A prérifarkasok neve sportügyvéd Ahron Cohen csapat elnöke és vezérigazgatója

(az alábbiakban megjelent a Sports peres figyelmeztetés)

Az arizonai Coyotes szervezet bejelentette, hogy Ahron Cohen -t – aki számos vezető szerepet töltött be a klubban, beleértve a jogi vezérigazgatót is -, a Coyotes tulajdonosa, Andrew Barroway nevezte ki a szervezet elnökének és vezérigazgatójának.

Cohen helyettesíti a kimenő elnök -vezérigazgatót, Steve Pattersonot, aki továbbra is szakemberként javasolja a jégkorong -csapatot, miközben a vállalati vállalkozásokon kívüli vállalkozásokat folytat.

“Szeretnék köszönetet mondani Steve -nek az összes kemény munkájáért és a számos Holland labdarúgó-válogatott Mez hozzájárulásáért, amelyet az átmeneti időszakon keresztül vezette minket” – mondta Barroway. „Megkülönböztetett vezetőnek kell lennie a hajó durva vizekben történő stabiljának, és Steve éppen ezt tette a tavaly nyáron a szervezeti változások után.

„Steve jobban elhagyja a csapatot, mint ahol találta, mivel segített a legjobb irányba helyezni. Minden jót kívánunk neki a jövőben. ”

Cohen 2015 -ben csatlakozott a Coyotes -hez, mint a csapat fő tanácsadója. Két évvel később hozzátette a COO szerepét. Ezekben a pozíciókban felügyelte a csapat vállalati műveleteit és jogi ügyeit, a taktikai aréna -tervezést és a kormányzati kapcsolatokat.

„Ahron egy emelkedő csillag a Nemzeti Jégkorong Ligában és a Phoenix közösség vezetője. Nem lennék boldogabb, ha vezérigazgatónknak nevezem ” – mondta Barroway. „Az Ahron fáradhatatlan munkás, és valódi elképzeléseket hoz a munkához. Mivel John Chayka a jégkorong -műveleteket és az Ahronot vezeti Corinthians Paulista Mez az üzletet, a prérifarkasok továbbra is fantasztikus kezekben vannak. Nem kereskednék a jövőnket az NHL egyik csapatával. ”

“Megaláztatom az a lehetőség, hogy a prérifarkasokat elnökként és vezérigazgatónkként vezesse” – mondta Cohen. „Szerettem minden percben dolgozni ezzel a csapattal; Amit elértünk a jégkorong -játék építéséért a völgyben, hogy hogyan befolyásoltuk a közösségünket, és hogy mire készülünk a jövőben – mind a jégen, mind a jégen. ”

Mielőtt csatlakozott a Coyotes -hez, Cohen vállalati ügyvédként gyakorolta a Snell & Wilmer L.L.P. A Phoenix irodájában. Jogi iskolában járt a Sandra Day O’Connor Jogi Főiskolán az Arizonai Állami Egyetemen. A jogi iskola előtt Cohen visszatért a Bowdoin Főiskolán.

A Cohen közösségi részvétele magában foglalja a Big Brothers Big Schalke 04 Mez Sisters, a Közép -Arizonai Big Brothers, az ASU Sport Law & Company Tanácsadó Testületének, az Arizona Sports & Home Entertainment Bizottságának és az ASU Jogi Iskola Alumni Board igazgatóságának igazgatósági tagjaként.

Ahron és felesége, Dana és fia, Carson, Phoenixben laknak.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *