3 A beltéri kerékpározás előnyei

Hivatalosan tél, legalább itt, az északi féltekén. Ez a rövidebb napokat és a hidegebb hőmérsékleteket jelzi. Eredmény: Kevesebb nappali órát a lovagláshoz és a körülmények olyan hideg, hogy gyakran egyszerűen túl hideg ahhoz, hogy kívül edzhessen. Adjuk hozzá a nehéz forgalomhoz, a potenciális jéghez és a hóhoz, és gyorsan egy következtetésre juthat: télen a beltéri edzés gyakran az egyetlen funkcionális megoldás.

A beltéri kerékpározás meleg és biztonságos. Van fény, és választhat a videó élvezése és a kedvenc dallamok meghallgatása között. Bevallom, hogy amikor fiatalabb voltam az otthoni oktatóknál, soha nem volt az első választásom, de az idő múlásával a technológia drámai módon javult. Az intelligens oktatók különböző szintű ellenállást kínálnak, és a forgó órákat és az interaktív programokat a beltéri utazás során elfoglalják. Amikor rá vonatkozik, a beltéri kerékpározás sokkal kielégítőbbé vált (és lehetővé teszi, hogy Urawa Red Diamonds Mez számos sokkal több előnyt élvezhessen), mint a régi időkben. Íme a beltéri kerékpározás három előnye:

1. Sokkal több kalóriát égetsz el (kevesebb idő alatt)
Egy otthoni edzőn állandóan pedálol, mert nincs lámpatest vagy stop táblázat. Nincsenek olyan leszármazások is, ahol eljuthatsz, amint lehet egy közúti út lejtőjén. Ez sokkal hatékonyabbá teszi a beltéri lovaglást, ha a kalória égetésére vonatkozik. Sokkal több kalóriát égethet el az otthoni edzőn, mint az úton ugyanabban az időszakban, ugyanabban az időtartamban.

2. Javítod a pedálütésedet
A beltéri képzés egy fantasztikus módszer a pedálütés Labdarúgás Mez javítására. Tekintettel arra, hogy aligha száll ki a nyeregből, elkerülve a szabadtéri terep felfelé tartó darabjait, amelyek természetesen arra kényszerítik Önt, hogy kiszálljon az ülésedből, gyakorlatilag minden alkalommal pedál. Ha ugyanazt a mozgást kell megismételnie – az egyensúlyt az egyik lábával a pedál lefelé tolja, ugyanakkor húzza a pedált a másik lábával – egy beépített mozgási mintát hoz létre, amely lehetővé teszi a stroke természetes gyakorlását és simítását. Ha ezt a létfontosságú mozgást a téli hónapokban elsajátítják, a kültéri túrákat sokkal könnyebbé teszik. Miután visszatérsz az útra, a tested emlékezni fog erre

3. Tanítható pillanatot hoz létre
Megdöbbent, hogy az egészséges gyakorlata milyen hatással lehet másokra. Az én esetemben a beltéri kerékpározás lehetőséget ad arra, hogy megmutassam a gyerekeimnek, mit csinál apu a megélhetésért. Látva, hogy a kerékpározás engem, mindig inspirálja őket, hogy ugorjanak az edzőre, és megpróbálják lovagolni a biciklizésemre. Időnként szórakozásból a kerékpárokat az otthoni edzőre helyezem. Szeretem a családomat bevonni; Még a feleségem is csatlakozik. Semmilyen módon nem utazott Lycrában egy úton, de otthonunk magánéletében örömmel tudtuk a Watford FC Mez beltéri kerékpározást családként.

A legtöbb ember nem tölt sok órát beltéri edzőkön, tehát a cél nem az, hogy felépítse a kitartást vagy az alap mérföldeit. Inkább koncentráljon a pedálütésre, némi intenzitásra és a test edzésére az alkalmazkodásra. Érdekes módszerek megtalálása a kerékpározás télen történő erősségének megőrzéséhez azt jelzi, hogy a tavasz megérkezése után érezni fogja az előnyöket.

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének célja. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz rutin elindítása előtt.

Jens Voigt

A Fitbit nagykövet, Jens Voigt egykori profi kerékpáros, aki jelenleg a Trek Factory Racing csapatszakértőjeként szolgál. Jens magában foglalja a fájdalmat és az életet a mottóval: „Fogd be a lábakat!” Egyszer 20 kilométerre lovagolt a kiránduláson, France egy gyerek kerékpáron. Jensnek hat (igen, hat!) Gyermeke van, és Németországban él.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *