Mielőtt megszerezne valaki fitneszfelszerelést …

Helló! hogy vagy? Jól vagyok és elfoglalt vagyok, hogy felkészüljek egy hálaadás stílusú vacsorára. A családomnak újbóli elvégzése van, figyelembe véve, hogy nem mindenki volt a városban a tényleges ünnepen. Főzök néhány dolgot, amit később megosztok. De először vannak ötleteim arról, hogy mit tudjak, mielőtt valaki fitneszfelszerelést kapna ajándékként.

Az új fitnesz ruhákról szólok. Tehát imádtam most együtt dolgozni Danskinnal ebben az évben. Ebben az évben néhányszor küldtek nekem ajándékutalványt, hogy kiválasszák a felszerelést, amely illeszkedik ahhoz, amit csinálok és a szezonban. Nem vagyok márkás kurva, és általában nem figyelek arra, hogy milyen márkát kapok – de nagyon vicces volt látni, hogy már nagyon sok danskin futó ing volt.
A legfrissebb videóim

High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas Palmeiras Mez szintje. A drogfüggő kettős életének új emlékezetének gyors áttekintése. Olvassa el a szerző.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
06:12

(Ez a futó teteje a múlt téltől származik. A Capris edzés idén származik.)

Néhány héttel ezelőtt megkaptam ezt az „atheleisure” pulóvert a sorukból. A bolt edzés szakaszában volt, de sokkal inkább úgy néz ki, mint az alkalmi ruhák. Azt jelzik, hogy valami olyasmi, amit az edzőteremből vacsorára lehet viselni (a tornaterem Eat Repeat?).

Nagyon sok bókot kaptam rajta. És figyelembe véve, hogy közeledik a karácsonyhoz, megjegyeztem minden olyan személyt, aki kedvelheti azt. Bumm.

Néhány kérdést feltettem a színről vagy a vágásról szóló gondolatukról, így tudtam, hogy preferenciájuk. Ma arról beszélünk, amit figyelembe kell vennie, mielőtt valaki fitneszfelszerelést kapna.

Mit kell tudni, mielőtt valaki fitneszfelszerelést szerezne

1. Milyen vágási / stílusú felsők és alul viselik.

– Vegye figyelembe, hogy mit viselnek, amikor edznek. Tank teteje? Capris? Futó rövidnadrág?

-Ezt könnyű megjegyezni, ha edzés előtti vagy utáni képeket készítenek, és a Facebookon vagy az Instagram-on közzéteszik. Nézze meg, mit viselnek általában, és ragaszkodnak ezzel a stílussal.

Mindig legalább 6 ”hosszú nadrágot viselek. Nem érzem magam kényelmesen másokban annyira, amennyire azt gondolod, hogy hihetetlenül aranyos futó rövidnadrágot találtál, ha nem a vágás, amit viselek, nem tudom ezeket.

2. Mit csinálnak (edzéshez).

A legtöbb edzési felszerelés bármilyen izzadási munkamenethez viselhető, de néhány felsők vagy alsó rész bizonyos tevékenységeknél jobb. Hihetetlenül izzadt edzésekhez Wick-Wear anyagruhát igényelnek. A Zumba rajongók szoknyát viselhetnek, amelyekben érmék vannak, de ez nem fog működni Leeds United Mez a Zen jóga számára.

– Ha a BFF megszállottja a centrifugálási osztálynak, akkor valószínűleg soha nem kell hosszú ujjú edzés tetejére (hihetetlenül meleg lesz, és benne van).

– Ha a barátnője munka után a főnökével dolgozik, akkor valószínűleg nem akar hihetetlenül pimasz szlogenjét a pólóján.

3. Milyen színeket viselnek (és mit soha nem viselnének).

Nem hiszem, hogy jól nézek ki lilaban, tehát általában elkerülem. De – ez volt az egyetlen szín az én méretemben a fenti pulóverhez. Amikor kaptam egy kiegészítést rajta, rámutattam a színre, annyira mérődik, amit a haverom gondolt rá: „Köszönöm! Soha nem hordok lila, de ez volt az egyetlen, aki a méretemben volt. Nekik is sötétszürke volt … ”

– A titkos Mikulás ember mindig feketét visel? Van egy teljes rózsaszín szekrény? Mindent tökéletesen illeszkedjen?

– Ragaszkodjon a kedvenceikhez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy viselik az ajándékát!

4. Milyen méretűek.

Ha meglepetést akar tartani, csak azt mondom, hogy próbálj meg, és nézzen meg a ruházati címkéiket, ha tudsz. Kapjon egy képet az azonosításról, hogy tudd a méretet és a márkát (mivel néhány méret márkánként változik). És ha vásárolsz.

Arra is rámutattam, hogy a tetejének mérete, amikor a peep -mel beszéltem róla: „Ez egy médium, de ez egy rúgott visszaillesztés és annyira kényelmes… (és hagyd, hogy a gondolataival együtt hangoljon)”

A Lil Convo végére tudtam, hogy szeret lila viselni, és inkább a rúgott illeszkedő tetejét inkább a középső szakaszon nem szoros.

Alapvetően ragaszkodj ahhoz, amit szeretnek, és viselj most. Ne próbálja meg megszerezni a kedvenceit, vagy valami, ami nagy változás lenne.

Az edzésfelszerelés preferenciái döntő fontosságúak és különlegesek, mivel azon alapul, hogy az egyes személyek jól érezzék magukat, magabiztosak és képesek legyenek lépést tenni edzés közben. Nem Katari labdarúgó-válogatott Mez itt az ideje, hogy megpróbáljuk megváltoztatni valakinek a stílusát – adj nekik új verziókat arról, amit szeretnek.

1. Aktív cowl nyak kapucnis w hüvelykujj

2. A nők aktív nadrágja

3. Danskin most teljesítmény rövid ujjú póló

4. Jogger Dri-More nadrág

5. Danskin most a női atlétikai pulóver

KÉRDÉS: A fitnesz felszerelés a kívánságlistádon van -e, vagy mindig kapsz magadnak cuccokat?

Gyakran kapok magamnak cuccokat, de nem utasítanám le!

Jogi nyilatkozat: Ez a bejegyzés most Danskinnal együttműködik. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

MegmentA megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

A legjobb elsődleges napi ajánlatok a futók számára 2021

A legjobb elsődleges napi ajánlatok a futók számára 2021

A legjobb elsődleges napi ajánlatok futócipőn, futókészüléken, fitneszkövetőkön és még sok máson történő értékesítéshez. A futás listája

A legjobb fekete péntek és a cyber hétfői értékesítés a futók számára

A legjobb fekete péntek és a cyber hétfői értékesítés a futók számára

Itt van a legjobb fekete péntek és a Cyber ​​Hétfőn a futók számára. Ezek a legjobb eladási árak közül néhány

Kedvenc futó ruha márkák ideális most, mi a munkám és a HR kérdéseim

Kedvenc futó ruha márkák ideális most, mi a munkám és a HR kérdéseim

Kedvenc futófelszerelésű márkáim, és futó ruhákkal és cipőkkel kell rendelkezniük. Maratoni kúpos tippek. Futás és pulzusszám

Hogyan kell csinálni egy lapos futót, és hogyan lehet sokkal több Instagram -követőt szerezni – Fun Run Challenge 9. nap

Hogyan kell csinálni egy lapos futót, és hogyan lehet sokkal több Instagram -követőt szerezni – Fun Run Challenge 9. nap

Hogyan lehet sokkal több követőt szerezni az Instagram -on ezzel a szórakoztató futási fotóval, a napi kihívással. Hogyan kell csinálni egy lapos futót, és mi a hashtag

A legjobb felszerelés, hogy éjszaka biztonságban futhasson

A legjobb felszerelés, hogy éjszaka biztonságban futhasson

A legjobb futóeszközök sötét reggeli futásokhoz vagy éjszakai futásokhoz. Világítson fel futófelszerelést sötét futásokhoz vagy gyalogláshoz és reflektívhez

A legjobb ajándékok a futóknak

A legjobb ajándékok a futóknak

A legjobb ajándékok a futók számára Halad -to -toe – listája annak szükségessége, hogy a kedvenc futójának (vagy magadnak) ajándékokat kell szereznie ebben a szezonban!

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *