Lézeres szőreltávolítási eredmények és áttekintés

A múlt héten megemlítettem, hogy most fejeztem be egy sor lézeres szőreltávolítást. Meg akartam osztani az eredményeimet és gondolataimat, mert nagyon eltérő eredményeket kaptam az összes online olvastamról.

Vettem egy 6 kezelés sorozatát 2 területen a Groupon -tól. Elmentem egy nagyon jól áttekintett és tiszteletre méltó MedSpa -ra. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással és a személyzettel. Nem hiszem, hogy az eredményeimnek bármi köze van a helyhez. Két lézer -szőreltávolítási kezelésem a karok és a bikini terület alatt volt.
Legújabb videóim

Maratoni edzés 3. napja
Maratoni edzés 3. napja

További videók

0 másodperc 51 másodperc

Következö
Mielőtt idegenek voltak
09:42

Élő
00:00
08:21
00:51

Az eljárás: belépsz, és lehetősége van a zsibbadási krém használatára. Amikor először csináltam, nem használtam a zsibbadási krémet, és rendben volt. Másodszor fáj, ezért megkaptam a 3., 4. és 5. kezelési ülésen.

Ha a zsibbadási krémet választja, akkor fél órával korán ott kell lennie, hogy beállítsa.

A tényleges eljáráshoz védőszemüveget visel. A nővér mozgatja a lézerpálcát egy TSG 1899 Hoffenheim Mez vonalon a kezelési területen. Lehet, hogy egy kis pillanat alatt vagy éghet. Eleinte nagyon enyhe volt számomra. De az utolsó kezelés (az appt időm keveréke miatt) nem csináltam a zsibbadási krémet, és ez fáj a rosszat. A szemem öntözött a fájdalomtól. Úgy éreztem, hogy lassan égnek a bőrömön.

Meztelenül kap, vagy legalább eltávolítja a ruházatot a kezelés területén. A helyemnek volt egy papír szoknya, amelyet viselni kellett, és leengedik a széket, így lefeküdsz.

Ez a mágikus lézergép:

A szőreltávolítási folyamat: Körülbelül 4-6 hetente kap kezelést, mert ez a hajnövekedési ciklus. Azt hiszem, ez valami olyan, mint több szőrtüsző egy területen, és mindegyiket meg akarják ölni. Tehát minden 4-6 hetente elmész, hogy megüthesse az összes bázist.

Miközben a kezelés ártott, nem igazán hagyott jeleket. Azonnal egy kicsit piros voltam, de elég gyorsan elmúlik.

Eredmények: Nem működött nekem Dán labdarúgó-válogatott Mez a legjobb jelölt a lézeres szőreltávolításhoz, az, hogy világos bőrrel és sötét hajjal rendelkezik, mert a lézer valahogy a szőrtüszőbe jut a bőrön Inter Milan Mez keresztül, és jobban láthatja ezt a kontrasztdal. A hajam nagyon könnyű. Míg a legtöbb ember szemöldöke, karszőrje, vagy ami sötétebb, mint a fejükön lévő haja, a testemnél a haj könnyebb. Tehát a gyógyfürdő azt mondta nekem, hogy ez valószínűleg nem működik 100%-ban, de továbbra is bíztak benne, hogy jó eredményeket kapnék (csak nem tökéletes).

Nos, valószínűleg 30% -kal csökken a haj, de még mindig viaszos vagy borotválkozást kell kapnom. Leginkább frusztráló, mert az eljárás utoljára annyira kényelmetlen volt. Az a fájdalom semmiért! Lehurrogás.

De beszéltem más emberekkel, akik azt mondták, hogy ez nagyon jól működik számukra, vagy a legkevésbé távolítottam el hajuk kb. 70% -át.

Tippek:

Úgy érzem, hogy az orvos irodái mindig hidegek, ezért vettem zoknit, amelyet a kezelés során felvetem.

Azt hiszem, a Groupon fantasztikus üzlet volt. Először nézd meg.

Úgy gondolom, hogy a 6 ülés a minimum. Vásároljon legalább ennyit.

Hagyja ki, ha szőke vagy eper szőke haja van a testén.

Kérdés: Csináltál valami ilyesmit? Hogyan működött neked?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Masszázs Envy Chemical Peel- áttekintés és a képek előtti és utáni képek

Masszázs Envy Chemical Peel- áttekintés és a képek előtti és utáni képek

Ez a bejegyzés a Masszázs Envy -vel együttműködésben van írva, azonban minden véleményem a saját. Szia! Az utolsó páron keresztül Mont

Lábfájdalom a futóknak – tippek és források a sérülések edzéséhezLábfájdalom a futóknak – tippek és források a sérülések edzéséhez

A legjobb webhelyek és információk a futók lábfájdalmának tetején. A futó lábfájdalom lehet íngyulladás vagy stressz törés. Ch -ch

arcmaszkot viselve, miközben kint futsz

arcmaszkot viselve, miközben kint futsz

Arcmaszk futáshoz vagy sétához a koronavírus kitörése során. Útmutató a maszk viselésére a CDC -től. Tippek

A kutyámnak el kell járnia, hogy sétáljon vagy futtasson a kölyökkutyájával

A kutyámnak el kell járnia, hogy sétáljon vagy futtasson a kölyökkutyájával

A kutya séta kötelező. Megkérted a Gear tippjeimet a kutyájával való futtatáshoz – Itt található a kedvenc pórázom listája, oszlop

A pihenőnap reggeli rutinom

A pihenőnap reggeli rutinom

A reggeli rutinom a futás óta pihenőnapon. Mit csinálok, mit eszek egy pihenőnapon és más BTS -en futó napig

A segített nyújtás kedvesének érzi magát

A segített nyújtás kedvesének érzi magát

A Total Body Stretch egy új, segített nyújtó szolgáltatás a Masszázs Envy -nél – 60 perces fej -lábujj -segédprogramot végeztem

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *