Scott Andresen sportjogszabály -ügyvéd kommentálja az üzletet a Cubs sikerének

HOT -jának kihasználásával, így megkapja ezt az ötletet. Miért nem megy a CafePress-be, és felajánlja a csapatok logo-kedvelő pólót, valamint a kalapot. Használd ki a pillanatot, igaz? Ki nem akar gyors dollárt tenni?

Tényleg, igazán rossz ötlet.

Vegyük a tavalyi Cubbie sikerét a rájátszásban, ami a World Series bajnoksághoz vezet. A szélhámos gyártók kijöttek a famegmunkálásból, valamint a kölykökből, valamint az MLB munkába mentek – szinten a védjegy megsértését gyakorló bárki törekvése érdekében.

És mindenkit összekapcsoltak a távozó chicagói hatóságok támogatásával, és a jogosulatlan eladókat a Aston Villa FC Mez helyszínre helyezték a társaságból.

Most a hamisítók nehezen tudják „túlzott védjegy -rendõrséget a bíróságon”. Ez azonban még egy rossz ötlet. A peres eljárás költséges, valamint vesztes javaslata a hamisítók számára.

Amint azt Scott Chelsea FC Mez Andresen, az Andresen & Associates chicagói jogszabályi cég alkotója, a sport területén és a védjegyjogi szakemberek, a „Védjegyjogi szakemberek”, „Az én útmutatásom, aki a csomagtartó pólók eladására szorult, bocsánatkérést kérne. Ismét fizessen egy ésszerű elszámolást, valamint az életével Angol labdarúgó-válogatott Mez áthelyezést. ”

Töltse ki a részleteket a

Sokkal többet a Scott Andresen -ről, menjen

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *