Március nehézség

Nem tudom elhinni, hogy március már március! Ez az év valóban repül.

Itt az ideje a márciusi kihívásomnak. Az újévi állásfoglalásomhoz azt állítottam, hogy a 2010 -et még a legegészségesebb évnek fogom tenni, és havonta egy egészséges módosítást teszek.
A legújabb videóim

Tanulás egy rossz futásból
Rossz futás következik be – pontosan itt van, hogyan mozdultam el rajta, és felfedeztem a következő futamomat. Javaslat, hogy segítsen, sokkal jobb futó volt azáltal, hogy az edzések semleges szemlélője volt.

További videók

0 másodperc 3 perc, 48 másodperc

Következö
Maratoni edzés 6. nap
01:19

Élő
00:00
08:21
03:48

Január – hús nélküli hétfőn

Február – vacsora után nem eszik

Február REPAP: Fejlesztettem a vacsora utáni étkezést, ám ez nem volt teljes siker. Ez még mindig egy olyan gyakorlat, amelyen dolgozom, azonban a februári nehézségei megakadályozták, hogy minden este vacsora után snack -t. Rendkívül örülök, hogy jobb vagyok.

Március nehézség – Ebben a hónapban egy ételt és egy fizikai fitnesz kihívást választottam.

Élelmiszer -nehézség – vacsora után nem étkezni: Folytatom ezt a szokást. Még nem adok fel?

Fitnesz nehézség – Monica 30 napos darabja: Összeállítottam a könnyű gyakorlatok felsorolását, amelyeket minden reggel elvégzek. Alapvetően ülések, push-upok, lábfelvonók, guggolások és kargyakorlatok. Mindegyik egyszerű dolog, amit egyedül tehetek, mielőtt bármi mást csinálok. Nagyon szükségem van arra, hogy arra összpontosítsam, hogy egy sokkal lekerekített sportoló legyen, és erősebb legyen. Remélhetőleg ez segít.

Ma reggel anyám, valamint én is korai sétát tettem, valamint azt is elvégeztem a 30 napos darabolási gyakorlatok közül néhányat, és folyamatosan megálltam, hogy összeállítsam azt, amit szerintem be kell vonni.

A reggeli PB pita pizza volt: teljes kiőrlésű pita elterjedt PB -vel, valamint fahéjjal. Ezután tetejére a banán „pepperoni” -val, és élvezze!

Az MD -ben élés egyik legnehezebb része az, hogy nem hoztam a kutyámat, Roxy -t. Ő a Black Lab keveréke a legjobban (Bailey a bátyám kutyája).

We made that difficult decision after much believed as well as it was extremely difficult for me. But, living in MD was never implied to be long-term as well as we understood our little house would be extremely unfortunate compared to the huge lawn she gets to roam year round in California (that eco-friendly stuff she’s laying on – aka turf is quite much MIA in MD now). The plan is to make sure we are able to take her anywhere we relocation next though. I can’t wait!! 

I am so behind on emails as well as other home keeping stuff – I much better get on it!

I’ll see you men later ?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *