Brooks futtatja az ID Jerod hemetrát

Hello! Még nem érzem magam 100% -ban, azonban a fam szerint a 70% -om olyan, mint egy tipikus ember 100 -as, tehát valószínűleg egyenletes

Arra gondolok, hogy menjek egy futtatásra, hogy elősegítsék a normál állapot elérését, ám ez még mindig vitatott. Frissítve: 2 mérföldre futott, visszament. 2. A hasam újra kezdett fájni.
A legújabb videóim

High Achiever – nagyszerű hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A gyógyszerfüggő kettős életének új emlékezetének gyors értékelése. A szerző kijelentkezett.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
Utazási Jane Review
08:01

Élő
00:00
08:21
06:12

Oké, az ideje, hogy elégedett legyen Jeroddal …

A Brooks -szal folytatott partnerségem részeként esélyem volt arra, hogy beszéljek az egyik Brooks ID csapat tagjával, Jerod Hentrath -vel. Ő egy dallasi hatóságok nyomozója, aki 54 maratont és Arsenal FC Mez 9 ultramaratont készített szerte a világon.

A futók, mint a futásról beszélni, így nagyon izgatott voltam, hogy válasszam az agyát. Úgy értem, ez fantasztikus AS Monaco Mez számú verseny! Megérti a cuccát!

RER: Pontosan meddig futsz? Pontosan hogyan kezdted el?

HONTRATH: Nos, lássuk, erősen futok, mert 1998 -ban, amikor elindítottam a Dallas Vezetői Akadémiát. Mindig alkalmi futó voltam, heti 3 napon 8-12 millió között a főiskolai jégkorong-napi napokon. A Dallas Hatósági Akadémia elindítása után a napjaimat hetente 5-re növeltem, hetente 20-25 méteres összegű, ami az évek során óriási mértékben javult !!

RER: Miért/hogyan döntött úgy, hogy futtassa a legelső maratonját?

HONTRATH: Úgy döntöttem, hogy a legelső maratonomat futtatom, amely a 2002 -es chicagói maraton volt, miután 2000 -ben befejeztem az első félmaratonomat. Elégedett engem a hetente futás miatt, és rendszeresen kiképzett engem hosszú futammal, és valóban lépésről lépésre futott velem a chicagói maratonon, amikor befejeztük a vonalat.

A mai napig még mindig rendkívül közeli barátok vagyunk, valamint az egész helyszíneken utaztunk. Most nyugdíjba vonul, valamint az egyik legelső szöveges üzenetem, amelyet egy verseny befejezése után küldök.

RER: Melyik verseny a kedvenced? Miért?

HONTRATH: A preferált versenyem a Whistlestop maraton volt Ashlandben, WI. Októberben futtatják, és a programot szennyeződés, kavicsfelületen futtatják. A program rendkívül lapos és gyors, valamint a szervezet kifogástalan !! Ez kissé egy kis maraton, fantasztikus szülővárosi érzéssel. A tájat és a programot nem érdemes hiányozni … minden maratoni futó számára meg kell tennie !!

RER: Melyik program a legegyszerűbb, miért?

HONTRATH: A legegyszerűbb program a Houston Marathon. A program annyira lapos, és sok szálloda hihetetlenül közel áll a kezdéshez/befejezéshez, valamint az Expo -hoz.

RER: Melyik verseny szerepel a „Must Do” listán ??

HONTRATH: Ha a maratonnak kell lennie, könnyű, minden olyan maratoni cél, amely ezt egy ideje csinálta: Boston Marathon !! Ha mégis nem képes minősülni, akkor a második lehetőségem a NYC maraton lenne. Az összes Burrough -szal, valamint a tömeg/kurzus támogatásával való futás olyan emlékek, amelyeket soha nem fogok elfelejteni.

RER: bármilyen típusú javaslat a versenyre való utazáshoz?

HONTRATH: Az utazási javaslatok között szerepel egy olyan szálloda felfedezése, amely rendkívül közel van a kezdő/célvonalhoz. Hasonlóképpen, a verseny előtti éjszaka egy vacsorára támadási tervet készítsen, nézze meg, hogy elfogadható -e a foglalás. Végül nézd meg, hogy milyen folyadékokat kínálnak a maratoni segélyállomásokon, és próbálják meg egy hónapig integrálni őket, mint a versenyt, hogy a test hozzáigazítása legyen. Láttam néhány rendkívül Bologna FC 1909 Mez lenyűgöző folyadékválasztást az egész utazásom során, hogy a legkevesebbet állítsam, whew !!!

KÉRDÉS: Van -e a fegyvereken belüli italod?

Van vízem és jeges kávé. A rehidratálás követelménye!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

RészvényPosta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Mi történik, ha gyorsan elkezdi futni is

Mi történik, ha gyorsan elkezdi futni is

A legelső maraton, amelyet befejeztem, erős és gyorsan éreztem magam, mivel láttam egy haverot, amikor átmentem a Begin Sort. Ő él

Futtasson a Surface Podcast 106 -ra

Futtasson a Surface Podcast 106 -ra

Pontosan hogyan térjünk vissza egy futó sérüléstől a felszínre futó edző Amanda Brooks Podcast Physical Fitness, valamint a TI futtatása

Soha nem játszottam a 2. forduló futóját

Soha nem játszottam a 2. forduló futóját

Soha nem játszottam a Runners @RuneAtRepeat játékot, mert a Long Beach Marathon első DNF -jét vettem a játékidőre! H

Ezért futok

Ezért futok

Miért futok. Mindannyiunknak különböző okai vannak a futáshoz. Fantasztikus azonban, hogy kapcsolatba léphetünk a futáshoz, valamint a közösségi médiához.

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Half Marathon Race Racap, valamint áttekintés. Irvine félig őrült félmaratoni futó program, valamint a verseny értékelése, valamint a javaslatok

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotók

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotók

Amerika legszebb város (San Diego) félmaratoni verseny eredményei, valamint az összefoglaló. AFC félmaratoni fotók. Futás

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *