3 finom recept futóknak, akik megmentik a távolságot

Fotó: Alan Weiner
Amikor valaki szakácskönyvet ad neked a futók számára, könnyű sóhajtani. Sokkal valószínűbb, mint nem, egy újabb unalmas, unalmas receptkészletet tart, amely az ételekre összpontosít, mint az üzemanyag, az ízléses íz. De vegye át az egyiket a Shalane Flanagan új szakácskönyvén, és készen állsz arra, hogy megegye ezeket a gondolatokat. Bison húsgombóc, vad lazac, mogyoró rázkók és csokoládé makaronok?! Várj, ez a könyv futóknak szól? Szezonális zöldségekkel, fűvel táplált húsokkal, egészséges zsírokkal és édes ételekkel töltve, itt van az egészséges szakácskönyv, amelyből végre kísértés lesz főzni.

Éppen a maratoni szezon idején, a Futts Fast, az Eat Slow pedig Shalane Flanagan és Elyse Kopecky, egy sportoló és séf csapat erőfeszítése. Shalane Flanagan a négyszeres olimpiai, a közelmúltban visszatért Rio-ból a hatodik helyezett a nők maratonján. Elyse Kopecky képzett séf és táplálkozási edző, valamint egy régi főiskolai barát és csapattársa az UNC Chapel Hill-i sífutásból. Együtt megértik az igazi ételeket és az igazi sportolókat, olyan receptekkel, amelyek a távolságot elérik.

“Nagyon hívők vagyunk, hogy az étrend nem működnek” – magyarázza Flanagan. „Nem vagyunk divatba vagy trendbe – valódi, egész ételeket eszünk. Olyan sokáig harcolnom kellett az atlétikai megjelenésért. De azzal, ahogyan Elyse megtanította a főzésre, felemelte ezt a terhet. Ha a legjobb ételeket eszem, akkor nincs szükség a kalóriák számolására, mert gyorsan futok és csodálatosnak érzem magam. ”

A könyven dolgozva Flanagan tartott egy élelmiszer -naplót, és az intro feltárja, mit eszik egy hétig. Meglepően képesnek hangzik: Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez turmixok, zab vagy tojás reggelire, zöldség- és szemű saláták ebédre, lédús steak vagy halak a vacsorán. Gyakran függ a maradéktól, nagy darab szemcséket készít, vagy egy darab lazacot takarít meg, hogy egy salátára dobjon. Nem tartja be a szénhidrátot, de nem is protein megszállottja vagy paleo-és egészséges desszerteket eszik. “Természetesen van egy édes fogam” – mondja Flanagan -, de a könyvünkben szereplő desszertek nem túl kedvesek, így örülök nekik, és soha nem kell megfosztani. ”

Az eredmények magukért beszélnek. Ilyen módon ett, ami Rio felé vezetett, és helyet szerzett a világ öt legfontosabb ötének a félmaratonon, és rekordot törött a 10K -ban az úton. Természetesen ez nem minden étrend. „De 35 éves korában csak nagyon hálás vagyok, hogy karrierem ebben a szakaszában továbbra is személyes legjobbakat futok. A jó táplálkozással megújultnak érzem magam. ”

Flanagan és Kopecky azt akarja, hogy bejutjon a konyhába, és gondoljon a főzésre, mint az edzés meghosszabbítására. Kopecky ragaszkodik ahhoz, hogy ezek a receptek mindenkit táplálkozzanak, aki aktív életmódot folytat. „Nem kell hetente 100 mérföldet futtatnia, mint Shalane, hogy örömmel szolgálja ezeket a recepteket. Még mindig szórakozom, de leginkább a 2 éves után futok! Ezek a finom receptek mindenki számára jók, függetlenül attól, hogy az első 5K, 10K, félmaratonra vagy maratonra edz. Táplálom őket kisgyermekemnek, és a hatvanas éveiben anyámnak adom őket.

„Az egészséges ételek rossz hitelességet kapnak ebben az országban, mert unalmas és unalmas. Meg akarjuk mutatni minden szintű sportolóknak, hogy a táplálkozás és az íz valóban együtt járhat. ”

Készen áll a konyhába való bejutásra? Flanagan és Kopecky izgatottan osztják meg három „kénytelenül finom” receptüket a Fitbit olvasóival. Kattintson át néhány szuperüzemű muffinra, addiktív gabonasalátára és húsgombócra, amelyek segítenek a személyes rekordok megtörésében.

Szerezd meg a teljes receptet a szuperhős muffinok számára.

Szerezd meg a Kale-Radicchio Saláta teljes receptjét a Farro-val.

Szerezd meg a teljes recept a nagy tengerszint feletti bölényhúsgombóchoz, az Easy Marinara-val.

Fotók: Alan Weiner.

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének célja. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt Bayer 04 Leverkusen Mez mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz AS Roma Mez rutin elindítása előtt.

Becky Duffett

Becky Duffett a Fitbit és az életmódíró közreműködő táplálkozási szerkesztője, amelynek szenvedélye van a jól étkezésre. A Williams-Sonoma volt szakácskönyv szerkesztője és a San Francisco Cooking School diplomája tucatnyi szakácskönyvet és számos receptet szerkesztett. A City Living centrifugálóvá változtatta őt, de még mindig inkább lovat lovagol. A San Francisco -ban a legaranyosabb környéken él, hétvégéket tölt a mezőgazdasági termelők piacán, megpróbálta olvasni a pékségben, és nagy vacsorákat süt a barátok számára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *