A CMU Mackey Touts School elismert sport adminisztrációs programja

most itt van Kawasaki Frontale Mez egy meglepetés.

2016 elejétől kezdve sem Michigan, sem a Michigan -i Egyetem nem határozta meg egy elismert sportminisztrációs programot – az itt működő operatív szó itt „akkreditált”. Az egyetlen két intézmény, amelyek elismert programmal rendelkeztek, a Központi Michigan University (CMU), valamint a Davenport Egyetem volt.

Nyilvánvaló, hogy az akkreditáció hatalmas üzlet. Ez egy hosszú folyamat. Ez magában foglalja a „Sport adminisztráció akkreditációjának bizottsága” akkreditációját. A konkrét nemzeti követelményeket meg kell felelni, ezen a követelményeknek is Szerb labdarúgó-válogatott Mez meg kell őrizni.

A CMU programjának befejezése szempontjából jelentős a gyakorlati részvétel. A gyakornokok gyakorlatokat végeztek olyan szervezetekkel, mint „az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága, a Detroit Tigers, valamint a Pistons, az NFL, a WNBA, valamint a NASCAR”.

Julia King, az Oakland Neighborhood College -ból származó másodéves transzfer nagy dicséretet kapott a CMU -nak, mondván: „A CMU -nak van a legjobb sportminisztrációs programja az államban. A kar és az esélye a programnak valóban lenyűgöző. Bemegyek a sportminőség szolgálatának oldalára, valamint a CMU -nak vannak olyan gyakornokai, akik az NFL -nél dolgoznak, amit szeretnék csinálni. ”

Marcia Mackey egyetemi docens, a CMU testnevelésében, valamint a Sport Osztályban, az iskola programjában dolgozott, figyelembe véve az 1992. évi értéket. Azt mondta: „A Sport adminisztráció programja a sport szolgálatának esernyője. Ez magában foglalhatja a marketingt, a szolgáltatást és az edzést is. ”

További Borussia Monchengladbach Mez információ Dr. Marcia Mackey -ről felfedezhető a –

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *