Sétáljon, ne futtasson

A múlt héten úgy döntöttem, hogy egy hétig veszek le a futásról, hogy a térdem pihenjen és gyógyuljon. Ma még egyszer megszerveztem a futást, ám a Snowpocalypse és a késő napi kezdet között egy órás sétát tartottam a reggeli után a futópadon.

Van egy új haverom a fitneszközpontban (szia Stephen!), És sétálva beszélgetünk. Amellett, hogy a „Chat it Up” alatt úgy értem, rettegek a hóról, és azt is gondolja, hogy őrült vagyok. Vicces, mivel igaz …
Legújabb videóim

High Achiever – nagyszerű hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A gyógyszerfüggő kettős életének új emlékezetének gyors értékelése. A szerző kijelentkezett.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
4 perc alsó test edzés a futók számára
04:49

Élő
00:00
08:21
06:12

A séta és a zuhanyom után úgy döntöttem, hogy néhány zöldséget ebédbe veszek, így a nap elején átléphetem a listámat. Készítettem egy hatalmas salátát spenóttal, hagymával, sárgarépával, paradicsommal, vesebabdal és hummussal, mint öltözködés. Tetszik a forró mártással is!

Az egyik oldalon hozzáadtam egy almát és egy vita muffint. Szeretem a sok egészségügyi és wellness ételt, mert nem sok kalóriát, nem igaz? Most ki kell készítenem egy kutatási tanulmányt a személyi képzési tanúsításomhoz. Egyáltalán még nem kezdtem el, mivel még mindig befejezem a HTML osztályomat, bár ezt szeretném felhozni, így meg tudom csinálni, mielőtt költöznénk. A legintenzívebb kutatási tanulmányi naptár a 12 hét – valamint az is, ha közel vágnánk!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *