Doktor nem bors

Helló! Mi újság? Ki működik egy 5K vagy 10K futtatásához a Hálaadás körül?!

Tegnap este a nők is jöttek, és Bri lángos brojlert hozott. mint ez a hely.
Legújabb videóim

Maratoni edzés 3. napja
Maratoni edzés videó napló – 3. napos naplós

További videók

0 másodperc 51 másodperc

Következö
4 perc alsó test edzés a futók számára
04:49

Élő
00:00
08:21
00:51

Úgy döntöttem, hogy eleinte kezdem a Mad Med -t nézni, hogy megbizonyosodjak arról, hogy ez az éjszakám tetején van. Eddig azt hiszem, hogy nagyon lassú/unalmas. Amellett, hogy azt hiszem, hirdetési férfiaknak kell nevezni. Nem tom.

Ma reggel elindultam egy séta a Rer pólómban, valamint a Mizunos -ban. Nagyon örülök, hogy csak sétálok, és beszélek magammal az agyamban.

Aztán az orvoshoz indultam egy ellenőrzés céljából. Nagyon szeretem az orvosomat, bár messze van, ezért felhajtottam az összes OC/LA forgalmat. Bármennyire komolyan ő a legjobb. Ha a Whittier/Norwalk/Downey területen tartózkodik, küldjön nekem e -mailt, ha a nevét akarja.

Csak a szokásos vizsgálati cucc volt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hipokondriumom nem terjedt el. Ugyanakkor azt gyanítom, hogy meg fogok halni … egy bizonyos ponton. Szóval, egyelőre a legteljesebben próbálok online életet

Mivel ott voltam, azonnal csak influenza -lövést nyújtottak nekem (nyilvánvalóan talán nem mondtam, hogy nem, bár én is gördültem). Arra használtam, hogy soha ne kapjak influenzafelvételeket, mivel egészséges vagyok, valamint vallásos vagyok a C -vitaminról, valamint az alvásról.

De tavaly az október-nov között 6 versenyt végeztem hátra, amelyhez 8 sífutó járat szükséges (olvassa el: csíradobozokat), így gondoskodtam arról, hogy influenza-lövést kapjak. Mindez az utazás/ időváltás/ repülőgép levegője, valamint a 26,2 mérföld futás nehéz az immunrendszeremben!

Azt javasolták, hogy jelentkezzen anélkül, hogy vérvizsgálatot fogyasztana. Mire kijöttem, hangos voltam. A szüleim otthonába (a közelben) rohantam, és minden ételt ettem. az egészet.

Most a konyhából dolgozom ezekkel a perrókkal.

És mivel a fam otthonában vagyok, itt van egy kicsit visszaverődés csütörtök akció:

Kérdés: Kapsz influenza -lövést?

Iszom whiskyt? Soha nem próbáltam!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *