munich Mez fáradtak voltunk. Tehát feltöltöttem egy blogbejegyzést a napi rendezvényekről, és a lehető legnagyobb mértékben visszarúgtam a következő napi kaland előtt!

Az összes szálloda wifi -t használt, de nem mindig volt a legjobb. Ingyenes volt az összes szálloda előcsarnokában, ahol maradtunk. Volt egy fizetett lehetőség a szobákban, de nem volt túl erős, és be- és kiment, így abbahagytam a megszerzését.

Ez volt egy újabb éjszaka, amelyet egyedül indítottunk. Nem beszéltünk olyan kínaiul és Sanghajon kívül, ami nagyon nehéz volt. Sok étteremnek volt képe a menüben, néhányuknak is volt angolul. De a taxi autókkal való kommunikáció nagyon nehéz volt.

TIPP: Győződjön meg arról, hogy megvan a neve annak a helynek, amelyet el szeretne menni, és a szállodát a helyi nyelven (amely az ország különböző részein változik). A taxi autósunk nem ismerte fel a szálloda angol nevét (nem számítottunk rá, hogy az út mentén ledobta a kártyát).

A reggeli minden szállodában csodálatos volt! Nagy reggeli szerető vagyok, tehát ez számomra kiemelt volt. Minden szállodában a reggelit svédasztalos volt a turnéunk. Volt „nyugati” és „kínai” lehetőségek reggelire.

A következő szálloda a Crowne Plaza Hangzhou volt.

TIPP: Ellenőrizze az időjárást minden olyan helyen, amelyet távozik, mielőtt távozik. Peking és Sanghaj messze vannak egymástól, különböző időjárással!

A kirándulási busz… nagyszerű volt. Valószínűleg 40 embernek felel meg, és 26 volt a turnéunkon. Ráadásul mindenki nagyon jó volt! Hihetetlenül gyorsan készítettünk barátokat, figyelembe véve, hogy a buszon vagy velük, egész nap lógott, és az összes ebéd és vacsora együttesen „családi stílus” volt.

A reneszánszban maradtunk Sanghajban. Két reneszánsz hely van Sanghajban – ügyeljen arra, hogy a megfelelőre kerüljön!

Futás Kínában

Csak egyszer futottam ki, amikor énn Kína és ez Sanghajban volt. (Nem volt időm ezen kívül.)

Szerencsére a Shanghai Hotel volt a legjobb hely, ahol futtathatta, hogy a Central Park közelében volt. Ez volt az egyetlen hely, ahol más embereket (helyi kínai) láttam edzés céljából. Volt egy másik futó is! Sok ember tai chi -t is csinált a parkban (Pekingben is sok Tai Chi -t láttam).

Mielőtt Kínában futnánk, ellenőriznie kell a levegő minőségét. Ez a levegőminőségi index Peking számára.

Teljesen biztonságban éreztem magam Pekingben és Sanghajban, és jól voltam volna, ha egyedül futtam volna, ha időm lenne, és a levegő jó volt. Sajnos a forgatókönyvek ezt nem engedték meg. De a levegőminőség nagyon rossz volt Német labdarúgó-válogatott Mez Pekingben az utazás vége felé.

Kérdések Kínáról tőled

K: Hogyan volt a Groupon használata? Az utazást hirdetik? Ajánlom?

V: Hihetetlenül könnyű volt használni a Groupon -ot. Fel kellett hívnom a társaságot, hogy tudatja velük, hogy megkaptam (szemben az online csinálással), és onnan könnyű interakció volt e -mailben.

Az utazás a hirdetése szerint volt, és úgy érzem, hogy a kirándulási útmutatók túlmentek, hogy megosszák az információkat, és megbizonyosodjanak arról, hogy mindenkit elszámoltak -e, és rendben van.

Teljesen ajánlom.

K: Még ha egy kirándulási csoportot is javasol, gondolja, hogy jó lenne utazni egy nélkül? mint te és a férj és a férj

V: A Közép -Amerikában vagy Dél -Amerikában vagy Franciaországban/Spanyolországban/Egyesült Királyságban, igen. De a nyelvi akadálynak nehéz lett volna megszabadulni a kirándulási csoport nélkül. Nem lett volna lehetetlen, de nem lett volna képes annyit látni, mert sokkal hosszabb időbe telt volna a helyek megszerzése és a kommunikáció. Azt hiszem, hihetetlenül biztonságos, ez egyáltalán nem a kérdés. Csak elrettentő és időigényes lett volna, ha nem beszél a nyelv munkájának.

(Átutaztam Costa Ricán, Panamán, Párizsban és még sok más útmutató nélkül.)

K: Mit kell enni Kínában? Hogyan tudja biztonságban tartani az étkezés szempontjából?

V: Hallottam és olvastam, hogy nem enni nem enni főzött zöldségeket vagy gyümölcsöket, amelyeket biztonsági okokból a földön termesztenek. Nem vagyok orvos vagy tudós, ezért csak megpróbáltam követni ezeket az ajánlásokat, nem pedig megkérdőjelezem. Nem voltam hihetetlenül vallásos róla, néhány harapás saláta volt egy étteremben, és valami mást, amire nem emlékszem, biztos vagyok benne.

Kirándulási útmutatónk nem azt javasolta, hogy enni a furcsa ételeket a pekingi snack utcán, de meg akartam tapasztalni, ezért úgy döntöttem, hogy egy selyem féreget és tintahalot eszem.

Szeretem a kínai ételeket. SZERETET. Tehát nagyon örültem az összes étkezésnek. Eleinte mindent megpróbáltam, majd a kedvenceim felé vonultam. Az utazás vége felé a csoportban mások „betegek voltak” a kínai ételektől, sőt egy ponton is pizzak kunyhót kaptak. Nem én. Szerettem minden étkezést.

Két vegetáriánus volt az utazáson. Tekintettel arra, hogy családi stílust eszünk, és nem rendelünk (egy csomó különféle étel volt, amelyet az éttermek hoznának ki), rámutatnak nekünk a vegetáriánus ételekre. Nem lenne könnyű vegetáriánus lenni ezen az utazáson. Ez számomra nagyon szokatlan volt. Sokkal többet erről később, mert a saját posztjának kell lennie.

Kérdés: Van -e kérdése a kínai ételekkel kapcsolatban?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *