4 jelzés, hogy erősebb vagy, mint úgy gondolja, hogy

Vannak olyan konkrét dolgok, amelyek eltávolítják a magas fizikai erő jeleit-például egy hat perces mérföldet futtathat 30 pull-up anélkül, hogy izzadna.

De ezek a jelek határozottan nem a fizikai erő jelei, valamint sok olyan dolgot tapasztalhat meg a mindennapi életében, amely arra utal, hogy egészséges és erős vagy – még akkor is, ha soha nem lépsz be az edzőterembe – (Pontosan derítse ki, hogy a fizikai kitartása során hogyan lehet pszichológiailag erősvé tenni.)

Vessen egy pillantást négy olyan jelre, amelyre figyelmen kívül hagyhat, ami azt sugallhatja, hogy erősebb vagy, mint gondolnád.

Szilárd markolatod van

Képes -e poppokálni egy savanyúságú edényt második gondolat nélkül? Vagy az emberek rendszeresen kommentálják a cég kézfogását? Ha igen, akkor valószínűleg ősz a „fizikailag erős” esernyő alatt. „A Grip Stamina az általános test erősségének egyik legnagyobb jele” – mondja Simon Byrne, a táplálkozási edző, a fizikai fitnesz oktató, valamint a Byrne fizikai fitnesz -erőforrás -testeinek tulajdonosa. Az öregedéssel az alacsonyabb kézműves kitartás kapcsolódik számos rossz egészségi és wellness eredményhez, ideértve az izomtömeg -romlást, a krónikus állapotok magasabb veszélyét és/vagy fogyatékosságát, valamint a kardiovaszkuláris egészség csökkentését.

Tehát, ha jelenleg nincs semmiféle problémája a kézfogás erővel – és szilárd, erős tapadással rendelkezik -, akkor azt jelezheti, hogy valószínűleg erősebb (és egészségesebb!), Akár úgy gondolja, hogy te vagy.

“Ha soha [vagy ritkán] küzd egy edény, Shaker palack vagy bármi más kinyitásáért, amely szoros tapadást igényel, akkor rendkívül nagy esély van arra, hogy szilárd alapszintje van” – állítja Byrne.

Gyorsan visszatérsz

Mint minden olyan személy, aki az edzés utáni napon felébredt, és kimerült az edzés után, a testének időre van szüksége az edzések között, hogy maga a munka javítsa. A fizikai erő kritikus jele azonban pontosan azonban, hogy mennyi időre van szükség a munkavégzés javításához.

Általában, minél sokkal többet edz, annál erősebbé válik, és annál gyorsabban képes visszatérni az edzések között. „Ha képes gyorsabban visszanyerni az edzésedből … akkor ez azt jelzi, hogy erősebb izmai vannak” – állítja Reda Elmardi, az engedéllyel rendelkező kitartások, valamint a kondicionáló szakember, a regisztrált dietetikus, valamint a Fitness Center kecske, a Fitness Center kecske tulajdonosa, valamint a Fitness Center kecske tulajdonosa. –

Nem biztos benne, hogy készen áll -e még egy edzésre – vagy ha még egy nap követel a helyreállításra? A Fitbit mindennapi készenléti pontszáma számos adatpontot használ, beleértve az aktivitási szinteket, az alvási mintákat, valamint a pulzusszám-variabilitást, hogy kitalálja, hogy a test felkészült-e a nagy intenzitású edzésre-vagy ha ez sokkal jobban előnyös lenne a prioritások prioritása alapján pihenés, valamint a gyógyulás.

Tehát, ha rájön, hogy a testének kevésbé és kevesebb állásidőre van szüksége az edzések között, gondoljon rá, hogy távolítsa el azt a jelzést, hogy a test egyre erősebb.

Megérintheti a lábujjait

Ha nagy probléma nélkül megérinti a lábujjait, akkor ez a sokoldalúság az erő jele lehet. “A legtöbb ember úgy véli, hogy az állóképesség pontosan mennyi súlyt tud felemelni, bár az izomtömeg -kitartás még egy mutatója a rugalmasság” – mondja Byrne.

Most, hogy egyértelmű legyen, nincs közvetlen kapcsolat a sokoldalúság és az állóképesség között (vagy más szóval, hogy a sokoldalúság nem feltétlenül jelzi, hogy erős vagy). Sokkal több, hogy a sokoldalúság nagyszerű kiindulási vagy alapot nyújt Önnek a hasonlóságú erősséghez.

“Noha a sokkal sokoldalúbb vagy, nem feltétlenül teszi erősebbé, a nem sokoldalú, feltétlenül ahhoz vezet, hogy egy magánszemély gyengébb legyen” – állítja Byrne. “Nem tudsz teljes mozgással edzeni, ugyanúgy, mint a szoros izmokkal is sokkal több sérülés.”

És bár nem minden sokoldalúság a Gamba Osaka Mez jógából származik, az emberek, akik a sokoldalúság jóga módszerét végzik, szintén általában erőt kapnak – köszönöm a különböző pózok tartását, valamint a különböző időtartamú pozíciókat, ami elősegíti az izom kialakulását.

Tehát, ha sokoldalú ember vagy – és nagy kihívás nélkül is megérinti a lábujjait -, ez azt jelezheti, hogy fizikailag erősebb vagy, mint gondolnád.

Van energiája a napjával.

Nagyon sok mindent megteszünk minden nap, mind hatalmas, mind pedig kicsi. Például, állítsuk be, hogy otthon dolgozik. Bármely típusú biztosított napon előfordulhat, hogy többször is fel kell lépnie, és le kell lépnie a lépcsőn, le kell játszania a fiatalokkal az ebéd órájában, a nap nagyszerű darabját töltenie kell az álló íróasztalánál, valamint azután futni. A konyhai terület főzve vacsorát magadnak és a családjának is.

És ha rájössz, hogy hatékonyan navigálhat ezeken a dolgokon – és a nap végére eljuthat anélkül, hogy úgy érezné, mintha egy teherautó ütött volna? Gondolj magadra erősen.

Van kapcsolat a fizikai STA közöttMina, valamint a kitartás. Ha erős vagy, van kitartása (vagy kitartása), hogy eljuthasson a naphoz. Tehát, ha eljuthat az összes séta, emelés, állás, beszélgetés, valamint más fizikai aktivitással, mindannyiunknak minden nap navigálnunk kell, és meg tudja csinálni, anélkül, hogy kimerülten vagy szélesen éreznénk? Ez a kitartás és az állóképesség jelzése – amely viszont a fizikai Manchester United Mez erő jelzi.

Alsó sor? Ha van energiája ahhoz, hogy sok napjával energiát adjon, anélkül, hogy kimerülten érezné magát, akkor a lehetőségek erősebbek -e, mint amennyire Önnek hitelképességi pontszámot nyújt.

Szeretne erősebbé válni? Próbálja ki ezeket a tippeket

Ha az összes korábban említett jelzés igaz az Ön számára, amint már említettem, akkor valószínűleg erősebb vagy, mint gondolnád. De ha elolvasta őket, akkor azt hiszed magadnak: „Hmm … talán nagyon kevésbé vagyok, mint gondoltam”, ne aggódjon! Rengeteg lépés megteheti az erő javítását, ideértve a következőket is:

Mutassa be a fizikai fitneszt a mindennapi rutinba. Ha erősebbé akarja válni, akkor szükség van arra, hogy dolgozzon rajta – és Tigres UANL Mez ez azt jelzi, hogy a fizikai fitnesz a mindennapi rutinba. A rutin rutin edzések, valamint a kis, alapvető módszereket keresik az erő, a rugalmasság fokozására, valamint a fitneszközponton kívüli kitartásokra (például a lift helyett a lépcsőn történő felvétel vagy az öt perces szakaszos szünetek több ponton. egész nap).

Az alvás prioritása. Nehéz lépéseket tenni, hogy erősebbé váljon, ha állandóan kimerült. Cél 7-8 órás legmagasabb szintű alváshoz éjszakánként.

Egyél sokkal több fehérjét. Amit eszik, szintén jelentős funkciót játszhat az építési erőben – és magában foglalja a sok fehérjét is. „A fehérje az izomtömeg építőeleme; Ha a testének nincs elegendő fehérje, akkor nem tud izmokat fejleszteni ” – állítja Elmardi. A fehérjebevitel felvásárlásánál aggodalomra ad okot, hogy sokkal több fehérjében gazdag ételt integráljon az étrendbe-például hús, hal, tojás és diófélék.

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésére szolgál. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutinjának megváltoztatása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Deanna Debara

Deanna Debara egy szabadúszó író Portlandben, OR. Számos wellness -témát fed le, beleértve a fitneszt, a táplálkozást, a kapcsolatokat, valamint a mentális egészséget. Munkája megjelent a Greatist, a férfiak egészségén, a The Fix -en, a What nagyszerűen a Shoppe -vitamin, valamint még sok más területén.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *