3 szórakoztató módszer arra, hogy a gyerekeid sokkal többet mozogjanak, és jobb étkezést

kétéves koromban a gyermekem már sokkal lógó lábakkal képes, mint amennyit tehetek. Ez meglepőnek tűnhet, de a játékidő és a tevékenység fontos. Végül is az aktív létezés természetes impulzus a fiatal gyerekek számára. Mint szülők, a mi feladatunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a tevékenység továbbra is serdülőkorba és azon túl is – egészségi állapotuk attól függ. Az új kutatások szerint a gyermekkori elhízás aránya növekszik.

Most itt van a jó hír: az egészséges gyerekek nevelésének nem kell bonyolultnak vagy dráganak lennie. Alapvető fontosságú, hogy sokkal több mozgást dolgozzon a mindennapi eseményekbe. Nem tudja, hol kezdje? Így teszem a feleségemmel és én a fitnesz családtagként.

1. Hozzon létre új rutinokat
Minden reggel a gyermekem és én egy háztömbnyire elindulunk a kávézóba. A rövid séta lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk és együtt töltsünk időt. Ráadásul egy kis jutalommal érkezik: sötét sült nekem és párolt tejnek. Aztán visszamegyünk. Összességében körülbelül 1400 lépést kap. Ez a kis feladat triviálisnak tűnhet, de a napunk aktív kezdetre kerül. a legjobb rész? A gyerekeim most a sétákat úgy gondolhatják, mint kalandok konkrét célokkal. Ha a gyerekek szeretik kihívást jelenteni, fontolja meg nekik a Fitbit Ace -t (8 évig), hogy nyomon kövessék Katari labdarúgó-válogatott Mez a lépéseiket és az aktív perceket. Az a pozitív megerősítés, amelyet az étkezési ünnepségek és a virtuális jelvények kínálnak, elősegíthetik az egészséges gyakorlatokat, amelyek nem érzik magukat a munkának.

2. Ösztönözze a szervezett sportokat
A feleségemmel és én beiratkoztunk a gyerekeinkre a foci és a kosárlabda és a balett között. Megpróbáljuk különféle tevékenységeknek kitenni őket, hogy találjanak egy párot, amely tetszik. A csapatsportok és az osztályok segítenek megismerkedni a gyerekekkel egy csoport Atletico Mineiro Mez pozitív, dinamikus energiájával, miközben a pulzusuk felemelkedik és jó érzéses endorfinok áramlik. Ha nem lehetséges a szervezett sporthoz való csatlakozás vagy az osztály felvétele, próbáljon meg mindent megtenni a képernyő idejének korlátozása és az otthoni aktív játék maximalizálása érdekében.

3. Utasítsa őket az egészséges ételekről
Házunkban nem hiszünk az ételek korlátozásában. Ehelyett arra ösztönözzük gyermekeinket, hogy hozzanak egészséges döntéseket, és elismerjék a kezeket alkalmi robbantásként. A fagylalt, a pizza és a sütik mind tisztességes játék, mindaddig, amíg aktívak, és az élelmezésük nagy része egészséges. Gyakran sétálunk a gyerekeinkkel az élelmiszerboltba, hagyjuk, hogy válasszák ki kedvenc gyümölcseiket és zöldségeket, majd együtt készítsünk turmixokat. Ilyen módon lépésekbe lépnek, és megtanulják, milyen finom lehet az egészséges ételek.

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének célja. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz rutin elindítása előtt.

Harley Pasternak

Harley Pasternak hírességek edzője és táplálkozási szakembere a torontói egyetemi testmozgási és táplálkozási tudományok diplomáját, valamint a Kinesiology kitüntetési diplomáját a Nyugat -Ontario Egyetemen. Fitnesz- és táplálkozási szakemberként Harley számos hírességet képzett, köztük Adam Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Lady Gaga, Megan Fox és Jennifer Hudson, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Megan Fox és Jennifer Hudson, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Lady Gaga – Megjelent az MTV, a VH1, az Oprah Winfrey Show, a Dr. Oz, a The View, a The Tyra Banks Show, az Access Hollywood, az Extra, a Rachael Ray, az America Next Top Model, a Manchester United Mez Good Morning America, a The Today Show és a közelmúltban sokan Bosszút test Khloe Kardashiannal az E -n! Harley szintén előadásokat tartott a világ minden tájáról, és rendszeresen beszél.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *