A Fekete Feline 10 Miler, valamint a versenyre utazó

vicces, az elsődleges ok, amiért először Bostonba jöttem, az volt, hogy a Black Feline 10 Miler -t futtattam Tinával. De ez végül kevésbé volt a gondolatomban a hétvégén!

Mindezekkor a versenynek folytatódnia kell, és ma reggel 5: 25-kor felébredtünk, hogy elinduljunk Salembe, MA. Először néhány bagel -vastaggal táplálkoztam. Szeretek olyan barátokkal maradni, akiknek a nagyszerű étele van, amit szeretek.
A legújabb videóim

Face maszk javaslatai a futáshoz, valamint a kint sétáláshoz
Arcmaszk a futáshoz, valamint a koronavírus kitörése során.
Szüksége van maszk viselésére? Milyen maszk a legjobb a futók és a járók számára?

Nézze meg a maszk legfinomabb válogatását.
Plusz a CDC javaslatai arról, hogy mikor kell viselni egy maszkot, valamint azt, hogy milyen módon a COVID19 kitörés során.
További információ a RuneAtRepeat.com oldalon

További videók

0 másodperc 7 perc, 15 másodperc

Következö
Maratoni edzés 4. napja
01:21

Élő
00:00
08:21
07:15

Az előre futtatott üzemanyagom mindig kenyér, PB ezúttal sárgarépatorta lekvárral és jeges kávéval.

Aztán elindult a versenyre!

Ahogy jobb lettünk, rájöttem, hogy ez az első versenyem, amit valaha a földön végeztem a hóval !!!

Ez egy kisebb esemény, tehát a csomagszedő szellő volt. Kivéve-nem adtak Tinának pólót, mivel elfogytak. Véletlenszerű volt, mióta előzetesen regisztrált, és volt egy verseny # Chandra előtt.

A csomagfelvétel után elmentünk a járműhöz, hogy csökkentsük a cuccainkat. Szerettem volna a meleget elakadni, de ki kellett mennünk.

Meglepő módon az időjárási viszonyok jóak voltak! Nagyon hűvösebb volt a hétvégén, tehát örültem, hogy nem volt olyan hideg.

Igen, annak ellenére, hogy a hó a kezdet Cruz Azul Mez körül körül van, foglalkoztam a félelmeimmel, és megjelentem

A kezdet előtt jó hangulatban voltunk, bármennyire is választottuk a saját versenyünket, mert különböző tempókban futunk.

Tina és én is összeragasztam az első 3 mérföldre! Szia!

Nagyon jól gondolkodtam azon, hogy nem mentem „golyókat”. Láttam egy nőt, akivel ragaszkodni akartam, és a végéhez közel tartottam vele.

10 mérföld – tipikus sebesség 8:16

Technikailag – 9,72 mérföld – 1:20:23

A Garminom nagyon zavart volt, mivel utoljára használtam Kaliforniában, tehát 0,25 mérföldre volt szükség a tonna felfelé. Ezért van a statisztikám 9,72 mérföldre. A program nem volt rövid, csak nem tudtam elkezdeni, amíg néhány Boca Juniors Mez percig nem futtam …

Amint befejeztem, elkészítettem az ételt, valamint a félig fahéjas chip bagel volt. Dicsőséges volt. Aztán visszamentem, hogy láthassam Tina -t, valamint Chandra bejön.

Megcsináltuk!!!

A verseny után a hírhedt Marylou jeges kávé felé indultunk.

Igen, ez a legjobb kávé a városban.

Az utazás hektikus lehet. A verseny futtatása ideges lehet. Ha integrálja őket, gyorsan rendkívül stresszes helyzetet hozhat létre.

Íme néhány alapvető javaslat a versenyre való utazáshoz:

1. A tipikus „csomagolási lista” mellett készítsen egy „versenylistát”, hogy megbizonyosodjon arról, hogy becsomagolja -e az összes futtatott terméket. Ennek magában kell foglalnia a cipőt, valamint a zoknit a további biztonsági csapokig a helyzetben, ha nem kapja meg őket az Expo -n.

A nem huszonálló futó cuccomat egy hatalmas műanyag baggie-be tettem. Van olyan dolgok, mint a fejhallgatóm, valamint a Spibelt.

2. Utazás előtt nyomtassa ki a verseny megerősítését. Valószínűleg nem fog hozzáférni egy nyomtatóhoz, miközben nincs a városban, és hasznos a regisztrációs keverék helyzetében.

Nyomtassa ki a légitársaság megerősítésével, és tartsa együtt.

3. Csomagoljon be egy további műanyag zacskót az összes izzadt poszt-futtatott ruhához. Nem akarja, hogy az átitatott-in-heat-fokozat értéktárgyakat vagy tiszta ruhákat érintjen.

Ez a cucc bármit is érint, hogy megérinti a szagot, mint egy fiú öltözője. Sajnálom.

4. Nem gondoltam, hogy ezúttal ezt megtettem, ám gyakran szárító lapokkal utazom a cipőmben, hogy segítsek nekik a többi cuccom botlásában!

A beszélgetés során rájöttem, hogy a cipőmnek ma reggel Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez lyuk van. Remélhetőleg hamarosan újakat kapok.

5. Ha egy szállodában tartózkodik, győződjön meg arról, hogy van -e elegendő ideje visszatérni, és zuhanyozni, mielőtt ellenőrizze. Vágtam ezt a módszert Arizonában is!

6. Jó szórakozást! Az utazás, valamint a futás két a preferált múltbeli időm. Örülniük kell annak, hogy ne engedjék, hogy a szegény verseny elpusztítson egy nagyszerű utat !!!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

CsipogCsap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Half Marathon Race Racap, valamint áttekintés. Irvine félig őrült félmaratoni futó program, valamint a verseny értékelése, valamint a javaslatok

Disney World 10K Race Refap

Disney World 10K Race Refap

Futtassa a Disney World Marathon Weekend 2022. A 10 legnépszerűbb kép, valamint a futás pillanatai

A Lexus csipke a félmaratoni eredményeket, valamint a következő versenyek diszkontráta kódját

A Lexus csipke a félmaratoni eredményeket, valamint a következő versenyek diszkontráta kódját

A Lexus csipke Irvine Half Marathon 5K eredményeket. A program felszíni vonalának és a versenyprogramnak a verseny áttekintése Dél -Kaliforniában.

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 kiemelt események a versenyről!

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 kiemelt események a versenyről!

Rock N Roll San Diego félmaratoni eredmények, valamint összefoglaló. A futási program, valamint a verseny kiemelt eseményei! A VIP élmény a

Las Vegas -i étel, valamint a Paris Hotel képei a Half Marathon Weekend -ről

Las Vegas -i étel, valamint a Paris Hotel képei a Half Marathon Weekend -ről

RNR Las Vegas félmaratoni utazási tippek. Mit kell enni a Paris Casino Hotel képek, valamint a legjobb ételek, valamint a koktélok. gyors TR

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotók

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotók

Amerika legszebb város (San Diego) félmaratoni verseny eredményei, valamint az összefoglaló. AFC félmaratoni fotók. Futás

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *