Abban az időben megkérdeztem egy idegen 86 -os aggodalmat kedvtelésből tartott kutyájukkal kapcsolatban

Szia! hogy vagy? Vagy hihetetlenül nagyszerű vagyok, vagy hihetetlenül rossz vagyok ma. Nagyon nem igazán, én csak a szokásos vagyok. De a mai nap tele volt UPS -ekkel és kiskorúakkal, így megosztom a csúcsokat és a mélypontokat…

Először beszéljünk tegnap este. Figyeltem az RHOC -t és a Tweeting -et (és snacket eszem és e -mailt vizsgáltam). Az OC háziasszonyai Írországban voltak, és Tamra fitneszversenyt folytat, ezért megkérdezte, hol van ideális a szálloda fitneszközpontja. Shannon azt mondta: “Azt akarja tudni, hol van a fitneszközpont, szeretném tudni, hol van a bár…”
Legújabb videóim

Unorthodox Book and Netflix Review
A könyv és a Netflix sorozat áttekintése – Unorthodox. Egy jó hallgatás – könyv, podcast és vizuális élvezeti áttekintő sorozat.

További videók

0 másodperc 7 perc, 28 másodperc

Következö
Az Arany -retriever nem fogja elvenni a tablettáit!
02:19

Élő
00:00
08:21
07:28

És tudatnom kellett vele, hogy ő a szellemi állatom, ezért tweetelt rá, és ő válaszolt !!! NAGY!!

Tegnap este Ben sok kínai ételt mutatott be. Fogalma sincs, hogy mennyit rendeljen, de ez sokkal többet jelez nekem !! NAGY!!

Ma reggel az első futamra indultam, figyelembe véve, hogy a Long Beach Marathon. Hétfőn levettem, és nem éreztem magam fájónak, ezért 6 mérföldet tettem, hogy rázom, és megnézem, hogyan gyógyulok. Jól érezte magát! NAGY!!

Az időjárás tökéletesség a reggeli futáshoz! Isten áldja meg SoCal -t.

Aztán hazamentem, hogy felkészüljek a napomra. A forró hengereimmel hihetetlenül gyorsan elvégeztem a hajam, kozmetikumokat és kényelmes ruhákat dobtam. Hihetetlenül örülök annak, hogy a görgők nulla erőfeszítéssel göndözték a hajam – most csak ki kell találnom, hogyan lehetne maradni. NAGY!!

A napom egyetlen nem túl nagy része volt az orvos nyomon követése.

A bennem lévő hipokondrium általában szereti orvoshoz menni, és 22 aggodalmát kérdezni bármivel és mindenre, amire gondolok, hogy a legkisebb „ki”. De a gyno -látogatások nem pontosan szerepelnek az 50 legnépszerűbb szórakoztató dolgok listáján, amelyeket unatkozni kell. (Körülbelül egy -két hétig nem tudok semmit.)

A C -vitamint és a folsavat szedem, hogy segítsek leküzdeni a körül lógott rossz sejteket. Az orvosok / hagyományos gyógyszerek és a természetes lehetőségek, például a kiegészítők és az ételek egészségessé válásáról szól.

De a nap nagyon Lengyel labdarúgó-válogatott Mez nagyszerűnek bizonyult, mert egy kicsit azután, OGC Nice Mez hogy leültem az orvos várakozási helyiségébe, egy pár bement egy vezető kutyával, Fremont. Ő és én végül azonnal BFF -ek vagyunk. A többi rész egészét töltöttem, hogy beleszeretek, és a pár 101 aggodalmát kérdeztem tőle.

Komolyan, most, hogy gondolkodom rajta – furcsa vagyok.

Megkérdeztem, hogy volt egy kiskutya, aki nevezte el, miért nevezték el neki, ha más háziállatok vannak otthon, az ő korában, milyen fiatalok, mint ő, Borussia Dortmund Mez mit kérdeznek az emberek, ha valaha is volt egy repülőgépen … és még sok más !

(Azok számára, akik nem tudják, hogy Fremont egy Kaliforniai város San Francisco közelében, ezért azon gondolkodtam, vajon onnan vannak -e.)

Megkérdeztem, tudok -e képet készíteni róla, de legalább abbahagytam, mielőtt tele volt a földre, és önmagáról készítettem vele. Mégis gondoltam.

Mindig mindig is tetszett a laboratóriumok. És arra gondoltam, hogy a múltban egy útmutató -kutya elősegítése. Nehéz lenne elengedni őket, amikor ideje örökké otthont találni nekik, de ez olyan jó dolog, és olyan jó kutyák. Akárhogyan is. Fremont volt a legjobb.

KÉRDÉS: Ha lehetne valamelyik személy a világon, tweeteljen – kit akarna?

Én: Fremont.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *