Dana Linn Bailey átvétele megkezdődött

Matt Meinrod által

Mi a helyzet azzal, hogy kijelentem, hogy nem kellene meglepetésként lennie: Dana Linn Bailey szupersztár. Rendkívül ritkán látjuk, hogy valaki ugyanolyan magával ragadó és polarizáló, mint a DLB. Lehet, hogy ez a hajstílus, a szegény segg edző videók vagy a kacsa -szelfikkel foglalkozik az Instagram -on. Vagy talán valami nagyobb ennél. A kedves testek világában, amikor még a legjobbak is eltévedhetnek a shuffle -ban, Dana felfedezte a többiek feletti növekedést.

A DLB népszerűsége valami szuperhős. Az Expos -i vonalai bármilyen típusú felső nevét riválissá teszik, amelyet az IFBB készített. A ruhadarabja, a zászló vagy a kudarc, valamint a férje, Rob, Rob, úgy tűnt, hogy néhány évvel ezelőtt kezdődött. Amellett, hogy nem tudok hazudni – néhány Rob zenéje, a „Battle Tested” elérte az iPod fülbimbóit az edzéstől az edzésig. Nem mentem el olyan messzire, hogy vásároljak egy vágódeszkát ebből a kettőből, ki tudja azonban? Lehet, hogy ez a jövőben.

A színpadon kívül az élet nem lehet sokkal jobb Dana számára. A színpadon volt, ahol a dolgok sziklások voltak. Karrierjét az ábraosztályban kezdte, azonban soha nem fedezheti fel a folyamatos helyet az atlétikai fejlődésével, valamint a sziklák nehéz testalkatával. Szerencsére neki a nők teste új kezdő osztály volt azoknak a nőknek, akik nem voltak elegendőek a testépítéshez, valamint azoknak a figuráknak, akik a divízióból kiképeztek.

A WPD úgy hangzott, hogy tetszett a tökéletes formájú Bailey számára. Heavy Steam gurult az NPC -vel az 1. helyen, valamint az általános győzelemmel a 2011 -es Junior USA -ban, aki IFBB Pro kártyát keresett. Bement a legelső profi show -ba a 2012 -es sivatagi izomtömeg -hagyományos, valamint egy tiszteletre méltó 4. helyen állt. Néhány hónappal később sokkal jobbat tettek a New FC Tokyo Mez York Pro -nál, bár a téglafalba futottak, és a 16. helyen álltak. Bármilyen új divízióban, amely még gyerekcipőben áll, mindenki, beleértve a bírókat is, megpróbálja kitalálni, mi a közönséges. A DLB számára ez a körülmények szenvedője volt. Bárki, aki megnézte a profi debütálásának fotóit a New York -i 16. helyére, Athletic Bilbao Mez nehéz idő lenne különbséget látni.

Mint egy igazi versenyző, Bailey tovább folytatta a kiképzést, és egy évvel később visszatért a színpadra a PBW Tampa Pro -n. Több idő, hogy a Pro League kiszabaduljon, hogy milyen irányba lépne ez az új divízió, miután megfigyelte, hogy az előítéletek, hogy a DLB -nek meggyőző területe lesz a legfényesebb és legszebb, mint az IFBB WPD által kínált legszebb és a legszebb között. A 39 sportoló közül 2. helyen jelent meg.

A feliratokon túl, valamint a gyakran sajtos szlogeneken túl, hogy népszerűsége jobban félek. Alig egy évvel ezelőtt átvittem a floridai Jacksonville -be, és elkezdtem edzést egy új otthonom közelében lévő erőmű -fitneszközpontban. Mivel a rutinom a hely körül van, szinte minden nap különböző órákban megyek a fitneszközpontba. Valamikor láttam egy nőt ott, amely éppen úgy nézett ki, mint Dana. Pontosan ugyanaz a frizura – különböző színű; Hasonló test – nem olyan jó; Amellett, hogy hasonló edzésruhákba öltözött – nem tudta inkább levenni. Mondanom sem kell, hogy egy szuper rajongót néztem. Gyors előre néhány hónap. Egy ideje nem láttam ezt a hölgyet, és ott volt: zászlóban díszítve, és nem hagyta abba a munkaruhát, az abs show -t, a sötét hajat, hogy megfeleljen a DLB -nek, és kitalálta, hogy „kacsa felé nézzük” a mobiltelefonját.

Ne higgye el, hogy ez a fanatizmus csak más csibékből származik. Rengeteg Villarreal CF Mez srác van, akik olyannak tartják, mint egy rocksztár. Semmi, ha szégyellni kell; Az edzések alapján megítélve arra készteti, hogy egy konténerben foglalkozzam, és így Jason Genova -ként néz ki, amikor a PJ Braun láb edzése után. Amellett, hogy nem kopogtatja a többi nehéz edzést, kedves nőket a nők testi testén, bár mindegyikük hajlamos összekeverni. Bármi is nagy: hatalmas haj, hatalmas mellek, hatalmas smink, valamint hatalmas izmok. A DLB sokkal jobb vagy rosszabb figyelmet fordít mindenki számára, mivel ő a saját személye, valamint az ilyen srácok.

Ez csak a Dana Linn Bailey márka kezdete. Azt jósolom, hogy a női test a népszerűség robbantása, valamint a többi csillaggal, Karina Nascimento -val, valamint Juliana Malacarne -val együtt vezet, és az utat vezeti a nők új generációja számára, akik szeretnék készíteni A nőstény izomtömeg nem csak gyönyörű, bármennyire is elfogadott.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *