A levegőben!

Helló a levegőből! Jelenleg Indiana felett repülök, amikor a SoCal felé vezető úton vagyok !!

Nagyon izgatott vagyok, hogy hazaérhetek, és meglátom a családomat és a háziállatomat. Annyira otthon vagyok, és nagyon hiányzik nekik. Ez egy nagyon szükséges adag családi idő lesz!
Legújabb videóim

5 perces futás melegítse fel a
Gyorsan melegítse fel a futók számára. 5 perc futás a melegítés előtt. Hogyan készüljünk fel a futásra. Tippek a futtatás előtt mit kell tennie

További videók

0 másodperc 5 perc, 34 másodperc

Következö
4 perc alsó test edzés a futók számára
04:49

Élő
00:00
08:21
05:34

Ma őrülten futottam körül. Vártam, amíg az utolsó pillanatban csomagolom, és szükségem volt egy hétvégi hal -adagolóra. Nem vagyok a halak legnagyobb rajongója, de Ben szereti őket, ezért szeretném megbizonyosodni arról, hogy ragaszkodnak -e.

Aztán úgy döntöttem, hogy gyorsan mossa le az edényeket, hogy otthazhasson egy tiszta házba. De megtörtem egy újabb poharat! Folyamatosan szemüveget török ​​!! Tehát úgy döntöttem, hogy csak elhagyom a rendetlenséget és foglalkozom vele, amikor visszatérek.

Készítettem egy nagy tonhal szendvicset az utazáshoz. Tudtam, hogy vásárolok egy tonhal sammiát egy véletlenszerű helyről a repülőtéren, mivel erre vágytam, de inkább magam készítem. Használtam a „Ben kenyérét” és egy egész doboz tonhalot, tehát ez éppen olyan volt, mint egy szupercsomagolt deli szendvics.

Hoztam egy zacskó chipset is.

És desszert! Vitatop a síkon. Csak hagytam kiolvadni, mivel nem veszek magammal a mikrohullámú sütővel az utazásom során. Jó volt, de nem olyan jó, és a mikro-ed Vitatop gooey rendetlensége!

Most visszatérek az új könyvem elolvasására – a Born to Run!

A kaliforniai utazásom holnap egy futással kezdődik, majd süti sütéssel. Jól fogunk szórakozni!!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *