Fehérje muffin harapások

Helló! Az utóbbi időben nagyon sok új étterem jelenik meg. Egy új vásárlási központ, rengeteg fantasztikus választással, köztük az egyik ilyen gyors befejező pizzahelyet. Kipróbáltam egyet az Irvine Spectrum -on egy ideje, és tetszett neki. Megérted a helyeket, igaz? Ők azok, ahol a kéregét és a önteteket egy privát pizzára választják, valamint 5 perc alatt előadják. Olyan, mintha a vonat kielégíti a pizzát?

Kaptam egy kuponot az e -mailben egy ingyenes, korlátlan öntettel, és mindent megtett. Fényképeztem a Ben pizzáját, mivel ez egy kicsit szórakoztatóbb az öntetekkel. Azért választottam a pizza önteteit, mivel nagyszerű vagyok az ételeknél.
Legújabb videóim

Kedves házastársam a Pysch Ward -ban: Memoir – könyv -áttekintés
Kedves házastársam a Pysch kórteremben: Memoir
Írta: Mark Lukach

A 2017. évi legkelendőbb memoár audiokönyv -értékelése.

Nagyszerű hallgatás?
Osztom a hallható könyv gyors értékelését.

Az Amazon -tól:

Egy szívbecsapó, mégis reményteljes emlékezet egy fiatal házasságról, amelyet mentális betegség újradefiniál, és megerősíti a szeretet erejét.

Mark, valamint Giulia együtt élete, mese romantikaként kezdődött. A tizennyolc éves korukba estek, huszonnégy éves korukban házasodtak össze, és hamarosan San Franciscóban kezdték meg álmai életüket. Amikor azonban Giulia huszonhét volt, félelmetes és előre nem látható pszichotikus szünetet tapasztalt, amely majdnem egy hónapig a pszichés osztályon landolt. Egyszer élénk és jól beállított volt; A következőkben megtévesztő és öngyilkos volt, rábeszélte, hogy kedvelték nem voltak biztonságban.

Kérdés:
Milyen könyvet vagy podcastot hallgat most ??

Mit kell hallgatnom a következő?!

A könyvhez való linkek, valamint az egyéb értékelések a runeatrepeat.com oldalon találhatók

További videók

0 másodperc 5 perc, 31 másodperc

Következö
Maratoni edzés 1. napja
03:12

Élő
00:00
08:21
05:31

Most beszéljünk a legutóbbi célomról, hogy kapjak egy mini muffin ónot. Valamilyen oknál fogva szuper intenzíven eltökélt szándékomban vettem egy mini muffin (vagy cupcake) serpenyőt, hogy fehérje mini-muffinokat készítsek. Elmentem a Marshallhoz, de SL Benfica Mez nem volt semmiféle szerencséje. Ugyanakkor felfedeztem egyet a Michael’s Crafts -ban, miközben készleteket kerestem a Disney futó jelmezemhez.

Hasonlóképpen felfedeztem néhány más izgalmas dolgot ott …

Megkaptam a serpenyőt, és nem az üveg.

Tehát azon az éjszakán házba mentem, és elkészítettem egy tétel egészséges, magas fehérjetartalmú muffin harapását. Amikor nagyon elkészültek, kedvesek és bolyhosak voltak, Svájci labdarúgó-válogatott Mez bár lehűltek, amikor lehűtöttek.

Fehérje mini muffin harapások

Összetevők:

1 csésze tojásfehérje

2 Scoops vaníliafehérje por

Mindegyik 1/2 teáskanál: sütőpor, só, vanília kivonat

1/2 TB. fahéj (vagy több)

Útmutatások: Előmelegítse a sütőt 350 fokra. Keverje össze az alkatrészeket, és öntse be a sütőedénybe, amelyet nem tapadnak. Süssük 10-15 percig, vagy annál tovább, amíg be nem áll. Opcionális: Teteje PB -vel és/vagy szirupmal. (Használtam egy csomó fahéjat, így szuper sötétek voltak, bár nem csokoládé.)

Ez nem a leginkább étvágygerjesztő fotó, ám ma reggel kb. 30 másodpercig felmelegítettem a maradékot a mikrohullámú sütőben.

Kérdés: Inkább 22 mini muffint vagy 1 rutin méretű muffint eszel?

Küldje el nekem a munkafüzetet

51Save

A megosztás törődés!

51
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

A legfinomabb fehérjebárok a futók számára- mit kell enni azelőtt, mind a futás után

A legfinomabb fehérjebárok a futók számára- mit kell enni azelőtt, mind a futás után

A legfinomabb fehérjebárok a futók számára. Mit kell enni egy futás előtt, egy futás és snack után. Az 5 legjobban preferált sávom, valamint a táplálkozás BR

Air sütő banán szétválasztásaRecept

Air Fryer banán osztott recept

Pontosan hogyan lehet felosztani egy légsütő banán. Air Fryer banán desszert recept tiktok, valamint az Instagram orsók. Egyszerű banán split

Levegő sütő mojo burgonya recept

Levegő sütő mojo burgonya recept

Air Fryer Mojos recept. Egyszerű mojo burgonya recept a levegőben. Fantasztikus üzemanyag a futók számára, valamint hogy segítsen elérni

Aftershokz fejhallgató -áttekintés

Aftershokz fejhallgató -áttekintés

A legfinomabb fejhallgató a futók számára! Az utóhokz értékelése a fül vezeték nélküli fejhallgató felett, csontvezető technológiával.

Könnyű fehérjékkel csomagolt spenót DIP recept

Könnyű fehérjékkel csomagolt spenót DIP recept

Könnyű spenót articsóka dip recept, Boca Juniors Mez amelyet a lassú tűzhelyben készítettek. Ez az egyszerű előétel tele van a V egészséges táplálékával

6 egészséges fehérjével csomagolt snack doboz ötletek

6 egészséges fehérjével csomagolt snack doboz ötletek

Egészséges és egyszerű kerekítés 6 különböző módszerből a saját fehérjetartalmú snack dobozának barkácsolására! Készítse el az étkezés ezt a részét

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *