Dr. John Malmo a kari atlétikai képviselőnek

nevezték el Dr. John Malmo -t a Christian testvérek Egyetemi Kar atlétikai képviselőjének (FAR) nevezték ki.

Malmo, aki az adminisztráció és a marketing elnöke, a kar és az atlétikai osztály közötti kapcsolattartó lesz, valamint Juventus Mez az Archer elnökkel együttműködve garantálja az akadémiai integritást, valamint a hallgatók-sportolók jólétét. Hasonlóképpen képviseli a CBU -t a Aston Villa FC Mez Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA), valamint a Gulf South Seminar (GSC) mellett.

„Dr. Malmo szenvedélye a Keresztény testvérek Egyetemen, valamint a hallgató-sportolók iránt, valamint a hallgató-sportoló élményének javítására irányuló vágyával, természetes formává teszi ezt a szerepet ”-mondta Donna Crone atlétikai igazgatója.

Malmo átveszi Walter Schreiner testvérét, aki 17 évig szolgált a környezetben, egészen a februári elmúlásáig.

Malmo 2017 -ben csatlakozott a CBU karához, mint a menedzsment, a reklám és a közgazdaságtan (ma adminisztráció és marketing) tanszék elnöke. Jelenleg felügyeli a menedzsment, a marketing, a sportmenedzsment, a világméretű vállalat, valamint az interdiszciplináris tanulmányi programokat.

Egy szenvedélyes harcművész, Malmo harcművészeti intézményt vezette, mivel 1994, valamint a Lakan Walo (8. fokos fekete öv) rangját tartja Kombatan Arnis -ban, valamint egy elismert nagymester. Hasonlóképpen volt az Arkansas Fight League (2009-2019) vezérigazgatója, valamint a Filipino Martial Arts Network CMO-ja (2009-2022).

“Nagyon megtiszteltetés számomra, hogy esélyem van Walter testvér fantasztikus munkájának folytatására” – mondta Malmo. „Előre várok, hogy támogassam a hallgatóinkat sportolóinkat, mivel arra törekszenek, hogy akadémiai szempontból kiemelkedjenek a terepen és UNAM Pumas Mez a jövőbeli karrierjük során.

Malmo az Arkansasi Egyetemen szerezte oktatási mesterét (2013), valamint a szórakoztató és a Sport Igazgatóság (2016) oktatásának orvosát.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *