A testépítő kultúra kriminalizálása – 2. rész

készítette: Josh Hodnik

A méltányosság és az egyenlőség olyan témák, amelyek az elmúlt években nagyon nagy figyelmet fordítottak. Az L. A. Clippers tulajdonosa, Donald Sterling médiaviharot hozott létre a versenyről szóló legutóbbi nyilatkozatairól, és a Sterling iránti kritika minden faji csoport által megmutatta, hogy a társadalom mennyire változott jobbra, ha a faji egyenlőséggel kapcsolatos. A méltányosság szempontjából meg kell kérdezni, mi valójában tisztességes? Mindannyian különböző génekkel születünk, és különböző környezetben megnövekedett, de ha valaki sikeres valamiben, és egy másik ember nem, a féltékenység gyakran arra készteti a sikertelen embert, hogy azt gondolja, hogy a dolgok egyszerűen nem tisztességesek. A tisztességtelenség érzése nagy mozgatórugó volt az anabolikus szteroidokkal kapcsolatos boszorkányvadászok RB Leipzig Mez számos mögött.

Féltékenység

Amikor Barry Bonds úton volt, hogy minden idők Homerun vezetőjévé váljon, a „Un szintű játékfeltételek” kifejezést valószínűleg sokkal jobban használták, mint valaha a múltban. A konszenzus az volt, hogy a Bonds csaló volt, és nem volt méltó arra, hogy Homerun King -ként koronázzák. Gyanítom, hogy a kötvények nagy része féltékenység miatt történt, és az a tény, hogy ő nem valódi, személyre méltó ember, nem segített. Barry jóval nagy teljesítményű sportoló volt, mielőtt anabolikus szteroidokat szedne. A sikeres emberek, például a legfelső szintű sportolók, a testépítők és a sikeres üzletemberek mind munkába álltak, hogy az átlagos ember még csak nem Real Madrid Mez is gondolkodik, hogy elérje azt a szintet, amelyben vannak. A genetika természetesen hatalmas tekercset játszik arról, hogy az ember milyen messzire menhet a sportvilágban, de a sportoló vagy a testépítő nem hozható létre anélkül, hogy az edzés és az étrend rendkívüli elkötelezettsége lenne. Ezt általában nem veszik figyelembe, ha egy sportolót vagy testépítőt csalónak azonosítják. Beszéljünk arról az átkozott érzelemről, amelyet még egyszer féltékenységnek hívnak. Az egyszer vagy a jelenlegi alulteljesítő sportoló számára nagyon könnyű hívni valakit, például Barry Bonds -ot vagy bármely más sportolót csalónak, aki elismerte vagy vádolta a drogok teljesítményének javítását. Ki akarja beismerni magát vagy bárki másnak, hogy szar genetikájuk van? Nem sok a férfiasságról és az atlétikáról szóló mai nézettel. Ennek ellenére egyszerűbb, ha valaki elítéli a szteroid felhasználót, ha valami sokkal nagyobb, mint valaha.

Feddés

Taylor Hooten volt Plano West baseball -sztárja 2003 -ban öngyilkosságot követett el, miután abbahagyta az anabolikus szteroidok szedését. Taylor öngyilkosságáról azt mondták, hogy a depresszió következménye. Taylor apja, Don elindította a Taylor Hooten szervezetet, sőt a kongresszus előtt is vallomást tett a szteroidok veszélyeiről. Bebizonyosodott, hogy amikor a szteroidhasználatot hirtelen leállítják, mint például a Taylor Hooten esetében, a természetes tesztoszteron szintek egy ideig alacsony maradnak, letargiát és mérsékelt depressziót váltva ki. Az alacsony tesztoszteron depressziója nem ritka. Valójában ez egy mellékhatás, amelyet az orvosi közösség elismert az alacsony tesztoszteronban szenvedő férfiak számára. Az alacsony tesztoszteronszinttel járó férfiak száma minden idők magas, tehát az öngyilkossági aránynak fel kell másznia, ha az ebből az állapotból származó depresszió elég súlyos az öngyilkossághoz. Ismert, hogy Taylor Hooten a Lexapro néven ismert antidepresszánsot szedte. Az FDA 2004 -ben egy fekete dobozt figyelmeztetett erre a gyógyszerre, meghatározva, hogy ez növelést okoz, az öngyilkossági gondolatok és viselkedés. Az FDA általi letartóztatásom előtt hatalmas mennyiségű anabolikus szteroidot vettem, és több éven át szünet nélkül voltam. Nyilvánvaló, hogy amikor a letartóztatás megtörtént, és a szövetségi börtönbe küldték, és a természetes tesztoszteron szintjeim nem léteztek. Tehát átmentem a depressziós meghatározásra, hogy Hooten tapasztalt, és ez csak egy hónappal azután volt, hogy ikertestvérem egy autóbalesetben meghalt, miközben nem értette, hogy mennyire börtönben fogok kapni. Tehát a világom nem nézett ki jól, és soha nem gondolt az öngyilkosságra. Nem ismertem Bayern Munich Mez Taylor Hooten személyes világát, és soha nem fogom. Ki tudja, mi táplálta a gyerek öngyilkosságát. Ez egy nagyon szomorú helyzet, de az anabolikus szteroidok hibáztatása abszurd. A halál bekövetkezésekor a háztartások gyakran a sérülés és a harag fázisain megy keresztül, és a harag a családtagot hibáztathatja, és olyan dolgokat csinálhat, amelyek általában nem. Úgy gondolom, hogy ez a helyzet Don Hooten -rel, de bár számos ember figyelmen kívül hagyja azt, amit mondott és megtett, törvényhozóink minden szót hittek, ami kijött a szájából.

Noha ismert, hogy az anabolikus szteroidoknak mellékhatásai vannak, csakúgy, mint az Egyesült Államokban előírt más gyógyszerek, a konszenzus az, hogy az anabolikus szteroidok rákot, májbetegségeket, kardiovaszkuláris betegségeket, korai halálát és még a haragot is okozják. Annak ellenére, hogy kimutatták, hogy ezek az oldalsó hatások nem fordulnak elő olyan embereknél, akik nem bántalmazzák az anabolikus szteroidokat, a közvélemény véleménye sokat változott. Mielőtt a vényköteles gyógyszereket itt az Egyesült Államokban forgalmazzák, az o pénzösszegAz UT -t a perekben kiszámítják, és ha ez a szám túl magas ahhoz, hogy tisztességes nyereséget mutatjon, akkor ez a gyógyszer a kukába kerül. Alapvetően kockázat, szemben a mentalás típusú mentalitással. Gyakorlatilag húsz ezer haláleset következik be a vényköteles kábítószer -használat során. Ezek olyan gyógyszerek, amelyek még mindig a piacon vannak, és még mindig a betegek számára írják elő.

Amerikában évente 88 ezer ember hal meg az alkoholfogyasztás miatt, 480 ezer dohányból és 100K a vényköteles gyógyszerekből. A vényköteles gyógyszereket nagyrészt kezelik, de a dohánynak és az alkoholnak csak az életkor korlátozása van a használat szempontjából. A becslések szerint körülbelül fél tucat haláleset történt állítólag az anabolikus szteroid használata vagy visszaélése miatt. Ezek a szteroidok miatti halálesetek továbbra is megkérdőjelezhetők, mivel annak ellenére, hogy az elhunyt anabolikus szteroidokat használt, és a normálnál sokkal több izomtömeget hordoztak, még mindig nem biztos abban, hogy az anabolikus szteroidok vagy más életmódbeli tényezők hozzájárulnak -e ezekhez a halálesetekhez. Sokkal több olyan ember van, aki az Egyesült Államokban minden évben meghal az acetaminofén használatával (több mint 300), mint a szteroidok várható száma összesen. Mi a baj itt?

Az anabolikus szteroidok most a 3. ütemterv gyógyszerei, amelyek kategóriába sorolják őket ketaminnal, klorteminnel, peraminnal, amelyek mind gondolkodásmódosító gyógyszerek; Az anabolikus szteroidok nem gondolkodnak. Mindent tudok a Roid Rage történetekről, de számos orvos megsemmisítette, hogy a mítosz számos évvel ezelőtt, miután különféle tanulmányokat végeztek az ügyben. A Roid Rage könnyen beleesik a hibáztató kategóriába, amikor az anabolikus szteroid használatára vonatkozik. A szteroid felhasználó valami hülye vagy pszichotikus dolgot csinál, és azonnali problémáinak helyett az anabolikus szteroidhasználatot hibáztatja. Olyan, mintha egy fegyvert hibáztatnánk egy pszichotikus emberért, aki egy iskolába fut, és lelőtte. A közönségnek nehezen látja, hogy valóban van néhány őrült ember odakint.

Mint tudjuk, amikor a professzionális sportokat a szteroid használatán átkarolják, akkor átérkezik a testépítő közösségbe. Jól ismert manapság, hogy az összes profi és felső szintű amatőr testépítő nagy mennyiségű anabolikus szteroidot használ. Néhányan tagadják a használatát, mások beismerik, de ott van. A nap végén, amikor az összes jogszabályt bevezetik, a testépítőt (versenyképes vagy sem) kell megtekinteni. Nem Alex Rodriguez vagy Barry Bonds lesz az, aki egy izmos börtönbüntetést szolgálja, hanem az ismeretlen ember, aki mindent egészségesebbnek tesz, és a lehető legjobban néz ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *