Csokoládé a Valentin-napi ajándékon

Ben ma hazajött ebédre, tehát annak ellenére, hogy ugyanaz az O-saláta volt (ami egyáltalán nem vagyok beteg 983 nappal később), ez egy szép kis változás volt! Ráadásul mentségem volt arra, hogy belemerüljek a búza vékonyába, amit általában megpróbálok elkerülni.

És a legjobb chobani íz. Ez egy élelmezési tény.
Legújabb videóim

4 perces álló alapvető edzés a futók számára
Állandó ABS edzés, amit otthon is megtehetsz. Nincs felszerelés alapvető gyakorlata, amelyet futás előtt vagy után felállhat. Gyors bemutató az 5 edzésmozgásról egy erős mag érdekében, és megtámadja az egyensúlyát.

További videók

0 másodperc 4 perc, 31 másodperc

Következö
High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
06:12

Élő
00:00
08:21
04:31

Mivel a Valentin -nap van, egy kis csokoládét akartam. Oké, minden nap csokoládét akarok (naponta kétszer a legtöbb alkalommal), de ma volt ürügyem

Sajnos ma este dolgoznom kell, és rájöttem, hogy Candy nem fog tartani engem a műszakban, ezért becsaptam a rudakkal, amelyekben azt gondolom, hogy küldött nekem. Ez csak része ennek, mivel a hétvégén kipróbáltam néhány rudat.

A csokoládé brownie íze nem See cukorkája, de hosszabb ideig tart, és megakadályozza, hogy az őrült vércukorszintbe merüljek, és ezáltal az edzőteremből az utcán a Starbucks -ba rohanok. Nem mintha ezt megtenném.

A Valentin és az adás és a csokoládé gondolkodásmódjának szellemében egy Rer olvasót ad sokféle rúd!

A belépéshez: Hagyjon megjegyzést. valami Hozzászólás. tartsd tisztán.

A verseny holnap (2/15) 9 órakor zárul le. Nyílt az Egyesült Államok és Kanada lakosai számára. A nyerteseknek 48 órája van a válaszadásra.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *