Fontana félmaraton – a leggyorsabb fele az Egyesült Államokban!

Ma reggel egy félmaratonom volt, amely körülbelül 63 mérföldre van Fontana -ban, Kalifornia. Figyelembe véve, hogy fel kellett vennem a csomagomat, és el kellett indítanom a buszt a kezdetre, 3: 45 -ig beállítottam a riasztást. 10 óra körül ideális ágyba másztam.

Néhány perccel később Ben botlik az ajtóba az örömteli órától/a munkatárs elől való elindulástól. Néhány tonna túl sok felnőtt ital volt. Hosszú történet, röviden egész éjjel tartott egy óceáni szellő békés hangjaim a „szobatársam” barfing. Kíváncsi vagyok, hogy kilakoltathatom -e őt ezeken az okokról?
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 5. nap
Maratoni edzés futó blog – futtassa az Eat Repeat -t. Képzési terv 5. nap.

További videók

0 másodperc 4 perc, 34 másodperc

Következö
Unorthodox Book and Netflix Review
07:28

Élő
00:00
08:21
04:34

Azt hiszem, egy órát aludtam. Csak annyit tudok, hogy nem éreztem magam pihenni, és nagyon ideges voltam a hét második félmaratonja miatt.

Amint eljutottunk a versenyre, Ben elaludt az autós ülésén, és én egyedül voltam. Nem, nem írtam az arcára, miközben Ghánai labdarúgó-válogatott Mez elhagyták, de megfontoltam. Megragadtam a csomagomat, visszatértem a kocsiba, és busszal elkaptam a kiindulási vonalhoz.

A Fontana félmaraton egy kempingben kezdődik, 2150 méterrel felfelé a céltól. Tehát sokkal hidegebb volt az elején, amikor elhagytam az autót, és nem vettem el a pulóveremet. Hosszú időbe telt, amíg felmelegedtem, amint mi is elindultunk. Fagyasztott! Ideális a „Run Like the Wind” szlogen – hihetetlenül szeles is!

Mivel csak egy félmaratont futtam, ahol hétfőn „mindent kimentem”, nem voltam biztos benne, mit tehet ma a lábam. Reméltem, hogy újra a PR -t, mert ez egy ilyen egyszerű út, de tudtam, hogy ez nem történik meg, mivel az alváshiány és a térd elhasználódott.

Nos, a félmaratoni PR -m csak 5 napig tartott! Az Bayern Munich Mez új félmaratonom PR 1:42:28

Tudom, hogy ez egy „könnyű” tanfolyam, de figyelembe véve, hogy sokkal inkább egy lanát -oroszlánhoz hasonlóan épültem, mint egy gazella, azt hiszem, ez csak az eredményt. Néhányan azt mondhatják, hogy ez nem igazságos, vagy arra ösztönözni kell, hogy egy csillagot tegyünk, de ha elkezdjük ezt csinálni – minden versenyem során csillagot fogunk tenni *több mint 150 fontkal, és még mindig megkaptam ezúttal…

Megragadtam egy darab Mexikói labdarúgó-válogatott Mez bagel -t és egy csokoládé zico -t, mielőtt visszamentem az autóhoz, ahol a szobatársam még mindig felépült a másnaposságból.

Megálltunk a Mimi kávézójában reggelire. Ben megkapta a szezonális citrom mákos palacsintát, amely levette az izzadt arcomat.

Elloptam a legszebb felét. Elképesztő.

Kaptam egy omlett gyümölcsrel… (szeretek igazán elkényeztetni egy verseny után, de az intuitív étkezési jeleimmel mentem, és ezt akartam).

és egy fahéjas brioche tekercs vanília jegesedéssel.

Ezért futok:

Kérdés: Mi a kedvenc tészta?

Szeretem a muffinokat, a fahéjas tekercseket és a fánkot (de semmi crème -töltelékkel). Ja, és Ben és én túl sokáig töltöttünk a Cinnabun -on a reggeli felett …

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

csípje fel Irvine félmaratont

csípje fel Irvine félmaratont

A Lexus csipke a versenyre Irvine félmaraton. Az Orange County futó fél, 5K, relé eredmények és összefoglaló. 2019 -es csipkés run versenytárcs

Disney World 10K Race Refap

Disney World 10K Race Refap

Futtasson Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Review and Reve. Top 10 fotó és pillanat a futásból

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Half Marathon Race Refap és Review. Irvine Half Crazy Half Marathon futópálya, verseny áttekintés és ötletek

Mit kell enni egy késő félmaratoni verseny előtt

Mit kell enni egy késő félmaratoni verseny előtt

Mit kell enni a délutáni félmaratoni rock n roll las vegas előtt. Hogyan lehet üzemanyagot egy félmaraton vagy maraton lat előtt

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Szörfös városmaraton és félmaratoni eredmények és összefoglaló. Fotók és szórakozás a Huntington Beach -i félmaratoni futásról

AFC Half Marathon Race Refap és Photos

AFC Half Marathon Race Refap és Photos

Amerika legszebb városa (San Diego) félmaratoni verseny eredményei és összefoglalása. AFC félmaratoni fotók. Futás

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *