Ki az AZ -hez

örömmel pénteken! Nagyon lassú 6 milerrel kezdtem a napomat. Véletlen görcsöm volt a hátamban, és úgy éreztem, hogy a lábam egész idő alatt elhasználódott. Azt hiszem, szükségem van egy masszázsra – ez meg fogja gyógyítani?

Tegnap este pizzát tojást készítettem vacsorára – egy nyitott omlett, tetején marinara és sajttal. Nagyon finom volt! Lehet, hogy ez a legújabb „ételfázisom”, mert már szeretnék egy újabbat.
A legfrissebb videóim

Bájos feleségem a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
Bájos feleségem a Pysch kórteremben: Memoir
Írta: Mark Lukach

A 2017. évi legkelendőbb memoár audio könyv -áttekintése.

Jó hallgatás?
Osztom a Hallible oldalon elérhető könyv gyors áttekintését.

Az Amazon -tól:

Egy szívbecsapó, mégis reményteljes emlékezet egy fiatal házasságról, amelyet a mentális egészségügyi probléma újradefiniál, és megerősíti a szeretet erejét.

Mark és Giulia élete együttesen mese romantikaként kezdődött. Tizennyolckor beleszerettek, huszonnégy éves korukban házasodtak össze, és hamarosan San Franciscóban kezdték meg álmai életüket. De amikor Giulia huszonhét volt, félelmetes és váratlan pszichotikus szünetet szenvedett, amely majdnem egy hónapig a pszichés osztályon landolt. Egy nap élénk és jól alkalmazkodott; A következőknek téveszmék és öngyilkos volt, meggyőződve arról, hogy szeretteinek nem voltak biztonságban.

Kérdés:
Milyen könyvet vagy podcastot hallgat most ??

Mit kell hallgatnom a következő?!

A könyvhez való linkek és egyéb vélemények a RuneatRepeat.com oldalon találhatók

További videók

0 másodperc 5 perc, 31 másodperc

Következö
Mielőtt idegenek voltak
09:42

Élő
00:00
08:21
05:31

A tetején pirospaprika pelyhekkel és parmezánnal tette fel – ez tényleg olyan volt, mint egy villával pizzát enni (mondd, hogy általában nem eszik pizzát egy villával).

Felöltöztem a futásomra, és hihetetlenül meleg voltam a visszafelé. Úgy döntöttem, hogy egy smoothie hihetetlennek hangzott az izzadt futásom után, így kiszabadítottam az új Jay Robb proteinporomat, hogy újra megpróbáljam (az anyám hétfőn volt, és hihetetlenül jeges volt, de azt hittem, hogy a turmixgépe volt).

Azt kell mondanom, hogy a császár meztelenül van ezen. A konzisztencia jeges, nem sima, és szüksége van valamire, hogy ez igazán jó legyen. Csak jég- és mandulatejet adtam a kedvenc spirutienhez, és csodálatos volt. Lehet, hogy vissza kell váltanom és foglalkoznom kell a szója (a szója oldalsó hatásai).

Párosítottam a turmixomat a legjobb 10 bagel és a pb & j -vel. Igen, ez az egyik oldalon a tökvaj lenne – az utolsó edényemben, de még mindig látom, hogy a TJ -knek van raktáron.

Most csomagolok és a hétvégére Arizonába indulok!

Ingyenes vállpántot szereztem az IMS félmaratonhoz, majd hihetetlenül nagy üzletet találtam a Marriottnál (köszönhetően az ott működő ügyfélnek!). Tehát, Ben és ma az AZ -ba való út.

Nem tettünk valódi közúti utat, figyelembe véve, hogy szeptemberben mentünk a Sequoia -ba, így mindketten nagyon izgatottak vagyunk!

Ha hamarosan versenyre utazik, nézd meg néhány ötletemet itt: utazz egy versenyre

Kérdés: Van valami szórakoztató terv erre a hétvégére?

Nyilvánvalóan a közúti kirándulás az én dolgom, és Ben azt akarja, hogy hármas D helyet találjon enni

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Folytassa ezeket a következőket:

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Hol lehet futni a Marco Island Florida -n. Futó ötletek utazási és nyári tengerparti kirándulásokhoz. Florida Run Blog és

10 legjobb kép a bostoni maratoni hétvégi 1. napon

10 legjobb kép a bostoni maratoni hétvégi 1. napon

Boston Marathon hétvégi összefoglaló. Szórakozás a Boston Marathon Expo -tól, ételektől, célból, futásból és szállodából. BAA 5K verseny és találkozniMit eszek egy nap alatt – a futók számára

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Amit egy napi videóban eszem egy futó. Ételnapló mindenről, amit egy nap reggel, ebéd, vacsora és harapnivalók ettem. plusz

Pizza Giveaway futás közben Eat Repeat Instagram Info

Pizza Giveaway futás közben Eat Repeat Instagram Info

Van egy új Run Eat Repeat Podcast Up most! És az új futó haver funkció Kaleena -val kezdődik. A „Vic” tiszteletére

Csomagolás a futáshoz Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend

Csomagolás a futáshoz Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend

Csomagolás a Disney White Wine és a Dine Half Marathon verseny hétvégére. Amit csomagolok a 13,1 mérföldes verseny futtatásához

Las Vegas Food and Paris Hotel Fotók a Half Marathon hétvégéről

Las Vegas Food and Paris Hotel Fotók a Half Marathon hétvégéről

RNR Las Vegas félmaratoni utazási tippek. Mit kell enni a Paris Casino Hotel fotóinak, valamint a legjobb ételeknek és koktéloknak. gyors TR

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *