HÍREK BEÁLLÍTÁSA-Ontario az amatőr MMA

legalizálását javasolja, figyelembe véve, hogy tavaly az Ontario-t arra késztettem, hogy válaszoljon a 83. szakasz büntetőjogi hatalmaikra az amatőr MMA és más nem olimpiai harci sportok legalizálására.

Ontario végül érdemes választ adott, és a tartomány azt tanácsolja, hogy tervezzék az amatőr MMA legalizálását sok más harci sport mellett. Konkrétan Steve Harlow, az Ontario Turisztikai, AC Milan Mez Kulturális és Sportminisztériuma ösztönözte ezt:

A Büntető Törvénykönyv 83. szakaszának alkalmazásában a Turisztikai, Kulturális és Sportminisztérium azt javasolja, hogy a következő amatőr harcos sportokat jelöljék meg:

Angol labdarúgó-válogatott Mez boksz
– jiu jitsu
– Judo
– Karate
– Kickboxing
– kevert harcművészetek
– Taekwondo
– birkózás
– Wushu

Itt található a Harlow teljes levélének másolatát, amely visszajelzést kér a harci sportközösség iránti érdeklődőktől:

Ontario amatőr harci sportok javasolt akció

A minisztérium december 8 -ig kéri az érdekelt felek visszajelzését, és nem sokkal ezután várható a hivatalos iránymutatások.

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Ontario vállalja, hogy „tisztázza az amatőr harcos sport jogi státusát” 2015. december 1 -jén. “Ontario atlétikai biztos”
A város nagy showjával az amatőr MMA és más harcművészetek továbbra is illegálisak az Ontariosept 2013. november 19 Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez -én. “Amatőr MMA törvény”
Az Ontario szelektíven vádolja az MMA eseményeit? 2014. január 3 -án “Amatőr MMA törvény”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *