Fáradt állandóan

Tegnap este 8+ órát aludtam, ám még mindig fáradt voltam

Remélem, hogy éppen a „lány cucc”, valamint azóta is, hogy beteg vagyok. Hatalmas terveim vannak erre a hétvégére (például egy kicsit félmaratonnak nevezett dolog!), Tehát nem tudok megbetegedni. Csak annyit értek, hogy kétségbeesetten vágytam egész nap elaludni. Dél körül készítettem magam kávét, és semmit sem tett. Aztán vettem egy szublingvális B-12-et. Még mindig úgy érezte, hogy bólint. Lehurrogás.
Legújabb videóim

A töltő-up ebédem hatalmas saláta volt, valamint a multigrain pringles volt. Szinte mindig használom a hummustard öltözködést a vegetáriánus burger salátákkal, valamint a TJ mogyorószalagot csicseriborsó salátákkal.

Valami csodálatos dolgot akartam az oldalán, és kitörtem ezt a tiszta bárot desszertként. Ez nem egy brownie. Megértem, hogy kétszer komponálták a „brownie” -et a burkolólapon, ám ez nem egy brownie. 2,00 dollárért, ha kijelenti a B szót, akkor sokkal jobban teljesít. csak mondom.

A délután közepén a világ legszebb joghurtja volt, A.K.A Chobani ananász, valamint egy alma. Annyira érdekes volt, hogy nem emlékeztem arra, hogy képet készítek.

Szeretem a szemcsés, rágós ételeket – adj Sevilla FC Mez nekem rágós granolát, granola bárokat, valamint vastag rágós sütiket bármilyen napra! (Nem komolyan, add meg nekik.)

Szóval, azt hiszem, ezért szeretem a rágós tempeh puha, göndör tofu felett. Még akkor is, ha Tofu -t teljesen elkészíted, nem olyan szórakoztató enni.

A ma esti vacsora nagyon sok volt a kívánt dolgaim! A nagyon első tempeh, valamint a mogyorómártás tészta!

Összekevertem ezeket a dolgokat valamilyen juharszirupdal (amelyet nem emlékszem, hogy a képbe belefoglaltam), és egy vízcsaláddal keverve, hogy kivágjam.

Feltettem néhány teljes kiőrlésű tésztát, és közvetlenül azelőtt, hogy elkészítették őket, hozzáadtak néhány aprított sárgarépát a lágyításhoz. Főzés közben hozzáadtam a tempeh-t (azt már főztem, és csak Mexikói labdarúgó-válogatott Mez felmelegedni kell), környezetbarát hagyma, valamint PB szósz.

Ez az étkezés Ben egyik kedvence is! így megosztjuk egy tipikus, mint egy Gremio Mez fantasztikus vegetáriánus étel.

Lehet, hogy nem ettem az összes sötét csokoládét a The Gross See Candy körül. Valaki más csinálja ezt? Nagyon nagyszerű vagyok benne! (Add hozzá a dolgokhoz, amelyekre nem kellene büszke lenni, de am.)

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *