A cikk az eSports fogadások melléktermékét vizsgálja – csalás

Gamba Osaka Mez Ellen Zavian, a legális könyvemtámlám főszerkesztője, egy hírlevél, amely híreket szolgáltat, valamint a legális sportfogadási ipar elemzését, nemrégiben egyértelmű darabot készített pontosan arról. Az, hogy a Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez csalás véget ért a Washington Post eSports fogadásának mellékterméke.

A Zavian azt állította, hogy „ellentétben a standard sportokkal, ahol a játékosok játékának szándéka sokkal nyilvánvalóbb lehet, a rosszindulatú eSports játékos a játék technológiai elemeinek mögött bizonyos mértékig elrejthet – a játékos cselekedeteivel, valamint egy számítógéppel szűrve Mielőtt véget vetne a képernyőn – az anomális szokások elfedése vagy a csaló szoftver használata. Ha a milliszekundumban meghatározott reakciók kiválaszthatják az eSports esemény eredményét, nehezebb kitalálni, hogy egy játékos mérkőzést dob Iráni labdarúgó-válogatott Mez ​​-e, vagy csak rossz napot tölt be. ”

Ezután idézte az iparág elismert jogi szakemberét, Jeff Ifrah, az IFRAH Jogalkotási cég alkotója, ezt a pillanatot „fordulópontnak tekinti az ipar minden érdekelt fél számára”.

Zavian idézte Ifrah -t, hogy kijelenti, hogy „a játékfejlesztők, a játékosok, valamint a fogadási platformok nyilvános képe magas színvonalú maradni fog”. A Buy for Patrons továbbra is fogadni a játékokra, valamint „ez a csapat erőfeszítéseit is megteszi, és a platformon kívül”.

A teljes bejegyzés ezen a linken ellenőrizhető, amelynek előfizetésre van szüksége.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *