Bostoni maratoni verseny utáni ünnepség

A verseny után a Hyland Powered csapatához indultam. Mindenki, aki azon dolgozott, hogy a csapatot összerakja, dokumentálja az utazást, fut, támogat, éljenzés, tervezés, valamint még többet, találkozott, hogy megünnepeljék az U Clubban. Szuper közel van a felszíni vonalhoz, ezért megragadtam a verseny utáni jó táskámat, valamint egy Mylar takarót, és odamentem.

(3: 58: 10 -ben fejeztem be – a hangjegyek hamarosan megjelennek.)

Felállították, így amikor a recepción sétálsz, megkérdezi, ki vagy (ez egy személyes klub, tehát ezt egyébként meg kell tennie) Space A DJ bejelenti Önt, és mindenki szuper hangos! Megdöbbentő és nagyon vicces volt, mivel nem voltam felkészülve erre, ám táncoltam, mivel ilyen meleg fogadtatás volt.

(Ezek képernyőképek egy készített videóból.)

Általában nem vagyok éhes egy maraton után, bár 100% -ban felkészültem a verseny utáni enni.

Úgy gondolom, hogy ez azóta, hogy a bostoni maraton viszonylag későn indul (a kezdeti időm 10:50 volt), a nap folyamán nagyon sok volt, mint általában egy versenyre. Ezen a hétvégén valaki megkérdezte tőlem, mit eszek egy maraton után, és kijelentettem, hogy általában futás közben választom. A verseny során a sült krumplról álmodtam. Jelentős sorrendet akartam a friss francia krumplival.

Tehát előre hívtam, és azt mondtam a Hyland csapatának, hogy készítsen fel nekem.

Nem igazán! Óh ne. Nem tartózkodnék attól.

De nem érted pontosan, mennyire boldog voltam, amikor eljutottam a verseny utáni ünnepségre, és láttam mind a csodálatos burgonya krumplit, mind a rutin sült krumplit !!! Pontosan ezt akartam/szükséges. Mivel éppen körülbelül 4 órán keresztül futtam / ettem a sült krumplit a fejemben, annyira izgatott voltam, hogy láttam ezt a nagy serpenyőt friss krumplit, hogy azt hiszem, hogy sikoltoztam: „Csak sült krumplit akarok! Pontosan ezt akartam !!! ”

Hasonlóképpen voltak csúszkák – marhahús, pulyka, vegetáriánus csúszkák, valamint sült grillezett Olympique Marseille Mez sajt. Plusz saláta, gyümölcs, valamint egy legendás desszertasztal.

A pezsgő az ünneplésnek szól, és határozottan ünnepeltem !!

Mindent megtiszteltetés volt a Hyland csapatáról, valamint a bostoni maratoni edzésről, valamint a felszíni vonal átlépéséről.

Hatalmas jelentős mondás köszönet a Hyland csapatának, valamint az összes futó / új jó barátnak a csapatból.

Ezek a kedves sárga nárciszok az egész városban voltak. Nagyon sok Boston erős jelzés és üzenetek voltak a maratoni hétvégén. Szerettem látni ezeket, valamint egy külön emlékeztetőt arra, hogy mi történt a 2013 -as versenyen. Nagyon sok imádságot mondtam a hétvégén. A virágok egy további dudorot adtak nekem, hogy hálás legyen, és imádkozzon, hogy mindenki biztonságban legyen.

Erről beszélve…

Húsvét vasárnap (a verseny előtti napon) megpróbáltam templomba menni, bár annyira csomagoltak, hogy abbahagyták az embereket! Véletlenszerűen történt, hogy ugyanúgy sétáljak, mint a hátsó bejárat, valamint egy srác, aki rendszeresen megy ebbe a templomba (feltételezem, hogy másképp fog menni. Beléptem vele egy hátsó ajtóval, az alagsorig, mind pedig a templom szintjével. Lil cipő! De szükségem volt rá.

Van egy hatalmas verseny utáni ünnepség, amelyen minden futó részt vehet. A vendégek is vásárolhatnak jegyet. LOSC Lille Mez Kihagytam, de kíváncsi vagyok rá, SS Lazio Mez mivel az egész versenynek ilyen boldog ünnepi hangulata van – akár egy ünnepi helyzetből is.

Az egyik Hyland csapattársam, Nancy -nek van egy jó barátja, aki ékszereket készít. Marlene (jó barátja, a divat ékszerkészítő) mindannyiunknak küldte ezeket a medálokat inspiráló fellebbezésekkel a verseny előtt. Nézze meg a fellebbezést az összes fotónkkal! Ez szuper édes. Megvizsgálhatja divat ékszereit március 60 -án.

Más hétvégi szórakozásban …

Láttam Tina -t a sárgarépából n süteményből, valamint a híres Pug Murphie -t !! Tina az egyik legszebb jó barátom, annak ellenére, hogy az ország másik oldalán él. Chandra, valamint én vacsoráztam, valamint bort, valamint szórakozást vele, valamint a háztartásban szombat este.

Murph kijelenti, hogy „Ruff”!

Kérdés: Mi a preferált verseny utáni vagy közzétételi ételek ??

Kövesse a @RuneAtRepeat Instagram -on a további futást, étkezést, valamint a frissítéseket!

Folytassa ezekkel:

Eljutni Bostonba, valamint a Boston Marathon Expo -ba

Boston Marathon-a legfinomabb verseny előtti tippek és csomagolási lista

Boston Marathon Race Refap

Küldje el nekem a munkafüzetet

1SAVE

A megosztás törődés!

1
Csap

RészvényCsipog

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Amit az Epcotnál ettem a bor után, valamint a félmaratont vacsoráztam

Amit az Epcotnál ettem a bor után, valamint a félmaratont vacsoráztam

Amit a Disney félmaratoni hétvégén ettem. Élelmezési napló áttekintése az étrendemről, miközben a félmaratoni futáshoz utazik

10 legfinomabb kép a bostoni maratoni hétvégén 1. nap

10 legfinomabb kép a bostoni maratoni hétvégén 1. nap

Boston Marathon hétvégi összefoglaló. Szórakozás a Boston Marathon Expo -tól, az ételektől, a felszíni vonaltól, a futásból, valamint a szállodából. BAA 5K verseny, valamint találkozni

Képzés a bostoni maratoni videó sorozathoz Hold Hello!

Képzés a bostoni maratoni videó sorozathoz Hold Hello!

Szia! A Hyland’s Powered! Megfelelően tartunk egy Heale -csapatnak

rock n roll San Diego maraton félmaraton és 5K diszkontráta kód

rock n roll San Diego maraton félmaraton és 5K diszkontráta kód

rock n roll San Diego Marathon Half Marathon 5K diszkontráta kód. 2019. június versenykuponkód. valamint azt is, hogy olvastam Meb új ​​boo -ját

Boston Marathon hétfő, azonban az online 5K

Boston Marathon hétfő, azonban az online 5K

Ma futtattam a Boston Athletic Association -t, 5K! valamint a maratoni hétfőn is, nos, technikailag 5K hétfő …

2021 maratoni versenyfrissítések és bejelentések

2021 maratoni versenyfrissítések és bejelentések

A maratoni felsorolás, valamint a 2021 -ben zajló félmaratoni futások felsorolása. A nem törölt versenyek. Frissítések, valamint regisztrálók

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *