Kérdezd meg egy monikánus

Az OC Weekly egy helyi alternatív magazin Orange megyében. A középiskolás óta olvastam, amikor felvettem egy példányt a Starbucks -ban, VfL Wolfsburg Mez mintha igazán csodálatos voltam, hogy „megkapjam”. Van egy oszlopuk, melynek neve „Mexikói”, ahol az emberek beírnak, és kérdezik Gustavo Arellano -t (a Token Mexikó).

Néhány kérdés komoly, de nagyrészt vicces és szórakoztató. Tegnap azt mondtam a Twitteren, hogy a véleményem elveszik Benről, és örömmel osztom meg őket az internet gyanútlan embereivel (olvassa el: te. Sajnálom.).
Legújabb videóim

Mielőtt idegenek voltak
Mielőtt Renee Carlino Book Review idegenek voltak.
Gyors gondolatok, valamint audiokönyvek ajánlásai. A történet, a narrátor, áttekintés és még többet a jó hallgatási sorozatról.

További videók

0 másodperc 9 perc, 42 másodperc

Következö
Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
14:26

Élő
00:00
08:21
09:42

Tehát, ha valakinek van olyan kérdése, amely nem igényel komoly, képzett vagy cuss-mentes választ, kérjük, e-mailt küldjön nekem a runeatrepeat@gmail.com e-mail címre

Soha nem fogom mondani, ki kérdezte, de ha tragikusan kínos kérdéssel írsz be, egy kicsit nevethetem magam. Ez az összes fizetés, amire szükségem van.

Gondolj rám, mint egy kedves Abby -ra az új Gamba Osaka Mez évezredre. Vagy egy kereszt a Chelsea Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez kezelő/Kathy Griffin, valamint Oprah között? Nem tom.

(forrás)

plusz

egyenlő…

Más hírekben… zabliszt ettem reggelire. Tudom, hogy izgalmas. Különösen azért, mert a Blog Land -ban senki más nem volt zabliszt ma reggelire. Gúny. Ez az, ami reggelire van.

Legalább ezt a szuper aranyos tálat használtam, amit Curacaóból kaptam.

Hozzáadott joghurtot a keverékhez az extra protein a la janetha számára.

Tegnap egy nagyon stresszes teszt után visszatértem az autóba, hogy lássam, hogy az ellenőrző motor lámpám be van kapcsolva. Első dolog ma reggel elindultam anyámhoz, hogy a bátyám használhassa a Magic Reader gépét, hogy elmondja, mi a baj vele.

Olyan sok mérföld van a kis visszhangomon, nagyon szükségem van egy új autóra. Ráadásul Ben, valamint csak 1 autóm van, tehát jónak kell lennünk. Keresek, de a pénz problémát jelent (amikor nem igaz, igaz).

Az autóértékelés után beszéltem a bátyám GF -jével, Heather -ről, hogy hosszú sétára vigye a kutyákat. Ahhhhh. Már jobban érzem magam ?

Kihúztam néhány ebédet az anyámnál, mielőtt délre indultam a narancssárga függöny másik oldalához – definíció: „Ezt a kifejezést Los Angeles -i emberek használják, amikor az Orange megyében való utazásra utalnak. Ez arra az elképzelésre utal, hogy az Orange megyei emberek semmit sem tudnak arról, hogy mi folyik Los Angelesben vagy akár a világban, valamint csak a helyi ügyekkel foglalkoznak. Az Oroszország kifejezéséből származik, amely „a vasfüggöny mögött” a hidegháború korszakából származik.

Nem tudom, miért zavarom még a chipset is, amikor nagyon kenyeret akarok.

Vettem ezeket a cukorkákat Mattnek (kis testvéremnek), hogy átadhassam a hallgatói tanács választásait, valamint maradékok voltak. Egyikük arra késztette, hogy az ebéddesszertembe kerüljön.

Aztán hazaértem a Trek -t. Sokkal közelebb vagyok, mint egy évvel ezelőtt (Hello Maryland), de ez még mindig meghajtó. Nem panaszkodom, csak azt mondom.

Különösen nem panaszkodom a csodálatos snackemről!

Az extra szénhidrátok, amelyekre gondoltam, hogy valamilyen okból szükségesek. Nem volt szükséges, de azt hiszem, a híd alatt pattogatott kukorica.

A vacsora emlékeztetett Marylandre, mert néhány régi öböl ízesítést használtam. (Szia Kristin, hiányzol!)

Soha nem fogom elfelejteni az első rákos ünnepemet MD -ben. Volt a régi öböl minden sarkában, valamint a körmömben, de elképesztő volt. Dinah! Lazac hamburgerek, valamint zöldbab krumpli.

Tény: Az olvasztott sajt olyan csodálatossá teszi a szendvicset.

Nem volt olyan típusú tartármártásom vagy a sima görög joghurtom, amelyet általában használok. Nevető tehénsajttal és örömmel is improvizáltam.

Borral. Szükségem van borra!

Nem tudom, hogyan, de Ben meggyőzte, hogy sétáljak a sarkon a boltba, hogy kapjanak neki egy Snicker fagylalt bárját.

Hasonlóképpen fontolóra vettem ezt a sportital megszerzését – a sört. Ha Lance Armstrong italon van, akkor egy sportital. Tény.

Volt egy harapásom a snickerekből. Ki nem tenné?

Mivel nincs olyan kérdésem, hogy ma este kérdezzem meg egy monikánit, holnap az első tanácsommal hagyom el téged.

www.nataliedee.com

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

CsapRészvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Hullám 6 méterre a helyi monikánoktól

Hullám 6 méterre a helyi monikánoktól

Tudsz futni a koronavírus kitörése során? Mentális egészségügyi válság szövege 741741, valamint a családon belüli erőszak forrásai a T -hez

Hogyan éltél túl a válást – valódi tippek, amelyek segítettek nekem

Hogyan éltél túl a válást – valódi tippek, amelyek segítettek nekem

Tippek a válás vagy a szakítás kezelésére. Hogyan lehet megbirkózni a kapcsolat elvesztésével, valamint az eszközökkel, amelyeket a Connec -en maradtam

Valódi tippek az új barátok megszerzéséhez

Valódi tippek az új barátok megszerzéséhez

Tippek, amelyek felnőttként új barátokat készítenek. Hogyan lehet megismerkedni az új emberekkel, valamint a barátságokkal a 20 -as években, valamint a 40 -es években. Futtassa az Eat Repeat Vid -t

Maratoni edzés 6. nap

Maratoni edzés 6. nap

Maratoni edzés napja 6. Blog napi frissítések és video folyóirat futtatása. Hogyan megy most a futás, valamint a mai futás wo

Velünk ér véget – Audio Book Review

Velünk ér véget – Audio Book Review

Colleen Hoover Audio Book Review velünk ér véget. Gyors YouTube -könyv áttekintés, valamint ajánlások a futók számára

Mi az a lépés, valamint hogyan lehet megtenni őket a gyorsabb futáshoz

Mi az a lépés, valamint hogyan lehet megtenni őket a gyorsabb futáshoz

Hogyan lehet gyorsabban futni. Futó lépések – Futás edzésfúró sebességű munka. Képzés, hogy gyorsabbá váljon, valamint a PR -t új sebességmunkákkal

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *