Étkezés, valamint mérföld a repülési terminálhoz

Floridába jutottam! Még egy vörös szem után – Ben, valamint én is, amikor ismét az Egyesült Államok keleti oldalán vagyunk, aludtam egy éjszakai repülés során, így nem volt olyan rossz.

A LAX -nek van a „Meztelen szkenner”, ahogy szeretek telefonálni. Kiválasztottam egy pattanást, figyelembe véve, hogy ellentmondásban vagyok ebben a helyzetben. Egyáltalán nem volt hatalmas dolog. Felkészültem egy gyno -vizsgálatra, és izgatottan fedeztem fel, hogy alig Newcastle United Mez több, mint egy kézfogás. csak mondom.
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 3. napja
Maratoni edzés Real Betis Balompie Mez videó napló – 3. napos naplós

További videók

0 másodperc 51 másodperc

Következö
Aztán eltűnt – könyv -áttekintés
04:20

Élő
00:00
08:21
00:51

Mivel a Tampába repültünk, kitaláltam, hogy kielégítsem a preferált Orlando Tampa bloggerrel, Meghann! Kiválasztott minket a repülőtérről. Köszönöm Meghann?

Bármely típusú blogíró első első megállója az étel! Elmentünk Datzbe.

Bájos vonzó nézetünk volt a tészta helyzetéről az emeleti asztalról. Igen, hallom, hogy süti. Kérem, hagyja abba a nevemet.

Ben és én is megosztottam a Madame Croquet -t. Ez egy nagy sonka, valamint a sajt szendvics volt egy tojással.

Nehéz volt elkapni ennek az őrült szendvicsnek a vonzerejét egy gyengén megvilágított étteremben, ám ez tele volt sonkával és sajttal.

Ben háztartása Floridában él (ahol született és nevelkedett), ez az oka ennek az utazásnak. Valójában ez egy éves nyári ünnep az idő részesedésére. Anyja és apu arra késztette, hogy felvegye a Datz -t, és elcsábította minket, hogy újra enni. (A meghajtó majdnem egy óra, valamint a repülőterektől félig.)

A hasom zavart engem, figyelembe véve, hogy kiszálltunk a repülésről, tehát nem vettem semmit. Walesi labdarúgó-válogatott Mez De nem tudtam ellenállni a Jill (Ben anya) áfonya palacsinta egyikének ellopására!

Nincs Kaliforniában cracker hordó. Ez azt jelzi, hogy hivatalosan nyaralunk!

Sokkal többet fogok megosztani egy kicsit, ám most már mindannyian felemeltem a koffeint és a szirup -ideálot. Hamarosan találkozunk

Kérdés: Mitől érzi magát, mintha hivatalosan nyaralni?

A Ben államok ünnepnapjai a sört reggeliznek. Nem értem mindezt, azonban nem fogok elutasítani a mimosát

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *