Az internetes háborút elvesztettem az Al Gore ellen (rímek a kurván)

egész nap az interneten való ellenkeztetéssel töltöttem … és Schalke 04 Mez elvesztettem.

Valamilyen okból, miután a TV -ember eljött, az internetem nem működött együtt. Én hibáztatnám őt, de sokkal valószínűbb, hogy a 6 éves laptopomat vissza kell vonni, és ki kell dobni a szenvedésből. Alapvetően ma több mint 8 órát töltöttem, amikor megpróbáltam csatlakozni az internethez, összecsaptam, újraindítottam, felhívtam az ügyfélszolgálatot, sírva, panaszkodva és újraindulva. Uh.
A legújabb videóim

Kaptam egy Covid-19 tesztet
Koronavírus teszt megszerzése – Hogyan működik, milyen érzés, tapasztalataim és még sok más. Megkaptam a hagyományos tesztet, és Ben megkapta a Covid-19 gyors tesztet.

További videók

0 másodperc 5 perc, 16 másodperc

Következö
Face maszk javaslatai a futáshoz és Wolverhampton Wanderers Mez a kint járáshoz
07:15

Élő
00:00
08:21
05:16

Délután közepén volt egy sütőtök turmix egy tálban és egy kicsit később egy fehérjetartalmat. A Olympique Lyonnais Mez Vega vanília chai por kissé zöld, tehát a szín nem túl sütőtök-y, de az íze volt!

A Spatchcock Törökországunk túl száraz volt, ezért úgy döntöttem, hogy ma a felét készítem. Hozzáadtam néhány maroknyi déli zöld keverékből néhány extra szuper-élelmiszer-erővel.

Tálalva fokhagymás pirítóssal – egyenesen fel tudtam enni ezeket a fokhagyma arany hinti! Kipróbálta őket?! Annyira jó. Biztos vagyok benne, hogy most már a fokhagymát tekercselek, de nem tudtam megállítani magam.

Az internetet a telefonomról megkötözöm, hogy megírjam ezt a bejegyzést, és átadom a lapomat annak az embernek, akit feleségül vettem, hogy megpróbáljam javítani. De mindannyian tudjuk, hogy szükségem van egy új laptopra (és „mi”, azt sugallom, hogy „én”). Egész nap egy új laptop-> ha az internetem hell-o-ban dolgozott volna, egész nap arra törekedtem volna, hogy új laptopot keressek.

Tehát azt hiszem, elmulasztottam a buszt, a csónakot vagy a mágikus szőnyeget, és folytatom a 22 fontos eszközt, miközben utazom. Legalábbis ez az én erő edzésemnek számít arra a napra, amikor az atlanta repülőtéren sétálok, ezzel a dolgommal #mexicangirlproblems #bloggerproblems

Hadd éljek önmagában önnel – gólt szereztek -e fekete péntek vagy Cyber ​​hétfőn ??

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *