A hétfői Munchies

Pontosan milyen volt a napod?!

Befejezem az utolsó váltó -kiadványomat, és egy élelmiszerbolttal akartam jelentkezni. Ne feledje, amikor azt mondtam, hogy egy teljes napot fogok csinálni egy kiadványban gyakrabban? Ne feledje, hogy pontosan hogyan nem tettem ezt igazán, mivel nem vagyok különleges hópehely, én csak egy… pehely vagyok?
A legfrissebb videóim

Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
Mit ettem egy nap alatt. Élelmiszer -napló egy olyan futótól, amely jelenleg nem edz maratonra vagy félmaratonra. Reggeli, ebéd, vacsora, valamint snack, valamint tippek.

További videók

0 másodperc 14 perc, 26 másodperc

Következö
Kaptam egy Covid-19 tesztet
05:16

Élő
00:00
08:21
14:26

Nos, itt van.

Tudtam, hogy nagyon sok munkám van, hogy utolérjem, mivel a csütörtökön és pénteken elmulasztottam a váltóversenyt, így kihagytam az edzőtermet, és gyors reggeli sétát tettem edzésként.

Egy gyors reggeli is vásárolt – gabonafélék…

A tojások, valamint a jeges kávé nagyszerű ajánlatok.

Reggel közepén snackoltam az igazságos bárban. A vállalkozás különféle csomagot küldött nekem, hogy megpróbáljam, amíg elmentem. Szeretem ezeken a táplálkozási statisztikákat – nehéz 16 Tigres UANL Mez g fehérjét felfedezni 160 kalóriára.

Ebéd közben el kellett ütnem a boltot, mivel a gyümölcsből és a zöldségből kiszálltunk. Nem akartam éhes vásárolni, ezért megragadtam egy maroknyi dióféléket (TWSS!).

Amikor visszatértem, összegyűjtöttem egy gyors salátát, és csiszoltam a menedzser speciális görögdinnye leletét.

Midfernoon -ban húztam, és még egy jeges kávét vettem a PB & J -mel.

Volt egy kliensem az edzőteremben ma este, valamint snack -t néhány kalóz zsákmányon, valamint néhány chips -en vacsorázva.

Készítettem keleti rabszolga salátákat csirkével. A boltban eladásra került a hatalmas köteg a slaw keverékkel, a ropogásokkal és a mandulával. Összekevertem, és csirkével tetején. A vacsora Wolverhampton Wanderers Mez elkészült.

Tegnap megkaptam ezeket a Godiva gyöngyöket a Francia labdarúgó-válogatott Mez repülési terminálról, valamint ízlésesek. Szuper gazdag sötét csokoládé egy kis gömbben – olyanok, mint a csokoládé chips, bármennyire dekadensebb.

Reméltem, hogy Ben elmarad valamilyen fro-yo-ra, de azt hiszem, a csokoládénak elegendőnek kell lennie ma este desszertként.

Befejezem az RTB közzétételemet, hogy mindannyian felfedezhessék, ha ismét kiborultam -e az utolsó lábamon, és magam is pislogtam. Szívesen.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *