Amit ma ettem az élelmiszer napló – Maratoni Training 4. hét

Helló! Mint garantáltan izgatott vagyok, hogy visszatérek néhány élelmiszer -naplóhoz, valamint a blogstílus -hozzászólások futtatásához. Nagyon nagyszerű voltam abban, hogy képeket készítek arról, amit eszek, futok, valamint ezen a héten végzett munkákról. A képek elkezdenek rakni, tehát itt van egy élelmiszer -napló, amely teljes napos Eats -val jelenik meg. (Oké, nem egy 1000% -os teljes étkezés – naponta 5 font görögdinnyét eszek, hogy kielégítsem a kvótámat., Valamint a véletlenszerű snackeket, mint például a diófélék vagy a húr sajt, általában a kamera félénk.)

Amit ma ettem – maratoni edzés 4. hét

Futó megjegyzések: A heti képzésről egyre egy közelgő közzétételben tartom, mivel azt követem, hogy megragadjam a futónaplómat, valamint a statisztikákat nézzem meg. Általános Úgy érzem, hogy jól megy. Lassabb vagyok, mint szeretném, lassabban, mint amennyire használtam, de 2020 -ban nem csináltam semmilyen fajtát, és nem végeztem a sebesség edzéseket, így várható.

Mit ettem egy nap alatt

Reggeli

Reggeli – tojás, valamint avokádó összetört a pirítósra

Véletlenszerű élvezet: Apám éppen visszatért Hawaiiból, és helyreállította ezeket a csokoládéval borított makadamia dióféléket. Általában csak megeszem a körülötte lévő csokoládét, mivel traumatizálom a makadamia -diófélékből, a hosszú történetből.

Ebéd

Ebéd: Hugh Jass saláta

Falatozás

Snack: görögdinnye

Csemege

Treat: Anyám elment a Costco -ba, és vásárolt egy nagy dobozt Haagen Dazs fagylaltrudakból, így kipróbáltam a magas színvonalú ellenőrzés érdekében.

Vacsora

Vacsora: krémes baromfi crock pite félhold tekercsekkel

Falatozás

Snack: pattogatott kukorica, miközben nézi a Happy Endings-t-egy időskori sitcom, amelyet éppen találtam a Netflix-en … hallottál róla? A haverom azt hitte, hogy ez egy film – nyilvánvalóan van egy film, amelynek pontosan ugyanaz a címe van.

Hallgatom a Betch Sesh podcastot, valamint az egyik Holds Casey Wilson -t, a The Sitcom -on. Rendkívül vicces, valamint figyelemre méltó, valamint Andy Cohen nemrégiben volt a podcastjukon, és feldühítette a „jelenlétem roncsai” című könyvét.

Nos, hallhatóan és aztán több anyagot hallgattam rá, így elkezdtem nézni a boldog végződéseket. Sajnos ez csak 3 évszak van, így nem értem, mit fogok csinálni. Követelményem van még vicces tartalomra!

Egyébként is. Ez az én napi étkezésem, valamint ismétlésem.

KÉRDÉS: Hallottál már a show -ról a Happy Endings -ről?

Láttad? Ki a kedvenced?

Küldje el nekem a munkafüzetet

1SAVE

A megosztás törődés!

1

Pin

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *