212 Osztály az Arnold tradicionális meggyilkolásánál?

Matt Weik készítette

Ha a memória helyesen szolgál, akkor az Arnold hagyományt a testépítésből fejlesztették ki, nem? Teljesen veszteségem van abban, hogy mi folyik az Arnold hagyományával az utóbbi időben. Először megszabadulnak a nők testépítésétől, valamint a 212 -es osztálytól? WTF? A 212 -es divízió véleményem szerint az egyik sokkal érdekesebb megosztottság volt a színpadon, a férfiak nyitva. A komponálás idején még nem hallottam annak okát, hogy miért engedték ki ezt a megosztást a 2019 -es Arnold Hagyományból, ám a közösségi médiában körülnézve számos olyan ember van a piacon, akik nagyon idegesek a lépés miatt.

Milyen irányba haladnak a dolgok?
Általános veszteségem van abban, hogy az összes divízióból (mind a srác, mind a nők) miért kerül ki a 212 -es osztályból. A dolgok nagy tervében nem olyan, mintha 212 versenyző van, hogy kihúzza a show -t, és kitölti az időrést valami sokkal népszerűbbre. Úgy értem, legyünk őszinték, vannak más megosztottságok is, amelyek szerintem ismét sokkal jobban kezelni kell, és csökkentik a versenytársak számát. Vegyünk egy pillantást arra, amit a 2019 -es Arnold hagyományos meghívási listának megfelelően jelezünk.

• A férfiak Opennek 12 versenyzője van
• A klasszikus testnek 19 versenyzője van
• A férfi testnek 35 versenytársa van
• A fitnesz világszerte 12 versenytársa van
• Az ábrán világszerte 14 versenyző van
• A nők testének 24 versenyzője van
• A bikininek 20 versenyzője van
• A Pro kerekes székkel rendelkezik 7 versenyzővel

Lát egy problémát a fentiekkel? Az évek során egymilliószor kijelentem, hogy a férfiak nyitva tartják a hatalmas kutya. A férfi testépítés óta van még egy Arnold hagyományos show -junk – amely az egész világon nőtt. A férfi testépítés az, ami az ülésekbe helyezi a tompát. Nem érdekel, amit valaki mond … Nem érdekel, mit mond egy típusú versenytárs. A férfi testépítés az a furcsa show, amelyet mindenki fizetni akar, hogy megnézze. Egyéb divíziók, nos, köszönetet mondhat a barátoknak és a háztartásnak, hogy jegyeket szereztek a támogatásuk bemutatására.

A 212 divíziónak mindig is hatalmas nevei és hatalmas srácjai voltak. Általában ez volt az elsődleges esemény „oldalsó showja”. valamint egy olyan, amelyet sok ember élvezett.

Itt vannak a gondolataim
A 212 -es divízió nem lassította le az eseményeket a képzelet bármilyen szakaszával. Tehát ezt az okot az asztaltól távol tarthatja. Miközben a show lassításáról beszélünk, itt vannak néhány aggodalomom.

1. Tényleg követeljük -e a 35 férfi test versenytársait? Ez Kashima Antlers Mez ellenőrizetlen. Miért nem engedi csak az utcán kívüli személyek felmenni, és azt állítja, hogy van -e ilyen sok versenytárs?

2. Követeljük -e a 19 hagyományos test versenytársait? Látom, hogy talán felfelé a top 15 -nél felfelé, de nem sokkal inkább ott kell lennie.

3. Követeljük -e a 24 női test versenytársait? Megértem, hogy ez elég sokat veszi a nők testépítésének helyét az Arnold Hagyományosnál, azonban a 24 -esnek a divízió számára rögeszmésnek tűnik. Vágja le véleményem szerint a top 15 -re.

4. Követeljük -e a 20 bikini versenytársakat? Hogy őszinte legyek, biztos, hogy jól néznek ki egy bikiniben, ám a nap végén a jegyek értékesítése nem fizikájuk miatt van. Vágja le 15 versenytársra.

Ha a fentieket megtenné, akkor sokkal több, mint elegendő idő lenne annak biztosítására, hogy a 212 -es PSV Eindhoven Mez divízió megfelelően képviselje a 2019 -es Arnold Classic -ot. Nézd, értem … Flex Lewis már nem áll a 212 -es divízióban, ám egyébként soha nem mutatott annyira, mint az Arnold hagyományos. Jose Raymond felfüggesztette a csomagtartóit, és nyugdíjba vonult, így nem lenne visszatér a felállásba. Sok változó létezik, biztos vagyok benne, hogy a 212 -es divízió jövőjével járnak. A lényeg azonban az, hogy a megosztás mélysége még mindig ott van, és hogy nem tartozik az Arnold hagyományosnál, valóban furcsanak tűnik számomra.

Az Arnold hagyományos nem véletlenszerű városi azt mutatja, hogy minden személynek képesnek kell lennie a színpadra való ugrásra, valamint a. Megértem, hogy van egy „meghívási lista”, ám ez még mindig abszurd a versenytársak számát sok ilyen osztályban. Az Arnold hagyományos a második számú show, amely ideális az olimpia mögött. Nincs értelme, ha ha 20+ versenyző van néhány ilyen megosztottságban.

Heck, a 212 -es divízió eltávolítása óta, Charles Dixon ugyanúgy mozog, mint az Open, csak a vitatkozáshoz (amelyet Dang Great 212 versenytárs volt). Lehet, hogy ez az eltávolítás általában a 212 vége? Most a lépés lesz, hogy akár a nyitott, akár a klasszikus felé forduljon? Feltételezem, hogy meg kell várnunk, és meghallanunk kell az IFBB -ben lévő valakitől a 2019 -es Arnold Classic módosításának okát.

Nincs értelme, hogy Arnold és Jim Lorimer miért ölne meg, mint például az elismert divízió. Mit gondolnak erről? Érdekel, hogy a 212 -es divízió nem LAz VfL Wolfsburg Mez Arnold hagyományos része, vagy ugyanolyan ideges vagy, mint sokan? Értsük meg a megjegyzésekben.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *