Blog 101 a Fitbloggin szemináriumon

Helló, 6 mérföldes futással kezdtem a napomat Tina -val és Theodorával.

A legfrissebb videóim

Aztán visszamentem a szállodai térbe, hogy zuhanyozzam, és felkészültem a Fitbloggin Presentation Blogging 101 -re. Kattintson ide az előadásomhoz. Ez nem csodálatos, de egy maroknyi poszt-it-et ver, ami volt az eredeti ötletem.

Roni, Német labdarúgó-válogatott Mez valamint én sem hittem, hogy sok ember fog menni erre az ülésre, mivel fárasztó vagyok, így egyáltalán nem voltam szorongó! Melyik jó, mindannyian itt vagyunk, hogy szórakozzunk, igaz?!

Miután megértettem, hogy a kivetítőt felállítottam, rohantam, hogy a zablisztkel kötöttem. Szeretem az ilyen hatalmas tételekben készült zabliszt, ez csak annyira krémes!

Elküldtem Ben -t a tányérra az előadásom után. Szeretek enni korábban, valamint a mindennapi tevékenységeim mellett. Valóban – enni, zuhanyozni, ismét enni – ez az életem.

Valahogy 4 embernek, 1 pincérnőnek, valamint az utcán kívüli személynek kezeltem, hogy elmenjek az előadásomra. Sokkal Juventus Mez jobb fordulás volt, mint amire számítottam. Legalább nem voltam a színpadról …

De az intim beállítás egyszerű beszélgetést váltott ki új barátokkal, mint például a Heather a 26.2 -es mérföldből, valamint a több

És Erin a káosz élvezésétől, akinek lenyűgöző haja van

A Bloging 101 ülésem után egy újabb ülésre indultam, így felfedezhetek valamit (bár azt hiszem, hogy sokkal több segítséget követelek, mint egy vagy két ülés), bár a beszélgetés elvonja a figyelmét.

És olyan haverok, mint Jen a Prior Fat Woman -ból, valamint Elisabeth a Jogger életéből! Mint ezek a nők

A nap hátralévő terve magában foglalja a városnézést és a rákok beszerzését. (forrás)

Kicsit korán indulok a Fitbloggin -ból, tehát ha még nem elégedettünk, kérjük, nyomon kövesse, és Athletic Bilbao Mez utazzon a csarnokokba, az állami szia!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *