Trader Joes az interneten

Tudom, hogy nem vagyok egyedül a Trader Joes iránti szerelmi megszállottságomban. Több száz blogger van odakint, akik a TJ -kkel foglalkoznak. Másoknak, akiknek nincsenek TJ -je közelében, akkor pontot tesznek egy boltban, amikor a városban vannak.

(forrás)
A legújabb videók

5 perces futás melegítse fel a
Gyorsan melegítse fel a futók számára. 5 perc futás a melegítés előtt. Hogyan készüljünk fel a futásra. Javaslatok arra, hogy mit kell tenni a futás előtt

További videók

0 másodperc 5 perc, 34 másodperc

Következö
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Élő
00:00
08:21
05:34

Ők az Amerika legegészségesebb áruházának értékelése – ami azt sugallja, hogy az egész országos egészséges életmódú blogok radarján vannak.

(forrás)

De nincs szilárd közösségi média jelenlétük. Úgy gondolom, hogy ez kiábrándító, és ma e -mailen küldtem el nekik, hogy megkérdezzék, hogy tervezik -e kibővíteni a közösségi médiát (és ha szükségük van rám, hogy segítsenek)?

Tudom, hogy gyakran megemlítem az üzletet és a kedvenc termékeimet! Sok, számos blogger is ezt teszi. Képzelje el, mennyi játékot kapnának online, ha ténylegesen ösztönzik a kapcsolatokat az interneten?!

Ki az, hogy valamilyen kampány a cég felvétele és az online jelenlét felrobbantása?!

Ó, ma reggel ettem gabonafélét, majd nagyon lassú futást folytattam. A gabona egy futás előtt soha nem működik nekem. Lehurrogás. Találkozom egy barátommal ebédre, majd találkozom. Később meglátom?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *