Ki csinálta ezt ?? !!

Szia! Mi újság? Erős vagy? egészséges étkezés? Megismétli magát, mert az anyukád nem hallja a telefonon?

Nos, remélhetőleg minden nagyszerű. És ha ez nem, rejtélyesen elvonom a figyelmet. Segítsen megjavítani ezeket a véletlenszerű cselekedeteket!
A legfrissebb videóim

4 perc alsó Belga labdarúgó-válogatott Mez test edzés a futók számára
Öt alsó test gyakorlat a futók számára! Próbálja ki ezt a gyors erősségű edzést otthon a lábak, a csípő és a fenék számára. Nincs szükség felszerelésre.

Izzóhíd
A szamárrúgások – alternatív oldalak
CLAMSHELS – Alternatív oldalak

Kap még sok további információt a runeatrepeat.com oldalon

További videók

0 másodperc 4 perc, 49 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
04:49

Először beszéljünk a futásról és az étkezésről …

Egyelőre élvezem a hűvös időjárást Dél -Kaliforniában. Forró lesz, mielőtt megtudjuk. Tehát a napot egy 8 mérföldes futással kezdtem el, és az otthoni erőfeszítésekkel a strandtest jóvoltából kereslet.

De futásom során láttam …

egy mikrohullámúsütő.

Igen, csak egy ülő mikrohullámú sütő, várva, hogy felrobbant és hazavihető. Hát nem ez a véletlen?

Ki csinálta ezt?

Nagyon kudarcom volt a reggeli készítése közben.

Valamilyen oknál fogva a turmixgép -kupa nem illeszkedett a ninja turmixgép alapjára. Megpróbáltam nagyon szorosan csavarni a fedelet, és Amerikai labdarúgó-válogatott Mez folyamatosan megpróbáltam. Dehogy.

Aztán rájöttem, hogy a fedelet egy ferde fölé tettem, így nem volt megfelelően. Ó! De amikor megpróbáltam levenni, nem tudtam. Olyan szorosan tettem fel, és rosszul tettem, hogy teljesen elakadt. Megpróbáltam és megpróbáltam levenni, de nem bukkanna.

Grrrrr.

Hihetetlenül csalódott voltam, és tudtam, hogy nincs erőm, hogy elcsavarjam, így csak el kellett fogadnom, hogy ki kellene dobnom a turmix -összetevőket, és a mosogató oldalán becsapnom. Volt, hogy egészen a tetejéig töltöttem, így tudtam, hogy ha a pulthoz ütök, vagy valami olyasmi, hogy csak leüti a fedelet, de hatalmas rendetlenséget okoz.

Igen, néhányszor keményen ütöttem a mosogatóra, és a teteje kijött. Igen!

Szerencsére ez működött, és én készítettem még egyet.

Ez egy nagyon egyszerű zöld turmix volt, fehérjeporral, jég, mandulatej, spenót és banánnal. Aztán véletlenszerű önteteket adtam hozzá. A öntetek a kedvenc részem!

Készítettem egy csomó édesburgonyát a crockpot -ban, hogy néhány étkezés előkészítő segítséget nyújtsanak. Tényleg azt javaslom, hogy ilyen módon készítsék őket. Olyan édes és lédús jönnek ki – adjunk hozzá néhány kandírozott pekándiót és/vagy tejszínhabot, és ez lehet desszert. (Hogyan készítsünk édesburgonyát a crockpotban.)

Itt van egy kép Vegas farkáról, mert aranyos.

Láttam valamit az Instagram -nak a tényleges pitekéreg használatáról, hogy Graham Cracker feltöltést készítsenek a joghurthoz.

Ki csinálta ezt ??

Nekem. Megcsináltam.

Arra akartam készíteni, hogy kókuszdió -pite legyen az Anyák napjára. A DIY saláta bár összes összetevőjét a szüleim házába vittem, de elfelejtettem a pitekéregét! Olyan jó, mert annyi más ételünk volt – senki sem hagyta ki. De ez otthon egy pitekéreggel hagyott nekem. És mivel kreatív vagyok, joghurtos öntettel használtam.

A vacsora saláta volt, csirkehús és egy crockpot édesburgonya. Ez egy hihetetlenül hatalmas tál. Bizalom.

A vacsorát mindig párosítani kell a borral. Fehérbor -javaslatot tettem a részeg Bologna FC 1909 Mez manátomból, és Rose -val mentem.

A desszert csokoládéval borított szamóca volt, jóvoltából egy különleges valaki, akit Ralphs -nál „menedzser különlegesnek” hívnak. 0,99 dollár voltak. Bumm. Biztos vagyok benne, hogy az Anyák napi finomságai maradtak, és ezzel együtt vagyok.

Ralph…

Amikor korábban élelmiszerboltba mentem, lassan sétáltam a pékség területén, mondván: „Szia” a barátaimnak = szénhidrátok.

Megfigyeltem valami furcsa dolgot a kenyérsebességben …

Valaki tele volt egy harapás tekercset, és visszahelyezte.

Ki csinálta ezt ?? !!

KÉRDÉS: Nem komolyan, ki vett egy harapást a kenyérből?

Még nem is dühös vagyok, csak azt akarom tudni, hogy a vércukorszintje elég alacsony volt, hogy szükségük van egy harapás kenyérre, mint például vészhelyzet.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

RészvényFolytassa ezeket a következőket:

Ma futtam az ikonokat, hogy megosszam a közösségi médiában

Ma futtam az ikonokat, hogy megosszam a közösségi médiában

@RuneAtRepeat Instagram Kérdések és válaszok Hogyan lehet motiválni, hogy egy év után újra futhasson, és most már nem formájú

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Hol lehet futni a Marco Island Florida -n. Futó ötletek utazási és nyári tengerparti kirándulásokhoz. Florida Run Blog és

pihenőnap brags

pihenőnap brags

pihenőnap brags! Tudja, milyen pihenőnapok vannak? Ma meghatározzuk! Ossza meg a #RestDayBrags -ot az Instagram -on és

Futtassa az Eat Repeat Instagram Kérdéseket és válaszokat – április 21 -én

Futtassa az Eat Repeat Instagram Kérdéseket és válaszokat – április 21 -én

@RuneAtRepeat Instagram Kérdések és válaszok Hogyan lehet motiválni, hogy egy év után újra futhasson, és most már nem formájú

21 A legjobban futó Instagram -fiókok, amelyeket most követni kell

21 A legjobban futó Instagram -fiókok, amelyeket most követni kell

A legjobb futó Instagram -fiókok listája. Az Instagram legnépszerűbb futók közül 21, 2020 -ban követni. Sokszínűség és új futás

Futó kedvencek

Futó kedvencek

Szükséggel kell rendelkeznie az eséshez. Ötletek, hogy a legjobban futtassák ezt a szezonot minden futó számára. Plusz a kedvenc futóberendezésem

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *