Jackson Lewis ügyvédjei annak kezelésére, hogy a kaliforniai foglalkoztatási törvények miként befolyásolják a sportipart november 12 -én

, a vállalati tanácsadók (Dél -Kalifornia) és Jackson Lewis P.C Spanyol labdarúgó-válogatott Mez szövetségének szövetsége. November 12 -én, 10–11 órakor, a PST 10–11 óráig tart egy ingyenes webináriumot, amely foglalkozik, hogy Kalifornia foglalkoztatási törvényei hogyan befolyásolják a sportipart.

A panel főcíme: Gregg E. Clifton és Adam Y. Siegel, a cég Jackson Flamengo Mez Lewis P.C.

Gregg Clifton

A Clifton Bases Phoenixben, és a cég P.C. valamint a kollégiumi és a professzionális sportipar gyakorlati csoportjának társelnöke. Siegel a cég Los Angeles -ben, Kaliforniában, irodájában. Gyakorlata a foglalkoztatási peres ügyekre, valamint a munkáltatók tanácsadására összpontosít Sport Club Internacional Mez a napi munkahelyi kérdésekkel kapcsolatban (és gyakran, hogy ezek a kérdések hogyan működnek együtt a sportokkal).

A webinárium során felmerülő egyéb kérdések közé tartozik: az állam jelenlegi útmutatása a Covid-19 leállítási megrendelésekről, a faji igazságtalanságról, a független vállalkozók számára nyújtott juttatások kibővítéséről (AB 2257) és a folyamatban lévő vita, a Kép és a hasonlóság, és hasonlóság (NIL) kérdések.

Az eseményre való regisztrációhoz kattintson az alábbi linkre, és töltse ki a szükséges információkat.

Link:

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *