A Cormier mérlegelése a szhenanigan -ok azonnali átalakított eljárásai New York -ban

Az UFC 210 látta, hogy Daniel Cormier, a promóció könnyű nehézsúlyú bajnoka gyorsan húzódik.

A bal oldali bal oldali Cormier megütötte a mérleget, csupaszot lecsupaszított és 1,2 fontot súlyoztak a határ felett. Pillanatokkal később Cormier ismét lemérkezett, és sikerült súlyozni. Milyen csodálatosnak sugallja, hogy két perc alatt 1,2 fontot dobjanak el? A törülközőre támaszkodva.

A New York -i Állami Atlétikai Bizottságot széles körben kritizálták azért, mert ez az átlátszó ruse becsapta. Most már hitelükre felújították az ilyen viselkedés kezelésére irányuló eljárásaikat.

Amint azt a vegyes MartialArts.com -ban jelentették, a NYSAC most felülvizsgálta a boksz- és MMA események mérlegelési eljárását, és hozzáadja a következő korlátozást

„A méretarányban a harcosnak a léptékben lassan áll, és a skálán kívüli személyekkel vagy tárgyakkal nem jár Nagoya Grampus Mez a fizikai érintkezéshez. Senki más nem érinti a skálát, amikor a harcos mérlegelésben van. Miközben skálán a harcos követi a Bizottság által kiadott iránymutatásokat. ”

Az új Racing Club de Avellaneda Mez nyelv SSC Napoli Mez fegyelemre szólít fel mindenkinek, aki megsérti ezt az irányelvet.

A teljes közlemény a következőképpen olvasható –

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Daniel Cormier jogi bontása a 2017. évi 7. megjegyzéssel 2 megjegyzéssel.
Roy Nelson 2013. szeptember 3 -i “Fighter megjelenése” törvénye
Beszéljünk Daniel Cormier Eye Poke -ről, elmulasztott hívásokról és Nevada azonnali lejátszásának Ruleaugust 16, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *